Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Sağol canım benim ❤Kolay gelsin canımHayırlı geceler
Sagol canım benim, Allah razı olsunAllah yardımcın olsun canım
Nasıl da hissediyorsun akşam çipura yanında ekşi maya ekmeği yediğimiSen ve Tenceresiz kaldim anne hariç hep diyetteyiz
Canım kolay gelsin kaçırdım mı bilmiyorum 6 aylık misafirin varmış kimler annenler filan mıSagol canım benim, Allah razı olsun
Bunlarda iş yok yaaaa kimse benim gibi boş konuşup sayfa dolduramiyorTenceresiz kaldim anne nerdesin can içim,çene yapacağuk
Sagol canım, eşimin anne ve babası var.Canım kolay gelsin kaçırdım mı bilmiyorum 6 aylık misafirin varmış kimler annenler filan mı
Öyle mi çok geçmiş olsun Allah şifa versin inşallah kv. Yardım eder hem sana da gelmişken bebekte doğacak iyi olurSagol canım, eşimin anne ve babası var.
Babası Kanser tedavisi görüyor. 6 ay sürermiş kemoterapi
Bende çocuğu uyuttum yatacağım azıcık bakınayım dedimÇocukları uyutup geldim kimse yok tarifi yok mu bugün Nevreste
Allah yardımcınız olsun canımSagol canım, eşimin anne ve babası var.
Babası Kanser tedavisi görüyor. 6 ay sürermiş kemoterapi
Bende yıkadım yatırdım hepsini ancaÇocukları uyutup geldim kimse yok tarifi yok mu bugün Nevreste
Sagol canım, inşallah. Kemoterapi bana ve bebege dokunur mu diye endişeliyim. Evde hap şeklinde alacakmış. Ne yapacağım bilemiyorum. İnsallah bizi etkilemezÖyle mi çok geçmiş olsun Allah şifa versin inşallah kv. Yardım eder hem sana da gelmişken bebekte doğacak iyi olur
Sagol canım benimAllah yardımcınız olsun canım
Bende öyle öğleden sonra hiç girmedim az takilayik dedim kızlar bayağı yazmış okuyamadım hepsiniBende çocuğu uyuttum yatacağım azıcık bakınayım dedim
Farklı odada kalmaya çalış ne kadar uzak o kadar iyi olur snein için ablamın kayınvalidesi hasta iken eve misafir kabul etmiyorlardıSagol canım, inşallah. Kemoterapi bana ve bebege dokunur mu diye endişeliyim. Evde hap şeklinde alacakmış. Ne yapacağım bilemiyorum. İnsallah bizi etkilemez
Kemoterapi seni etkilemez canım radyoterapi de olabilir ondada fazla yaklasmadinmi sorun olmaz birde ped filmi çekildiği zaman iki gün uzak kalman iyi olur.Sagol canım, inşallah. Kemoterapi bana ve bebege dokunur mu diye endişeliyim. Evde hap şeklinde alacakmış. Ne yapacağım bilemiyorum. İnsallah bizi etkilemez
Odası ayrı canım. Amin inşallahFarklı odada kalmaya çalış ne kadar uzak o kadar iyi olur snein için ablamın kayınvalidesi hasta iken eve misafir kabul etmiyorlardı
Zaten kematerapi alma aşamasında hasta bin da kafası götürmüyor Muş öyle söylüyordu ablam
Rabbim şifa versin çok zor
Doktoruna bir sorsan iyi olur aslında inşallah etkilemez canımSagol canım, inşallah. Kemoterapi bana ve bebege dokunur mu diye endişeliyim. Evde hap şeklinde alacakmış. Ne yapacağım bilemiyorum. İnsallah bizi etkilemez