En Başarılı bulduğunuz şerbetli tatlı tarifi hangisidir?

• Ankete Katılan
    1.569
  • Anket Kapalı .
Evet 1.sınıf canım
Bizimkilerdede kitap okuma yarışı var...

Benim kız lider şuanda
Oh MaşaAllah Bizim öğretmen çok fazla yükleniyor, hep okuma hem 2 sayfa matematik bir de üstüne ezber veriyor çocuk dinlenemiyor bile

Yarın pazardan çilek bulabilirsem süper olacak
Bende dün aldım aklıma geldi ama bende fırın yok sende benim düşündüğümü düşünüyorsun sanırım

Aynen bizdede 2 sayfa ödev oluyor...
1.sınıfta biraz yoruyorlar çocukları...
Bak bizim bugün 5 sayfa falan birde haftalık kitap verdi okunacak bu 5 sayfa bazen tek sayfası metin okuyor

Hiç o şekilde bir yere gitmedim su uygulamar üzerinden araştırdım onlarda da hep iki çocuk seçeneği var otellerde 3 çocuk olunca iki ayrı oda gösteriliyor hayatta olmaz

2 çocuk ücretsiz çoğu yerde oda yaşla alakalı zaten

Ben plan yapmayı sevmiyorum abla aniden kafama estimi yaparım herşeyi Kızım diyor mesela anne yarın gezmeye gidelim, diyorum bana yarın için birşey söyleme Hiç planlı hareket etmem

Tatl gibi oldumuda plan yapmak lazım aslında:))

Geçen Nevoş yazmıştı bir kaç tane canım
: 70:
: 53:
: 45:
: skandal:
: 60:
: 57:
Aralarda boşluk bırakmadan yaz:)
vayyy oldu

arada sallıyorum başka sayı bakalım ne çıkacak deynepij smile 45 mış benim plaka unutmam

İki nokta üst üste yaz bir rakam uydur 75 e kadar çıkıyor bişeyler

aynen hayatinda hic yemedigi yemekleri yemis hala bazen küs oldugmuzda bebise diyo kizim buyude babaya yemek yap agzinin ustune cakasim geliyo
Ben çakarım Valla Tereyağlı makarnayı seviyor, bazen makarnaya tereyağ koymuyorum, tereyağlı değil diyor ben de yeme o zaman deyip önünden almaya kalkınca kapıyor tabağı İsterse yemesin kendi bilir aç kalır

2 çocuk ücretsiz çoğu yerde oda yaşla alakalı zaten

Tatl gibi oldumuda plan yapmak lazım aslında:))
Ücretli ücretsiz sorun değil parası neyse veririz ..ayrı oda olması sorun benim için genelde tek çocuk yada 2 çocukta tek oda oluyor ama 3 çocukta

Ya iki ayrı oda veriliyor iki kişilik gibi yada tek kişilik ekstradan

vayyy oldu

arada sallıyorum başka sayı bakalım ne çıkacak deynepij smile 45 mış benim plaka unutmam

İki nokta üst üste yaz bir rakam uydur 75 e kadar çıkıyor bişeyler
Bazı sayıları atlıyor ama çoğunda var:) 99a kadar baktım ben

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…