Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Sagol canım, inşallah. Kemoterapi bana ve bebege dokunur mu diye endişeliyim. Evde hap şeklinde alacakmış. Ne yapacağım bilemiyorum. İnsallah bizi etkilemez
Sagol canım, inşallah. Kemoterapi bana ve bebege dokunur mu diye endişeliyim. Evde hap şeklinde alacakmış. Ne yapacağım bilemiyorum. İnsallah bizi etkilemez
Kemoterapi seni etkilemez canım radyoterapi de olabilir ondada fazla yaklasmadinmi sorun olmaz birde ped filmi çekildiği zaman iki gün uzak kalman iyi olur.