Şükür abla bende iyiyim
İnşallah zamanla kaybolur onlarda abla.
Oo hadi bakalım valla çok iyi yapmışsın abla maşallah, inşallahta böyle devam eder hiç içmek istemez birdaha canın falanda.
Sukur bende iyiyim kuzum
Yasom sabah sabahyaaayok benlik değil vallahi
İçini cıkarıp dilimleyip mi veriyorsunuz yasocan musterıye yoksa sadece içini cıkarıp bütün halıylemı veriyorsunuzEvet, körpecikler
Giderim vallahi terki diyar ederim burayiKalamar sevmeyen az öteye gitsin periiii
Değettt yasoBöylesi zor bulunurcan
Ama bi tatsan çıtır çıtır vazgeçemezsinGiderim vallahi terki diyar ederim burayi
Bunlar benim canım. Aylardır siparişimin gelmesini bekliyorumİçini cıkarıp dilimleyip mi veriyorsunuz yasocan musterıye yoksa sadece içini cıkarıp bütün halıylemı veriyorsunuz
Size afiyetler olsun orişimAma bi tatsan çıtır çıtır vazgeçemezsin
Yaaa kapmıssın o zaman yasom tazeleriniBunlar benim canım. Aylardır siparişimin gelmesini bekliyorum
Bu sabah 2 kasa geldi, dolaba atacağım
Sen deniz ürünleri sevmıyosun onzaman kuzuu anladımSize afiyetler olsun orişimpek yiyemem ben normal balığı bile az uz yiyorum zaten
Çok şükür canım benimYaaa kapmıssın o zaman yasom tazelerinimutlulukla ye hamikelikten sonra bol bol bnde tuketecegım karıdes ve kalamar
Yiyorumda işte ayila bayıla olsada yesem demem aramam yani sağlık için işteSen deniz ürünleri sevmıyosun onzaman kuzuu anladım
İnşallah yasocummÇok şükür canım benim
Rabbim o zamana sağlıkla ulaştırsın Pari’m
Bayılırım tam rakılık bunlar ne yenir varyaaaa
Şimdilik iyi gidiyor bakalım umarım gene başlamam aertık fiatı 22 tele oldu azda değil yani.Şükür abla bende iyiyim
İnşallah zamanla kaybolur onlarda abla.
Oo hadi bakalım valla çok iyi yapmışsın abla maşallah, inşallahta böyle devam eder hiç içmek istemez birdaha canın falanda.
Sukur bende iyiyim kuzum
Yasom sabah sabahyaaayok benlik değil vallahi
Günaydın mervişim iyiyim sağol aynen yarın akşam gelecekler artur havaalanına almaya gidecek geç saatte gelecekler işte.Günaydın ablacımmnasılsın bugun sende heyecan tavandır yarın evlatlar gelecek ya
Saglıkla gelsınlerde onemli olanı o guzel gecsın yolculuklarıBayılırım tam rakılık bunlar ne yenir varyaaaa
Şimdilik iyi gidiyor bakalım umarım gene başlamam aertık fiatı 22 tele oldu azda değil yani.
Umarım pericim kaybolurda daha sağlıklı olayım
Günaydın mervişim iyiyim sağol aynen yarın akşam gelecekler artur havaalanına almaya gidecek geç saatte gelecekler işte.
İşten çıkıp gelicekler birde o yüzden geç olacak gelmeleri,çok teşekkürler mervişim sağolSaglıkla gelsınlerde onemli olanı o guzel gecsın yolculukları
Bende bayıla bayıla yerim, ilk defa kendim temizliyorumBayılırım tam rakılık bunlar ne yenir varyaaaa
Şimdilik iyi gidiyor bakalım umarım gene başlamam aertık fiatı 22 tele oldu azda değil yani.
Umarım pericim kaybolurda daha sağlıklı olayım
Günaydın mervişim iyiyim sağol aynen yarın akşam gelecekler artur havaalanına almaya gidecek geç saatte gelecekler işte.