Yok canım nerede daha 2 gün önce anasının yemeklerini hüpletiyordu.O kadar işaret verdik yokHâlâ başlamadı mı, bir işaret bekliyordu diyete
Yeteriz tabi, hem diyette yapıyoruz
Aynen şekerim
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Yok canım nerede daha 2 gün önce anasının yemeklerini hüpletiyordu.O kadar işaret verdik yokHâlâ başlamadı mı, bir işaret bekliyordu diyete
Yeteriz tabi, hem diyette yapıyoruz
Ooooooohhhh sen etiketlesin hayat sana güzelDün ham olunca bugün doğrulamadım miniğim birde niyetliydim biraz ağır geldi
Yarın gelde kısır yapalım
Bu sene değil bu yaz çok önemli:)Yazın okuma ve dikte yapılmazsa okul açılınca okumayı unutuyorlar:)Onu hallettiniz mi gerisi gelir:)
Tesekkur ederim canim da nerden seker oldugumu anladınZipzip kaptanım sen ne şeker bir insansın böyle
O beni unutamaz mıh gibim çakılıyımdır aklındaOoooooohhhh sen etiketlesin hayat sana güzel
Ahhhh ahhh erteledikce o kilolar kalıplaşıyor ben de eskiye göre zorlanıyorum kilo vermede, minik hâlâ beklesinYok canım nerede daha 2 gün önce anasının yemeklerini hüpletiyordu.O kadar işaret verdik yok
Aynen şekerim
Ben anlarım gizli güçlerim varTesekkur ederim canim da nerden seker oldugumu anladın
O beni unutamaz mıh gibim çakılıyımdır aklında
Sizi sevnediği için etiketlememiş üzülmeyin diyede söylemiyor
Tövbe estağfirullah
Ben sıkı diyet yapmıyoru dikkat ediyorum ve inan hafifledim demek ödem varmış:)1 kiloda verdim.Yavaş yavaş 2-3 daha verirsem yeter:)Yoksa o yukarı çıkacaktı biliyorumAhhhh ahhh erteledikce o kilolar kalıplaşıyor ben de eskiye göre zorlanıyorum kilo vermede, minik hâlâ beklesin
Ben onuda görmezdem geliyorum bizi hepsi unutmuş.Lunya'm
Görmedin ki beniBen anlarım gizli güçlerim var
İçime doğdu diyelim :)
Şakaa yaptım ağlamaa benide ağlatacaksın
İkinizide unutmak mümkün müBen onuda görmezdem geliyorum bizi hepsi unutmuş.Lunya'm
Dış görünüşten bahsetmiyorum resimlerinmi vardı seninGörmedin ki beni
O değilde Resimlerimde gitti
Ben sıkı diyet yapıyorum canım eskiden olsa aklıma bile gelmeyecek şeyler çekiyor Sen yine iyisin maşAllahBen sıkı diyet yapmıyoru dikkat ediyorum ve inan hafifledim demek ödem varmış:)1 kiloda verdim.Yavaş yavaş 2-3 daha verirsem yeter:)Yoksa o yukarı çıkacaktı biliyorum
Tesekkur ederim o zamanDış görünüşten bahsetmiyorum resimlerinmi vardı senin
Ben kalbe bakarım
Sen benim hiç bişiyime cvp vermedin instadan bideee bana kitap ayracı yapmadınBen onuda görmezdem geliyorum bizi hepsi unutmuş.Lunya'm
Bir değil iki degi hepsi hepsi Kk6Ben onuda görmezdem geliyorum bizi hepsi unutmuş.Lunya'm
Şakaa yaptım ağlamaa benide ağlatacaksın