• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Doğal Göğüs Büyütme Yöntemleri şerbetçi otu Kızlar denendi, onaylandı bir de siz deneyin

kızlar selammmm :emir_bebek:
ben dün gece 3.kez sürdüm uyudum.ama bugün reglmn ikinci günü. dolgunluk ona bağlı da olabilir die korkuyorum. bi de hiç hatrlayamıyorum benm memişler kaçıncı gün kendine geliyodu die.. ama dolgunluk hissediyorum şuan da yanii..
bi de ben sadece ada çayıyla masaj yapıyorum . karışımı sadece sürüyorum , sürerken 1 dk falan masaj oluyo işte.. sizce doğru mu ??
beni yorumlayın kızlar nolurrr :utangac: mirmirmirmir opuyorumnanaktan

egedenizi zaten ufaladım canım yani blendırdan geçirdim ama üzerime bişi giyemiorum ypışıyor açık bekliorum krem birazını emio ama üstüme bişi giyemiorum bulaşıo çok streç filmi sardım pek ii olmadı birde şunu düşündüm belki saçma ama :kedi: hani spor yprken insanlar beline yada inceltmek istediği yere streç film sarıyor ya terlesin die acaba öyle yaparsak memelerde küçülürmü die düşündüm vazgeçtim birdaha sarmayacam :D

şerbetçi otunu ayrıca adaçayını demlerken nasıl demliyosunuz.çünkü bildiğim kadarıyla bitkileri fazla kaynatmamak gerekiyor. kimse yokmuuuuuuuuuu

cnm adaçayını bardağa koyup üzerine sıcak su ekliyorsun ama fazla adaçayı koyma acı oluyor şerbetçi otunuda bir dk kadar ocakta tutuyorum ben öyle yapıyorum

şerbetçi otunu ayrıca adaçayını demlerken nasıl demliyosunuz.çünkü bildiğim kadarıyla bitkileri fazla kaynatmamak gerekiyor. kimse yokmuuuuuuuuuu

Canım adaçayını kaynatmayacaksın zaten

Kaynar suyu adaçayının üzerine döküp birkaç dakika bekleyeceksin

Şerbetçi otunu da üzerine yeteri kadar soğuk su koyduktan sonra ocağa koyacaksın,kısık ateşte olması gerekiyor ocağın;su kaynama kıvamına gelince üç dört dakika kadar kaynatıp ocaktan alacaksın ve 10 dk.dinlendirip suyuyla birlikte kreme karıştıracaksın

Son düzenleme:
Canım adaçayının tadı gerçekten ağır,bence sen bol şeker ve limon damlatmayı da dene (hatta yarım limonu sık adaçayına)

Burada bir arkadaşın önerisi vardı ama,hangi sayfada bilmiyorum,onda da adaçayının üzerine az miktarda sıcak su koyup,bir dakika bekletip,sonra o suyu döküp,üzerine bu kez bardağı dolduruncaya kadar kaynar su doldurup demliyorlarmış...Ağır tadını aldı demişti...İstersen öyle de dene...

yapmadan önce baktım ben bu çaya netten baya..bu sitede bi konuda(hatırlamıyorum) yazıyodu ki adaçayının üstüne su koyup döktükten sonra ikinci kez sakın demlemeyin aynı çayı..zararlı ve bi işe yaramıyo..:gitme::sm_confused:

Canım adaçayını kaynatmayacaksın zaten

Kaynar suyu adaçayının üzerine döküp birkaç dakika bekleyeceksin

Şerbetçi otunu da üzerine yeteri kadar soğuk su koyduktan sonra ocağa koyacaksın,kısık ateşte olması gerekiyor ocağın;su kaynama kıvamına gelince üç dört dakika kadar kaynatıp ocaktan alacaksın ve 10 dk.dinlendirip suyuyla birlikte kreme karıştıracaksın

yaa asıl büyüten ne biliyomusun??kafamçokkarıştıkafamçokkarıştı

adaçayını nie içemiyorsun canım içine limon damlat şekerini çok koy içine biraz balda koyabilirsin ben içiyorum bol şekerli hemde bir dikişde :D

adaçayını nie içemiyorsun canım içine limon damlat şekerini çok koy içine biraz balda koyabilirsin ben içiyorum bol şekerli hemde bir dikişde :D

ya kokusu çok rahatsız ediyo beni..burnumu kapatıp içmeme rağmen dayanamadım 2. yudumda döktüm hepsini. limonla denemedim gerçi hiç ama..tiksiniyorum artık içemem ki.:1no2:

ama kalça konusunda aynısını diyemem. biraz kalçalılara daha çok bakıyorlar

allahh senden ırazı olsun kardeşşşş...benm memişler azcık ele avuca gelio ama kalçalarımın maşşşşaallahı war..tü tü tü nazar değmesin sakınn kızllaaaarrr...

yanlız kalp yeni üyemisin bi an erkek olduğun hissine kapıldım nedense..allah allah..hass kadınsan bu dediğimi dikkate alma anam :)

banada erkek gibi geldi erkekleri yarısı küçük ama yarıda büyük seviyor

anaaa bu erkek wala bişeyi iki kişi düşünüosa dorudur..çünkü sanki kendi düşüncesi gibi yazmış..yürü git topiimizden seni şikayet etcem mod lara.ayyy en mahrem sırlarımızı öğreniyolar kızzzzlllaaaarrrrr:1shok::oklava:

uff oku oku napmam gerektıgını anlamadım nolur bırı bana ılk ne yapayım anlatsın lutfen yaa daha yenı baslayacagımm:kedi:

ben sana karışım haricini anlatayım anam.şimdik ne kadar yağ warsa al sen aktardan.(mersin,yılan,susam,badem,çilek,kakao,kayısı) bunları karıştırıp masaj yap memişlerine 2 kere günde.Adaçayı ve Rezene çayını iç bol bol..memişlerini günde 20 kere sıkk bırak ellerinle..hurma da ye günde 2 3 tane..bu kadarcıkkk..unttuğum bişi war mı kızzzzlaaarrrr...hihoyyythihoyyythihoyyyt

ben sana karışım haricini anlatayım anam.şimdik ne kadar yağ warsa al sen aktardan.(mersin,yılan,susam,badem,çilek,kakao,kayısı) bunları karıştırıp masaj yap memişlerine 2 kere günde.Adaçayı ve Rezene çayını iç bol bol..memişlerini günde 20 kere sıkk bırak ellerinle..hurma da ye günde 2 3 tane..bu kadarcıkkk..unttuğum bişi war mı kızzzzlaaarrrr...hihoyyythihoyyythihoyyyt

gercekten cok tesekkur ederım arkadaslar karısım dedıgın su serbetcı otu kremle felan olan değil mı oysa anladım onu ne zman yapayım pekıı tekrar cok tesekkur ederım okumak cok zor geldı hepsını de aksama kadar öğrencılerle ugrasınca kafa kalmıo pekı sen faydasını gordun mu

aranıza bende katıldımm yasasınn:sm_cool:

Back