• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

En Başarılı bulduğunuz şerbetli tatlı tarifi hangisidir?

• Ankete Katılan
    1.569
  • Anket Kapalı .
Hâlâ başlamadı mı, bir işaret bekliyordu diyete :KK53:

Yeteriz tabi, hem diyette yapıyoruz :KK68::KK60:
Yok canım nerede daha 2 gün önce anasının yemeklerini hüpletiyordu.:sus:O kadar işaret verdik yok:110:
Aynen şekerim:KK45::KK68:

Ooooooohhhh sen etiketlesin hayat sana güzel :KK61:
O beni unutamaz mıh gibim çakılıyımdır aklında :8:
Sizi sevnediği için etiketlememiş üzülmeyin diyede söylemiyor😎

Tövbe estağfirullah 🤲

Yok canım nerede daha 2 gün önce anasının yemeklerini hüpletiyordu.:sus:O kadar işaret verdik yok:110:
Aynen şekerim:KK45::KK68:
Ahhhh ahhh erteledikce o kilolar kalıplaşıyor :KK12: ben de eskiye göre zorlanıyorum kilo vermede, minik hâlâ beklesin :sinirli::sinirli:

Ahhhh ahhh erteledikce o kilolar kalıplaşıyor :KK12: ben de eskiye göre zorlanıyorum kilo vermede, minik hâlâ beklesin :sinirli::sinirli:
Ben sıkı diyet yapmıyoru dikkat ediyorum ve inan hafifledim demek ödem varmış:)1 kiloda verdim.Yavaş yavaş 2-3 daha verirsem yeter:)Yoksa o yukarı çıkacaktı biliyorum:KK45:

Ben sıkı diyet yapmıyoru dikkat ediyorum ve inan hafifledim demek ödem varmış:)1 kiloda verdim.Yavaş yavaş 2-3 daha verirsem yeter:)Yoksa o yukarı çıkacaktı biliyorum:KK45:
Ben sıkı diyet yapıyorum canım eskiden olsa aklıma bile gelmeyecek şeyler çekiyor :( Sen yine iyisin maşAllah :nazar:

Back