Kaç oy hakkınız olsun diye 2 kategoride de anket oldu ya,1.sayfada da konuda yazıyor,oylamada da yazıyorduCiddi misin yav?E çok oy kullanabileceğimiz zaman uyarı yazıyor (2 tane oy hakkınız var gibi)
Ankete oy verdim sonra takip edemedim, Tüh güzel tatlılar vardı :) Ne yapabilirim oğlum bildiğin darbe yaptı hayatımaKaç oy hakkınız olsun diye 2 kategoride de anket oldu ya,1.sayfada da konuda yazıyor,oylamada da yazıyorduÇok ihmal ediyorsun bizi çoooooooooooookkkkkkk Sık gelsen bilirdin
Azerinn senin dört tane mi çocukSagolasin kanki ne yapayim iste ayni sabah sabah 4 bebe kafam sisti yine perdeyi koparmislar
Deynep yapmistir kesin kem gozlu
Evet canim 4Azerinn senin dört tane mi çocuk
Ahanda bi kisi dahaAnkete oy verdim sonra takip edemedim, Tüh güzel tatlılar vardı :) Ne yapabilirim oğlum bildiğin darbe yaptı hayatıma
Kib kib kib kotu kedi deynepKumandanım sesin kesildiBirTutamMutluluk20
Kızıyor musun yoksa böyle yazmama kızmıyorsan devam edeceğim
Anam bir de kibler beni şampiyonluğumda banlı olurum da
Bu kibleme isi iyi fikirmis ha kibleyem de yeni kategoride sona kalKumandanım sesin kesildiBirTutamMutluluk20
Kızıyor musun yoksa böyle yazmama kızmıyorsan devam edeceğim
Anam bir de kibler beni şampiyonluğumda banlı olurum da
Allah bağışlasın canımEvet canim 4
Yine yazıyor ilk sayfaya bak :)) iki oy hakkınız vardır diyorCiddi misin yav?E çok oy kullanabileceğimiz zaman uyarı yazıyor (2 tane oy hakkınız var gibi)
Bence yeni konuya sakliyolar kendilerini
Yarın gelecekmiş yada 2 Nisan diyolllaaaBence yeni konuya sakliyolar kendilerini
Şampiyon belli,ikinci kim ?
Yenisini bekliyorum canım