- 15 Ekim 2019
- 6.087
- 13.824
Saatinde gekmezsek noluyo diskalifiye gibi biseymi olcaz ilk defa etiketlendimde k.bakma cahilim buralardaAllahım o saatte burda olmayı nasip et hep geç kalıyorum
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Saatinde gekmezsek noluyo diskalifiye gibi biseymi olcaz ilk defa etiketlendimde k.bakma cahilim buralardaAllahım o saatte burda olmayı nasip et hep geç kalıyorum
Yöresel makarnalarımıza ihanet etmeMakarna ise sende kalsın aajajassksksaj
Oy verenleri millet kolayca kopyalıyordu yav hatırlıyorum kalktı mı o özellikNe yazık ki yok tek tek yapıyorum
Tarifler havada kapılıyorda ondanSaatinde gekmezsek noluyo diskalifiye gibi biseymi olcaz ilk defa etiketlendimde k.bakma cahilim buralarda
Yok diskalifiye olmuyon ama önün gibi bir şey oluyorsunSaatinde gekmezsek noluyo diskalifiye gibi biseymi olcaz ilk defa etiketlendimde k.bakma cahilim buralarda
Tabii bolonez soslu erişte yapıcam benBu sefer makarnamı acaba yöresel makarna Ö ve A var
Yasmin’in tatlısı gibi isimden kaybeder ahsjahhsjsjsŞıllık tatlısı
Günlerdir bir dünya şey dedin hiç biri olmadiBu sefer makarnamı acaba yöresel makarna Ö ve A var
Vayyyy yakışır yakar geçerrr tarifleriTabii bolonez soslu erişte yapıcam ben
AllahallahTarifler havada kapılıyorda ondan
Yok beaaaa dün dedimmm makarna diyeee sjksjksjksjksjkGünlerdir bir dünya şey dedin hiç biri olmadi
Yöresel sütlü tatlı diyommmYöresel sandviç
Kesin 1. YimVayyyy yakışır yakar geçerrr tarifleri
Yalnız makarna olsa Pinterestliğin anasını ağlatırız ashdkhsjdKesin 1. Yim
Hayırlı olsun inşallahHerkese merhaba
Bu akşam yeni kategorimizin konusunu açacağım.
Katılmak isteyenler 20:00-21:00 civarlarında burada olsunlar
Görüşmek üzere
@Jenna16
@Kukrim
@yasminsay
@-cantanem-
@ASSOSyal
@Blue_Peri
Margaret Hale
@Msspinkie
@berresuu
MssPARE
@Jou
@Cemoos
@hizuran
JOYz
Anteplililili
@pearlshine
@WunderLost
@deynepnaz
@HeLLaa
@Minik Meleklerim
@firdefs
@nicecream
@Amanita
@RedGirl
@Murdum
@Dahliadivin
@Kerrar
@Evva
@sweetgirlcandy
@Calcifer
@_CaNanSu_
@madamhd
@Canpare
HanimKelesimiGetir
@Zipzip-
@Kelebekmf
@evlaefe
@alimiyon
@gurtmingotam
@-VUSLAT-
@alsem
Catlak-kurabiye
@MaviKuplik
@Elizay
@Gedik123
@Chocolita
@ugurbocuuu
@Lady bug
@umutvenese
@Zeytinagaci66
@Mcz09
@Meryeemmm_
@08zehra22
Buralardutluuugudu etiket olmuyor
Bunun sırrı her çeşitten birini ayarlayıp köşede beklemek şu tarif dendimii şakkk diye bu denecek yollanacakAllahallah
Dimi yaa. Ben şimdi pinterestte yöresel çorbayı nerden bulamYalnız makarna olsa Pinterestliğin anasını ağlatırız ashdkhsjd
Hadi bakalımmm tam destek bendenKesin 1. Yim