Sabah sabah canım çekti
Hemen bir balık pazarına git, belki vardırSabah sabah canım çekti
Evde hiç denemedim biliyo musunHemen bir balık pazarına git, belki vardır
Yoksa, marketlerde dondurulmuş oluyor
Dondurulmuşunu yaptım şimdiye kadar.Evde hiç denemedim biliyo musunVar mı restorandakiler gibi yapmanın bir püfü ya da tarifi
Süper olurkalamar kızçemde çok sever bunu.Bende bayıla bayıla yerim, ilk defa kendim temizliyorum
4-5 tanesinin temizlemesini denedim ve başardım
Bir çay içip, kalan 50 küsür kalamarı, birazdan haklayacağım
Kendime saklayacağım ablam, buyur gelSüper olurkalamar kızçemde çok sever bunu.
Kendinemi saklayacan yasocan ona göre sana gelecemm yemek için
Ay denicem teşekkür ederimDondurulmuşunu yaptım şimdiye kadar.
Karbonat ve limon suyu ile 5-10 dk mıncıklıyorum önce, sonra sade soda döküp, birkaç saat dinlendiriyorum.
Pişireceğim zaman yıkamadan süzgece alıp, bol una buluyorum. Ardından unları hafif silkeleyip, kızgın yağa atıyorum.
50-60 saniye yağda tutup, çıkarıyorum.
Bu kadar
Var bizler yaştan dolayı erken aşı olduk sürekli çağırıyorlar gel artık diyee5. Doz da mı var
Çok pahalı onlarda varyaaaDondurulmuşunu yaptım şimdiye kadar.
Karbonat ve limon suyu ile 5-10 dk mıncıklıyorum önce, sonra sade soda döküp, birkaç saat dinlendiriyorum.
Pişireceğim zaman yıkamadan süzgece alıp, bol una buluyorum. Ardından unları hafif silkeleyip, kızgın yağa atıyorum.
50-60 saniye yağda tutup, çıkarıyorum.
Bu kadar
Şifa olsun ablaVar bizler yaştan dolayı erken aşı olduk sürekli çağırıyorlar gel artık diyee
Sağol canım nereye kadar devam edecek bu iş ..Şifa olsun abla
Vücudumuz tamamen koronaya adapte olup sıradan bir grip olmuşuz gibi ondan bahsedene kadar sanırım. BitmeyecekSağol canım nereye kadar devam edecek bu iş ..
Kobay gibi hssediyorum kendimiVücudumuz tamamen koronaya adapte olup sıradan bir grip olmuşuz gibi ondan bahsedene kadar sanırım. Bitmeyecek
Günaydınlar kuzu nasıl oldun düzeldinmi biraz.Günaydın kızlar
Herkes iyimi
Bal0ncuk lena nasıl oldu iyimi
Bal0ncuk nerdesin iyisin demi lena nasıl oldu düzeldmi sorunu
Yaaaa canım benim kıyamamm ona benherkese ayrı ayrı teşekkür ederim..
lenanın göz kanalında tıkanma var.. doktora götürdük.. 3 gündür günde 3kere 20şer kez masaj yapıyoruz
tabi zorlu süreç çünkü çığlık çığlığa kalıyor.. haliyle benm içim gidiyor
gözündeki kan çanağı normale döndü ama göz akması devam ediyor..
bugün doktoru arıyacam bakalım.. 3 gün sonra ara demişti
o yüzden enerjim düşük.. enerjim düşükken başkalarının enerjilerini düşürmemek adına böyle inzivaya çekiliyorum
kendimi enerjisi düşük ve mutsuz görmek hoşuma gitmiyor
Gecmiş olsun baloncugum lenanın gozu bıan once normale doner inşallah kıyamamherkese ayrı ayrı teşekkür ederim..
lenanın göz kanalında tıkanma var.. doktora götürdük.. 3 gündür günde 3kere 20şer kez masaj yapıyoruz
o yüzden enerjim düşük.. enerjim düşükken başkalarının enerjilerini düşürmemek adına böyle inzivaya çekiliyorum
Porsiyonu 70₺ ablam, toplasan 7-8 halka oluyorÇok pahalı onlarda varyaaa
Çok geçmişler olsunherkese ayrı ayrı teşekkür ederim..