- 31 Ocak 2012
- 4.001
- 9.178
Tüh be 3.olamayacağım olsun çift sayıları severim, 4.olayımBir tatlımız daha yapılmış geliyor
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Tüh be 3.olamayacağım olsun çift sayıları severim, 4.olayımBir tatlımız daha yapılmış geliyor
Belki sen önce eklemişsindirTüh be 3.olamayacağım olsun çift sayıları severim, 4.olayım
Başka kim yaptı acaba beklemedeyimBelki sen önce eklemişsindir
Galiba 3.ben olucam gibiTüh be 3.olamayacağım olsun çift sayıları severim, 4.olayım
Benim tatlım çoook zor aşırı zor baya zor 2 3 gün sürüyor yapmasıJoyz yapsın bugün, meyveyi koydu koydu
Yoksa şekerpare Sende miBenim tatlım çoook zor aşırı zor baya zor 2 3 gün sürüyor yapması
Heeee vallla doğru dedinnYaşlanıyoruz
Bende haftaya yapayım diyorum inşallah maşallahBir tatlımız daha yapılmış geliyor
Nassıl oldun iyileştinmi biraz.Galiba 3.ben olucam gibi
Hadi bakalım ne yapacan acabaBende haftaya yapayım diyorum inşallah maşallah
Şükür iyiyim ablacım o gün dediğin muhallebiyi yaptım hatta foto attım sana ama görmedinNassıl oldun iyileştinmi biraz.
Şekerpare zor mu kızYoksa şekerpare Sende mi
Görmedim ben çıktıktan sonra fotoyu koyduysan ondandır,bazen mesajlarda gözden kaçıyor çünkü.Şükür iyiyim ablacım o gün dediğin muhallebiyi yaptım hatta foto attım sana ama görmedin
Hahhaha şu herkes pür dikkat sekerpareye odaklandı ya ondan dedimŞekerpare zor mu kız
Bakalım ipi kim göğüsleyecekBelki sen önce eklemişsindir
Bakalım abla yapınca görürsünüzHadi bakalım ne yapacan acaba
İnşaallahBende haftaya yapayım diyorum inşallah maşallah
Şekerpareyi alan kimse çok büyük sorumluluk yükleniyor ona 1. Olması lazım artıkHahhaha şu herkes pür dikkat sekerpareye odaklandı ya ondan dedim
Özellikle ben
Sicak iyi geldi bide bitki çayı içtim ohhh hafifledi ağrısıGörmedim ben çıktıktan sonra fotoyu koyduysan ondandır,bazen mesajlarda gözden kaçıyor çünkü.
İyi olmana sevindim fark ettimi içince onu
Çok güzel bir haber berrecim çok sevindim.Bakalım abla yapınca görürsünüz
Bugün oğluşun kontrolü vardı şükür geniz eti biraz küçülmüş daha iyi şuan ameliyata gerek yok dedi dr
Tekrarlarsa alınacak üşümesin iyi beslensin dedi
Kim beslenecek dedim bende