- Konu Sahibi IntromTrack
-
- #1.621
iyi geceler herkese ben uygulamamı yapmaya gidiyorum
büyümüyor yaaaa...
1 haftayı geçti...
2.kutu kremi hazırladım onunla yapıyorum büyümüyor...
1 cm fark etti dolgunlaştı ama 2 günde 1 cm fark yok...
adet zamanım yakın benim nırmalde adete yakın dolgunlaşır adetten sonra fooosss olurdu.
bakalım eğer yine aynı olursa bırakıcam.
ama dolgunluk geçmezse devam edicem..
Canım bir hafta olduysa başlayalı büyürler merak etme sen dewam et belki sonra birden büyüycek umutsuzluğa kapılma canım dewammopuyorumnanaktan
meraba elvaven göğüs sıkılaştırıcı kullasan daha etkili olmaz mı? zaten 90 beden göğüsün varmış ne güzel işte
Kız senin 85-90 takan arkadaşlarını topikcene önümüze katar kovalarız valla:roflol:
benimkide bana öyle diyo ama herşeyden önce ben istiyorum
ki çok iyi biliyorum büyük göğüs her zaman daha ideal erkek için
ama büyükten kasıt vücut için en ideali
mesela 90 bende inek memesi gibi durur ben 90 istememdelikafadulden
bende annemden gizli yapıyorum gir banyoya yap neden yapamıyorsun ki
bnde de öyle olr yaa mesela şu salak eski sevgili öyle boyu 1.60 kalça da yok sade meme var haivanda bnde hiç değilse 80 85 olsun yeter yaa ama nerdee..
dün hafifcene ağzını aradım benimkinin önce bi bana sordun mu ben istiyomuyum önemli olan bnm beğenmem dğil mi bitanem uğrşma boşver dedi sonra ben sadece bi kez yok ypcam diyince tmm dedi..demk ki istiyomuş ben üzülmiim diye demiyomuş yoksa gerçekten istemese yapma die diretirdi Al işte şimdi ben bunları büyütemezsem nolcakmafoldumbenmafoldumbenmafoldumbensenağlama
he bide acele etme doğumdan sonra büyür dedi hemencecik dmek kendini öyle avutuyodu doğumdan sonra onunkiler de büyür dieahh ben nidem nirelre gidem yyaa
dün netten östrojen yapan her bişeyin isimlerini aldım paso onlardan yiyorum..östrojen patlaması yaşicam..şu adaçayı bide rezene çayı çok iyimiş onlar poşet çay olarak bulunur mu yoksa sadece aktarlardan mı alabilirm??
he bide acele etme doğumdan sonra büyür dedi hemencecik dmek kendini öyle avutuyodu doğumdan sonra onunkiler de büyür dieahh ben nidem nirelre gidem yyaa
dün netten östrojen yapan her bişeyin isimlerini aldım paso onlardan yiyorum..östrojen patlaması yaşicam..şu adaçayı bide rezene çayı çok iyimiş onlar poşet çay olarak bulunur mu yoksa sadece aktarlardan mı alabilirm??
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?