- 8 Haziran 2013
- 56.266
- 149.368
Bizim kafalar aynı çalışıyor cinnamYine aynı şeyi yazdık
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Bizim kafalar aynı çalışıyor cinnamYine aynı şeyi yazdık
Bence de canımBizim kafalar aynı çalışıyor cinnam
He ya ,farkindayimCinnam'ı da ağzıma Bal0ncuk doladı
Nasılsın canımHe ya ,farkindayim
İyiyim canım, sen nasılsın?❤Nasılsın canım
Allah daim etsin Bende iyiyim şükürİyiyim canım, sen nasılsın?❤
Ben de iyiyim komşum şükür, bı koca kişisi ile kötüyüm geri kalan her şey yolunda şükürKomşum nasılsın
Biz iyiyiz
Afiyet olsun canım,çoktan hak etmişsinAllah daim etsin Bende iyiyim şükür
Ders yaptık. Çay içiyorum
Kocalar kötü kötü, kocalar zalım zalım kıymetinizi anlasın yokluğunuzda. Daha iyi olun inşallahBen de iyiyim komşum şükür, bı koca kişisi ile kötüyüm geri kalan her şey yolunda şükür
Sağol canımAfiyet olsun canım,çoktan hak etmişsin
Ay komşu doğru zalımlar resmen. Bakalım zaten umudumuz o yönde yok bu ayrılık da iyi gelmezse bize artık iflah olmayiz sonumuz hayır olsunKocalar kötü kötü, kocalar zalım zalım kıymetinizi anlasın yokluğunuzda. Daha iyi olun inşallah
Canımm, öperim seni de, tatlı kızını da biz de iyi diyelim, iyi olalım kuzucuğun sıkıntıları geçti miSelaaaam hanımlar nasılsınız
Nevreste
Jenna16
C A N O
@Minik Meleklerim
@Blue_Peri
pearlshine
@yasminsay
RedGirl
@HanimKelesimiGetir
Oriana
ASSOSyal
Filiz in kullanıcı adını unuttum ya onu da etiketleyecektim neydi
Yani anne mutlu bebek mutlu denklemi ile şimdi artık daha iyi, ama gaz sorunu bitmiş değil. En azından bu durumlarla başa çıkabilecek enerjiyi topladım annesi olarak memlekete gelince inşallah zamanla o da geçer artık ne diyeyimCanımm, öperim seni de, tatlı kızını da biz de iyi diyelim, iyi olalım kuzucuğun sıkıntıları geçti mi
Sen de sağol canımSağol canım
İyiyim şükür ben canımm sen nasılsın bebiş nasıl rahatsızlık durumu vardı nasıl olduSelaaaam hanımlar nasılsınız
Nevreste
Jenna16
C A N O
@Minik Meleklerim
@Blue_Peri
pearlshine
@yasminsay
RedGirl
@HanimKelesimiGetir
Oriana
ASSOSyal
Filiz in kullanıcı adını unuttum ya onu da etiketleyecektim neydi
Ben de iyiyim şükür böbrekteki kum için her emzirmeden sonra 3-4 mama kaşığı su veriyorum bakalım 1 haftaya kadar kontrole götüreceğim ultrasona girecek bakılacak düştü mü diye inşallah düşmüştür hepsiİyiyim şükür ben canımm sen nasılsın bebiş nasıl rahatsızlık durumu vardı nasıl oldu
İnşallah düşmüştür canım bilgilendir kontrol sonrası yıne bızıBen de iyiyim şükür böbrekteki kum için her emzirmeden sonra 3-4 mama kaşığı su veriyorum bakalım 1 haftaya kadar kontrole götüreceğim ultrasona girecek bakılacak düştü mü diye inşallah düşmüştür hepsi
İyiyim canım sağol sen nasılsın?Selaaaam hanımlar nasılsınız
Nevreste
Jenna16
C A N O
@Minik Meleklerim
@Blue_Peri
pearlshine
@yasminsay
RedGirl
@HanimKelesimiGetir
Oriana
ASSOSyal