Yaşın kaç :)
32 oldumYaşın kaç :)
Daha gençsin32 oldum
Çocuğun boy cetvelinden ölçtüm en sonAmin canım sağolasın
Uzamış olma ihtimalin yok sanırımboyunla kilon orantılı çok iyi canım
Eşim en az 4 çocuk istiyo, sence bu yaştan sonra 3 tane yapmak için hala gençmiyimDaha gençsin
O zaman hiç ara verme arka arkaya devam etEşim en az 4 çocuk istiyo, sence bu yaştan sonra 3 tane yapmak için hala gençmiyimyalnız en az 4 isteyenin en fazlasını düşünemiyosunuz demi
Tarifi az miktarda uygulayacağım canım. Tecrübelerimi aktarırımOnu yapamıyoruzYani tadına bakamıyacağız.Ama yapan arkadaş çok becerikli mutlaka öyle olacaktır:)
Sen de gençsin:)32 oldum
Şimdi başlasan 39a tamamlarsın 4üEşim en az 4 çocuk istiyo, sence bu yaştan sonra 3 tane yapmak için hala gençmiyimyalnız en az 4 isteyenin en fazlasını düşünemiyosunuz demi
Çocuğun boy cetvelinden ölçtüm en sonboy uzaması 20 de bitiyormuş galiba minyon tiplerdenim annem tarafına çekmişim minnak minnak
İyi bakalım :)Tarifi az miktarda uygulayacağım canım. Tecrübelerimi aktarırım
Eğer çocuklara kendisi bakacaksa kabul edilebilirEşim en az 4 çocuk istiyo, sence bu yaştan sonra 3 tane yapmak için hala gençmiyimyalnız en az 4 isteyenin en fazlasını düşünemiyosunuz demi
Erken kapatmışsın NevoşO zaman hiç ara verme arka arkaya devam etBen en son 29da kapattım umarım inşaalalh
Aman yeter Rabbim bunlara sağlık versin :)Erken kapatmışsın Nevoş
Amin İnşaAllahAman yeter Rabbim bunlara sağlık versin :)
Onu isteyebilmesi için elini çabuk tutup evlenmesi gerekirdiO zaman hiç ara verme arka arkaya devam etBen en son 29da kapattım umarım inşaalalh
Sen de gençsin:)
Şimdi başlasan 39a tamamlarsın 4ü