Sağ ol ablamYarına benim nevoşcum merakla bekliyorum bende
Gugulll amcaya yöresel çorba diyon buluyon,sonra yöreseel çorba sunmu diyon onuda buluyon iş bitiyorDimi yaa. Ben şimdi pinterestte yöresel çorbayı nerden bulam
Bakarım genede şansa artıkSağ ol ablam
Sağ ol canımHayırlı olsun inşallah
Ben çabuk emekliye ayrıldım ya buradaki hatunlar çok hamarat
Hayırlısı olsunBakarım genede şansa artık
Öyle de sunumda sınıfta kalırım ben yaGugulll amcaya yöresel çorba diyon buluyon,sonra yöreseel çorba sunmu diyon onuda buluyon iş bitiyor
O etiket olmuyorOy verenleri millet kolayca kopyalıyordu yav hatırlıyorum kalktı mı o özellik
Oooo tamam buldum ben yaVar canım
Ama artık her kategoride yasak varOooo tamam buldum ben ya
Öyle deme o görseller çok işe yarıyor ciddenÖyle de sunumda sınıfta kalırım ben ya
Tek çare köye gidip arka plana kuzine kedi civciv falan atmak
Çilekte yasak dimi artık lütfen yasak olsun çünküAma artık her kategoride yasak var
Süslemeye müdahale edememÇilekte yasak dimi artık lütfen yasak olsun çünkü
Evet ablacım yarıyor vallaÖyle deme o görseller çok işe yarıyor cidden
Kurabiye yarışmasında ben öyle yaptım starbucsk hatta bağladım onları jüt iple bide tarçında vardı .Evet ablacım yarıyor valla
Napalım artıkSüslemeye müdahale edemem
Oow tamam o iş bende ( dedi ve ortada kaldi)Bunun sırrı her çeşitten birini ayarlayıp köşede beklemek şu tarif dendimii şakkk diye bu denecek yollanacak
Sen de bizim pinterest grubundanmışsın ya ablaKurabiye yarışmasında ben öyle yaptım starbucsk hatta bağladım onları jüt iple bide tarçında vardı .
Pinteresten bulmadım orası üyelik istiyor bide demi,sayfayı kapatıyor hemen ..Sen de bizim pinterest grubundanmışsın ya abla
Evet istiyor sanırım abla, ben direkt üye olmuştum kapatıyor mu bilmiyorumPinteresten bulmadım orası üyelik istiyor bide demi,sayfayı kapatıyor hemen ..