Doğal Göğüs Büyütme Yöntemleri şerbetçi otu Kızlar denendi, onaylandı bir de siz deneyin

Canım östrojen sağlayan besinler ne bizede söyle daha dikkatli yiyelim bol bolcokacimcoook

Maydonoz
Soya Fasulyedi
Adaçayı
anason
nar çekirdeği
keten tohumu
ısırgan tohumu
rezene tohumu
çuha çiçeği tohumu
susam tohumu
şerbetçi otu
yavşan otu
arı sütü
nohut
civan perçemi
kzıldereli otu

AYRICA ÇİNKO İÇERENLER(östrojen görevi görebiliyo)
peynir
et
çikolata
kurufasülye
mısır
yumurta
karaciğer
çekirdek
badem
süt

ayyy eksik kalsınn yaa onun yardımı..hıhh şimdi de boşver ben çok seviyorum onları elleme kalsın dio..yarebbim ben ne ypm şimdi..bide bu adaçayının nasıl etcez yaa??miktar süre filan?

Canlar adaçayını içtim ve içmemle öğürmem bir oldu..iğğğğğğreeeeenççç...bidaha 100 beden olcak deseler yine içmem..aman kalsın öyle şeyin yardımı..sewdiciğim de meraklandıysa hüsrana uğrıcak..( elvedaa büyk memeler..

ahahaha cnm bence de gerek yok ya o çaya =D düzgün beslen yeter

AYRICA ÇİNKO İÇERENLER(östrojen görevi görebiliyo)
peynir
et
çikolata
kurufasülye
mısır
yumurta
karaciğer
çekirdek
badem
süt
[/QUOTE]

bunlar bana göre çoğunu yiyorum çok saol canımopuyorumnanaktan

Canım sen nasıl yaptın karışımı ne kadar kreme ne kadar ot we su koydun seninle aynı günde başladık sanırım cuma gecesi daha büyüme için erken bende ya bir hafta yada on günü bekleyelim

Canım adaçayının tadı gerçekten ağır,bence sen bol şeker ve limon damlatmayı da dene (hatta yarım limonu sık adaçayına)

Burada bir arkadaşın önerisi vardı ama,hangi sayfada bilmiyorum,onda da adaçayının üzerine az miktarda sıcak su koyup,bir dakika bekletip,sonra o suyu döküp,üzerine bu kez bardağı dolduruncaya kadar kaynar su doldurup demliyorlarmış...Ağır tadını aldı demişti...ıstersen öyle de dene...

Son düzenleme:
sürdüm kaşınıyoruuuuum delikafadulden
ya kızlar nie iğreniyorsunuz ya ben çok severek içiyorum bendemi problem var acaba sırnaşık şeyama içine şkr çok koyuyorum

Kedicik bana da berbat gelmişti,ben sorunumu limonla çözdüm ama delikafadulden

ılkine bol şeker koymuştum...Ama sonuç böööööğğğkkkkk oldu :roflol:

Sonra bi esti,ben genelde yeşil çayları limonla içerim;limon damlattım içine ve zafer benim :lepi: Tabii bol şekerle birlikte

Son düzenleme:

canım bende ege denizinin dediği gibi yaptım.
şekeri bol ve limonlu yaptım
o zaman ıhlamur gibi oluyo
ve rengi çok açık sarı olcak
koyu olunca acı oluyo ilk gün benimkide öle oldu
bide sallama da içiyorum ben arada doğadan aldım.

Canım sen nasıl yaptın karışımı ne kadar kreme ne kadar ot we su koydun seninle aynı günde başladık sanırım cuma gecesi daha büyüme için erken bende ya bir hafta yada on günü bekleyelim

suyu göz kararı koydum ama kremim 300 ml. otumda 10 kaşıktı.
krem kıvamım iyi normal sürdüğümüz kremler gibi yani çok cıvık değil
acaba otum mu az geldi benim:uhm:

Canım ot az gelmiş olabilir belki,300 e 12 kaşık falan koysaydın en az keşke

ya kızlar ya benim hafif kaşınırken birazda uyuşma oluyor sanki anlamadım gtti normalmi acaba brde kremi emdkten snra otlar dökülmesin diye streç film sarsak olurmu

ya kızlar ya benim hafif kaşınırken birazda uyuşma oluyor sanki anlamadım gtti normalmi acaba brde kremi emdkten snra otlar dökülmesin diye streç film sarsak olurmu

Bünye farklılığından olabilir canım bişi diyemem

Strece sarma cildin hava almaz yoksa

Bence şöyle yap,otları tel süzgeçten ya da blenderden geçirip ufalt,öyle karıştır yeni karışımı hazırlarken;o şekilde fazla dökülme olmuyor

şimdi ekleme yapsam olmaz mı acaba en baştan mı yapcam :uhm:

Canım benim kremde 300lüktü ben 12 hatta 13-14 kaşık koydum 1.5 su bar su koydum kaynattım 10 dakka dinlendirdim hepsini kreme karıştırdım kıwamı iyi çok sulu değil
sen o karışımı sür canım günde iki üç kere sürebilirsin daha etkili olur

kızlar bende 3 gün oldu regl oldum.zaten 4 gündür yapmıyordum.normalde regle yakın dolgunlaşır ve regl zamanı sönerdi benimkiler laelaelaelaelae ama bu sefer sönmedi :kedi:
ben bu akşam tekrar devam edicem.işe yaraycağını düşünmeye başladım....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…