Doğal Göğüs Büyütme Yöntemleri şerbetçi otu Kızlar denendi, onaylandı bir de siz deneyin

bi arkadas streç sıcak tutar gözenekleri açar daha iyi emilir karışım demişti
ben strece sarıyorum.yoksa o yüzden mi kaşınmıyorum kızlar
siz nasıl yapıyorsunuz sürdükten sonra :uhm:

Canım strec sarma hawa alsın ben şimdi sürdüm bekliycem kuruyana kadar sonra döktürücem otlar krem kuruyo emiliyo andan bulaşmıyo sen çok sürüyosan biraz az sür daha cabuk kurur çokmu cıwık oldu seninki acaba

yok kıvamı iyi ama streçten dolayı oldu sanırım.
bu gece streçsiz denicem bakalım kaşıntı olcak mı
sürmeye gidiyorum kızlar ben iyi geceler bana şans dileyin sırnaşık şey

yok kıvamı iyi ama streçten dolayı oldu sanırım.
bu gece streçsiz denicem bakalım kaşıntı olcak mı
sürmeye gidiyorum kızlar ben iyi geceler bana şans dileyin sırnaşık şey

Bol şans canım iyi geceler şimiye kadar sürseydin keşke ben ewdekiler yatınca sürüyorum kolay geleopuyorumnanaktan

bolllllca sürüyorum tatlım ben ama hepsii emiyor senin karışımda sorun var

mrb ıntrom yazını başından beri takip ediyorum. en kısa zamanda başlayacağım.yalnız öncelikle bir kaç sorum olacak.
1. şerbetçiotu bitkisini su kaynadıktan sonra atıp kaç dakika o şekilde kaynatıyosun.
2. bu karışımın içine 1-2 tatlıkasığı küç,çemen ve çörek otu karışımı karıştırsam nasıl olur. ben daha önce bunları karıştırıp yoğurtla yiyordum. midem bulanınca bıraktım. en azından işe yarasın.çünkü tv proğramında ahmet marankiydi sanırım çemen sürün gögüslerinize diyordu.diğerleride zaten o işe yarıyor.karıştırayım diyorum. yanlız bunu eklersem haftasonları yaparım doğal olarak sonradan eklerim karışıma sadece haftasonları.çünkü h.içi çalışıyorum.h.içi normal karışımı sürerim.
3.sabah kalktıktan sonra bişe kalmıyor galiba pamukla temizlesek yeterli olur herhalde.
aklıma gelenler bunlar.gözden kaçırıpta okumadığım sayfalarda belki vermişsindir cevabı ama anam oku oku bi yere kadar 150 syf seyy.
teşekkür ederim şimdidenn.

şerbetçi otun başka marifeti kadınları cinsel yönden azdırıyor

bilmeyenler için yazıyorum
:lepi:

Kızlar az önce ölçtüm benim ölçüde bi değişiklik yok
gözle görülür bir dolgunluk var ama..
benim karışımda problem var sanrıım:1no2:
dün gece streçsiz yattım ama kaşınmadım yinemafoldumben

ya cnm bendede pek kaşıntı olmuyor ağrı oluyor bazen 84te kaldım acaba yavaş mı ilerleme oluyor ımtrocım sende başladığın zamandan berimi hep 2 3 cm büyüme oldu durmadan daha 15 gün içerisindeyim galiba ben büyüsünler yaaaa

bendede kaşıntı olmuyo..

otları ufaladım öyle karıştırdım kreme, sabaha iyice emilmiş oluyo krem otlarıda yapışıyo emilince..
benim tek sorunum sadece bikaç dakika beklemem sonra giyinmem gerekiyo maalesef.. ama 2 gündür regl öncesi ağrı gibi bi ağrı var göğüslerimde..

umarım işe yarar yaa mafoldumben

akşam ben karışımı sürdüm dibi biraz suluydu :)üşümüşüm gece 3 ü geçiyordu uyandım dayanamadım temizledim otu falan sbh kalktım 10da tekrar karışımı incecik sürdüm emince yeniden temizledim karışımım bitti inş büyür bundan snr sbhları sürmeyi düşünüyorum intromada sorimde bi

1-1,5 ayda 87 cm den 95 cm e çıktı.
3 günde 2 cm büyüdüğünü bile biliyorum.

introm 3.günde büyüme başladı demişti canım ama herkese aynı etki etmiyo işte

ıntroooooooooo nerdesinn.

cnm narlı habi dediğin krem eğer yağlı krem deilse al arkasında yazılar oluyor ya orayı okuyarak al kremini yağsız diye yazar benim aldığım kremde yazıyordu arko nem soft losyon ismi benim kullandığım yağlandırmadan kolayca emilir yazıyor arkasında cnm

ıntro gelir sanırım diğer sorularını o cvplasın bizde onun sölediklerini doğru yanlış uyguluyoruz oyüzden pek birşey demek istemiyorum sana akşam gelir belki

doğru yanlış derken kendi adıma yaptıklarım ne kdr doğru oluyor onun için dedim yanlış anlaşılmasın yapıyorum kendi çapımda sölenilenleri:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…