- 8 Nisan 2017
- 56.759
- 297.146
Nasılsın kanki kim yaptıysa söyle halledelimGunaydin kizlar
Kim civiledi beni 167de
Sagolasin kanki ne yapayim iste ayni sabah sabah 4 bebe kafam sisti yine perdeyi koparmislarNasılsın kanki kim yaptıysa söyle halledelim
Deynepim yapmaz dedimdiSagolasin kanki ne yapayim iste ayni sabah sabah 4 bebe kafam sisti yine perdeyi koparmislar
Deynep yapmistir kesin kem gozlu :53'
Sağol canım çok sağol Allah razı olsunGünaydın başın sağolsunTenceresiz kaldim anne
Bi de bana ajdarin sarkisini armagan etmis gordun muDeynepim yapmaz dedimdi
Bende bir eksik anlayabiliyorum seni kanki :))
Gördüm mille uyuyordu gülerim diye açmadım malum ajdarij nasıl bagiracagi belli olmuyorBi de bana ajdarin sarkisini armagan etmis gordun mu
Ben actim bes saniye dayana bildim sadeceGördüm mille uyuyordu gülerim diye açmadım malum ajdarij nasıl bagiracagi belli olmuyor
Ben actim bes saniye dayana bildim sadece
Bende fazla var,3 tanesini sana vereyim istersenGunaydin kizlar
Kim civiledi beni 167de
Bende fazla var,3 tanesini sana vereyim istersen
Ya kizaaam kac kisi yazdi tek oy zannettik sobiyete oy veremedik diyerektenBende fazla var,3 tanesini sana vereyim istersen
Kedi girmiş hatlar karışmışYa kizaaam kac kisi yazdi tek oy zannettik sobiyete oy veremedik diyerektenonlar oy vermis olaydi ben coktan alt etmisdim seni
NihahahahahahahahahahahaYa kizaaam kac kisi yazdi tek oy zannettik sobiyete oy veremedik diyerektenonlar oy vermis olaydi ben coktan alt etmisdim seni
Dogru suyle buyucuk mu yaptirdin zati kac gundur sinsi sinsi izliyonNihahahahahahahahahahaha
Nasıl yani tek oy değil miymiş?Ya kizaaam kac kisi yazdi tek oy zannettik sobiyete oy veremedik diyerektenonlar oy vermis olaydi ben coktan alt etmisdim seni
Sende mi brutus diyecek şimdi azerinNasıl yani tek oy değil miymiş?
Ne yapayım bilgisayarı ancak çay molasında elime alıyorumDogru suyle buyucuk mu yaptirdin zati kac gundur sinsi sinsi izliyon
Ciddi misin yav?Sende mi brutus diyecek şimdi azerin