• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Doğal Göğüs Büyütme Yöntemleri şerbetçi otu Kızlar denendi, onaylandı bir de siz deneyin

glamarous bunlar kendi uyguladıklarınmı peki işe yaradımı bu 20 kere sıkıp bırakmak okşamk gbi bişimi pardon ama :kedi: ayrıca sıkmak yumuşatmazmı

kıslar 20 gündür haftadır yapıyorum karısımı+adacayını hıc fark yok yaaa:(varmı kullanıpta benım gıbı faydasını görmeyen

karışımın yanlış olabilirmi canım bende reglimden dolAyı büyüme var ama karışımı 3 gndr bugn 4. gnm kullnıorum doşgunlşma var ama byme yok

yapmadan önce baktım ben bu çaya netten baya..bu sitede bi konuda(hatırlamıyorum) yazıyodu ki adaçayının üstüne su koyup döktükten sonra ikinci kez sakın demlemeyin aynı çayı..zararlı ve bi işe yaramıyo..:gitme::sm_confused:

yok canım ya onu nerden okudun? ben adada çay bahçesinden öğrendim ada çayı yapmayı, onlar ufak bi cezveye koyuyolar dalları 100 150 bardak çıkıyo adaçayı, zaten işe yaramıcak olsa kokuyu ve rengide vermez, ben bikaç gün kullanıyorum otu o şekilde.. Yani adada herkes öyle yapıyodu elbet vardır bi bildikleri dimi :))

ya kokusu çok rahatsız ediyo beni..burnumu kapatıp içmeme rağmen dayanamadım 2. yudumda döktüm hepsini. limonla denemedim gerçi hiç ama..tiksiniyorum artık içemem ki.:1no2:

limonla dene hem acısını hem kokusunu hafifletiyo.. zaten cam bardakta yaparsan farkedersin, rengi sarıyken limonu damlattıkça açılıyo rengi..

sürdüm kaşınıyoruuuuum delikafadulden
ya kızlar nie iğreniyorsunuz ya ben çok severek içiyorum bendemi problem var acaba sırnaşık şeyama içine şkr çok koyuyorum

bendde severek içiyodumda bugün artık bööğğ gelmeye başladı :)))

ya intorucm şu karışımı sürüp 1 saat bekledkten snr fazlalığı alsakta uyusak olurmu gece çok bulaşıyor benim annem kırcak kafamı :D

mrb ben ilk defa yazıyorum bende 1 haftadır bir yöntem deniyorum aslında intromunkini istedim ama buna da başlamış bulundum biraz deneyip olmazsa bırakırım dedim intromunkini başka deneyip büyüme gören varmı lütfen yazın benim de bir haftadır göğüslerimde dolgunlaşma var ama henüz birşey diyemiyorum inşallah büyürler hepimizinki amiiiiiiiiiin

ecebaby tatlım 10 dan fazla deneyen ve işe yarayan var ben işlemleri tamamen doğru yapıp da sonuç alamayan görmedim

Back