Tatlı Tarifi Şerbetli Tatlılar Oylama

En başarılı bulduğunuz''Şerbetli Tatlılar ''hangileridir?(3 oy hakkınız var)

• Ankete Katılan
    550
  • Anket Kapalı .
Kocalar kötü kötü, kocalar zalım zalım :KK53::KK75:kıymetinizi anlasın yokluğunuzda. Daha iyi olun inşallah 😍🤲
🤣🤣🤣 Ay komşu doğru zalımlar resmen. Bakalım zaten umudumuz o yönde yok bu ayrılık da iyi gelmezse bize artık iflah olmayiz sonumuz hayır olsun 🤪

Canımm, öperim seni de, tatlı kızını da 😍😇 biz de iyi diyelim, iyi olalım 😌 kuzucuğun sıkıntıları geçti mi 🤗
Yani anne mutlu bebek mutlu denklemi ile şimdi artık daha iyi, ama gaz sorunu bitmiş değil. En azından bu durumlarla başa çıkabilecek enerjiyi topladım annesi olarak memlekete gelince 😌❤️❤️ inşallah zamanla o da geçer artık ne diyeyim

İyiyim şükür ben canımm sen nasılsın bebiş nasıl rahatsızlık durumu vardı nasıl oldu 🌹
Ben de iyiyim şükür 🤗🤗❤️ böbrekteki kum için her emzirmeden sonra 3-4 mama kaşığı su veriyorum bakalım 1 haftaya kadar kontrole götüreceğim ultrasona girecek bakılacak düştü mü diye inşallah düşmüştür hepsi 🤲🤲

Ben de iyiyim şükür 🤗🤗❤️ böbrekteki kum için her emzirmeden sonra 3-4 mama kaşığı su veriyorum bakalım 1 haftaya kadar kontrole götüreceğim ultrasona girecek bakılacak düştü mü diye inşallah düşmüştür hepsi 🤲🤲
İnşallah düşmüştür canım bilgilendir kontrol sonrası yıne bızı 🤗

X