• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Doğal Göğüs Büyütme Yöntemleri şerbetçi otu Kızlar denendi, onaylandı bir de siz deneyin

tatlım karışımı sürdükten belli ir süre sonra bazen hemen bazen yarım saat sonra filan kaşıntı başlıyor ve yine belli bir süre devam ediyor sürme kaşıntısı değil ama kaşıntı yoksa ki anlattığına göre emilmiyor da karışımında sorun var

canım ot kaşıntısı gibi değil de deri içinden bi kaşıntı olcak yıkasan bile.. hani regl den önceki dolgunluk hissinin aynını yaratan bi dolgunluk oluyor o kaşıntıyla birlikte..

benimki de ayrık canım. çok esnek olmayan bi sütyen birleştiriyor zaten.o zaman güzel gözükür işte.

ben de kaç tane sütyen denedim hepsi ufacık gösterdi ama şimdi yeni birtane buldum dediğin gibi kcaman gösteriyor da ben yine daha büyük dursun diye 80 takıyorum 85 i denedim bugün tam oldu

tatlım karışımı sürdükten belli ir süre sonra bazen hemen bazen yarım saat sonra filan kaşıntı başlıyor ve yine belli bir süre devam ediyor sürme kaşıntısı değil ama kaşıntı yoksa ki anlattığına göre emilmiyor da karışımında sorun var

canım ot kaşıntısı gibi değil de deri içinden bi kaşıntı olcak yıkasan bile.. hani regl den önceki dolgunluk hissinin aynını yaratan bi dolgunluk oluyor o kaşıntıyla birlikte..

yok kızlar benimki sizin dediğiniz gibi kaşıntı değil
ve sabah kalan kremde çok yani
acaba kremimi çok sürüyorumda birikiyo
meme çevresini iyice buluyor musunuz siz

evet tatlım benim de bikini de bi beden küçük alma huyum var daha dolgun göstermek için :D yukarı doğru çektirtiyorum bide göğsü üstten fırtlasın diye.daha büyük gösteriyor kaydirigubbakcemile3

ben çok bulamıyorum canım. ama azıcık deri üstü masaj yapıp yediriyorum. yarım saat sonra ben siliyorum karışımı mesela sadece tek tük ot kalıyor mememde.ama intromtrackin formülüne göre gece de kalmalıymış karışım göğüste

herkese aynı şekilde etkimiyor formül..herkes kendini tanıyıp en iyi etki aldığı yöntemi bulmalı. ben çok narin ciltliyim benim için negatif bişey , ama bekletme sürem az da olsa etki etmesinin yolunu buldum..özellikle göğüslerimin dışa bakan kısımları kaşınıyor benim

10 cm demek gayet estetik etkisi demek.. mucize denebilir buna..herkes başaramaz anatomik olarak yada genetik olarak..

kızlar 1 cm bile müthiş farkediyor gerçekten
regl zamanı yaklaşınca ben hep ölçerim
normalde o kadar olsalar hiç uğraşmam bu işlerle valladelikafadulden

ya streç film sarsak nie olmuyor kızlar böle çok pis bi iş ya her yere bulaşıyor :) annemden yicem bir gün zılkıtı :D ayrıca otları blendırdan gçrdm fazla kşınmıor gçirmeeden yaptığımda daha çok kaşınıyordu ayrıca 2 gndr yapıorum 1 cm büyüme var ama reglimden dolayı sanırım :(

ya streç film sarsak nie olmuyor kızlar böle çok pis bi iş ya her yere bulaşıyor :) annemden yicem bir gün zılkıtı :D ayrıca otları blendırdan gçrdm fazla kşınmıor gçirmeeden yaptığımda daha çok kaşınıyordu ayrıca 2 gndr yapıorum 1 cm büyüme var ama reglimden dolayı sanırım :(

Cnm benim de dönnemimdi de bende bi gerileme olmadı belki sende de olmaz

Kızlar otların dökülmesinden şikayet ediyosanız ki ben şöyle yapoyorum sürüyorum kurumasını bekliyorum krem i emiyo memişlerim sonra otları döktürüyorum krem falanda gelmiyo peçeteye sonra rahatca yatıyorum sizde böyle yapabilirsinizopuyorumnanaktan

bi arkadas streç sıcak tutar gözenekleri açar daha iyi emilir karışım demişti
ben strece sarıyorum.yoksa o yüzden mi kaşınmıyorum kızlar
siz nasıl yapıyorsunuz sürdükten sonra :uhm:

Back