Tatlı Tarifi Şerbetli Tatlılar

En Başarılı bulduğunuz şerbetli tatlı tarifi hangisidir?

• Ankete Katılan
    1.569
  • Anket Kapalı .
Ben anneme çamaşır sepeti almıştım onda biriktiyordum.onunkileri ayrı yikiyordum.Wc de iki tane varsa ayrı yapabilirsin.
İlk gün annemde kemo yan etki yapmadı ertesi gün mide bulantısı ve ishal.
Bol bol su içmeye baksın.Hos suyu bile mideleri kabul etmiyor ama.
Birde misafir kabul etmeyin kanser bulaşıcı değildir hastayı korumak için misafir kabul edilmez çünkü kendi bağışıklık sistemindeki kanserli hücreleri oldururken sağlıklı hucreleride öldürüyor bu sebeple küçücük bir enfeksiyon hastalarda hayati tehlikelere bile yol açar.
Evet bizde çamaşırları ayrı yıkayalım. Wc iki tane, klozeti o kullanır. Biz gurbetteyiz, kimsemiz yok zaten, misafir gelmiyor.
Ben sadece küçük oglum için ve hamilelikte nasıl oluyor onu merak ediyorum.
Eşimde hiç doktora sormamış, yarın soracak bakalım. Onun için de çok zor. Psikolojik olarak da çok zor. Rabbim dert verip derman aratmasın

Evet bizde çamaşırları ayrı yıkayalım. Wc iki tane, klozeti o kullanır. Biz gurbetteyiz, kimsemiz yok zaten, misafir gelmiyor.
Ben sadece küçük oglum için ve hamilelikte nasıl oluyor onu merak ediyorum.
Eşimde hiç doktora sormamış, yarın soracak bakalım. Onun için de çok zor. Psikolojik olarak da çok zor. Rabbim dert verip derman aratmasın
Benim de üç küçük çocuğum vardı anneme bakarken korkma onlara hastalık açısından birşey olmaz .çok zor bir süreç Allah yardımcınız olsun aile için de çok zor ne kanseri idi?

Amin canım, sagolasın. Mide kanseri, midesi tamamen alındı malesef
Komşunun babasının da alındı kanser yzuudujln midesi babası 80-85 yaşlarında şuan çok iyi inşallah sizin hastada iyi olur tek yakındığı şey sürekli yemek yemesi :KK43:

Komşunun babasının da alındı kanser yzuudujln midesi babası 80-85 yaşlarında şuan çok iyi inşallah sizin hastada iyi olur tek yakındığı şey sürekli yemek yemesi :KK43:
Bizim kide aynı,30 gün oldu hemen hemen. Bugun mutfakta biz içerdeyken makarna pilav falan yemiş. Önünden aldım ne yapim. Dikkat etmiyor, çocuk gibi oluyorlar :KK43:

vakit saat gelmedi ise ne olursa olsun yaşanıyor ama vakit saat geldi ise ne yapsan nafile oluyor.

X