Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Yalniz hayal gucunde sinir tanimiyoruzKesmeye gerek yok üzerine koy belli olmaz geçen kategoride @Canfeb elbise üzerinde sunum yaptı:)
Kaptan öyle diyorsa doğrudur o zaman kilo alabilirKeske öyle bir sey olsa ama yiyince kilo alıyoruz
Gel sende tatlı yap kaptanım:))
Tabi ki canımYalniz hayal gucunde sinir tanimiyoruz![]()
VuhuuuuOlmaz en az 5 kategori buradasın:)
Keşke bendeHoşbuldum canım, takımdan izinliyim ya biraz tatlılarla haşır neşir olayım dedim
Of ya keşke yesem yesem kilo almasam![]()
Yok yok kesmem merak etmeyinKesmeye gerek yok üzerine koy belli olmaz geçen kategoride @Canfeb elbise üzerinde sunum yaptı:)
Yersem haftada 2-3 kilo alabilirim o yüzden az yiyorum :))))Kaptan öyle diyorsa doğrudur o zaman kilo alabilir![]()
Ben o mesajı kilo alsam diye okudumVuhuuuu
Keşke bende
Yok yok kesmem merak etmeyin![]()
Aynen alırız ben 10 gündür tatlı yemiyorum:)Sanki rahatladım:)Yersem haftada 2-3 kilo alabilirim o yüzden az yiyorum :))))
Değil aslında:)Yaptığım yemeği bile yiyemedim:)Karnınmı aç abla.
Sen de cokk kötü alıstırmıssın cocukları tatlıyaAynen alırız ben 10 gündür tatlı yemiyorum:)Sanki rahatladım:)
Oğlum kategoriyi duyunca anne bize baklava yaparsın dedi bayağı sevindi
Zaten sen kaç gündür bize tatlı yapmıyorsun diyorOysa 10 gün öncesi eksik olmuyordu
![]()
Yapalımda çok yersek çok spor yaparızKilo almak yok sonra kaptanlar bize kızar.Diyettekiler yapacak komşulara dağıtacak yada hepsini kocalara yedireceğiz![]()
Valla yapayım bende bişeyler ama bu kategoriyi bilmiyordum, önce biraz takip edeyimKeske öyle bir sey olsa ama yiyince kilo alıyoruz
Gel sende tatlı yap kaptanım:))
Daha 2 saat önce acıldı kaptanım :))Valla yapayım bende bişeyler ama bu kategoriyi bilmiyordum, önce biraz takip edeyim
Biraz sağlıklı beslensinler dedimSen de cokk kötü alıstırmıssın cocukları tatlıya
10 gün uzun gelmistir tabi sürekli yapınca :)))
İyi o zaman sizede bir tarif verelim:)Yapalımda çok yersek çok spor yaparız
Valla yapayım bende bişeyler ama bu kategoriyi bilmiyordum, önce biraz takip edeyim
Yok gelmediler:)