- Konu Sahibi IntromTrack
-
- #1.821
şerbetçi otunu ayrıca adaçayını demlerken nasıl demliyosunuz.çünkü bildiğim kadarıyla bitkileri fazla kaynatmamak gerekiyor. kimse yokmuuuuuuuuuu
ahahaha cnm bence de gerek yok ya o çaya =D düzgün beslen yeter
Canım adaçayının tadı gerçekten ağır,bence sen bol şeker ve limon damlatmayı da dene (hatta yarım limonu sık adaçayına)
Burada bir arkadaşın önerisi vardı ama,hangi sayfada bilmiyorum,onda da adaçayının üzerine az miktarda sıcak su koyup,bir dakika bekletip,sonra o suyu döküp,üzerine bu kez bardağı dolduruncaya kadar kaynar su doldurup demliyorlarmış...Ağır tadını aldı demişti...İstersen öyle de dene...
Canım adaçayını kaynatmayacaksın zaten
Kaynar suyu adaçayının üzerine döküp birkaç dakika bekleyeceksin
Şerbetçi otunu da üzerine yeteri kadar soğuk su koyduktan sonra ocağa koyacaksın,kısık ateşte olması gerekiyor ocağın;su kaynama kıvamına gelince üç dört dakika kadar kaynatıp ocaktan alacaksın ve 10 dk.dinlendirip suyuyla birlikte kreme karıştıracaksın
adaçayını nie içemiyorsun canım içine limon damlat şekerini çok koy içine biraz balda koyabilirsin ben içiyorum bol şekerli hemde bir dikişde
ama kalça konusunda aynısını diyemem. biraz kalçalılara daha çok bakıyorlar
banada erkek gibi geldi erkekleri yarısı küçük ama yarıda büyük seviyor
uff oku oku napmam gerektıgını anlamadım nolur bırı bana ılk ne yapayım anlatsın lutfen yaa daha yenı baslayacagımm:kedi:
ben sana karışım haricini anlatayım anam.şimdik ne kadar yağ warsa al sen aktardan.(mersin,yılan,susam,badem,çilek,kakao,kayısı) bunları karıştırıp masaj yap memişlerine 2 kere günde.Adaçayı ve Rezene çayını iç bol bol..memişlerini günde 20 kere sıkk bırak ellerinle..hurma da ye günde 2 3 tane..bu kadarcıkkk..unttuğum bişi war mı kızzzzlaaarrrr...hihoyyythihoyyythihoyyyt
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?