Doğal Göğüs Büyütme Yöntemleri şerbetçi otu Kızlar denendi, onaylandı bir de siz deneyin

olsun cnm devam et sen biraz uğraşacaksın mecburen bende aynen çarşafı silkele üstü başı bi değse yaptıklarımıza büyüse iyi geceler çıkıyorum ben geç oldu uygulama yapmam alzım

büyümüyor yaaaa...
1 haftayı geçti...
2.kutu kremi hazırladım onunla yapıyorum büyümüyor...
1 cm fark etti dolgunlaştı ama 2 günde 1 cm fark yok...
adet zamanım yakın benim nırmalde adete yakın dolgunlaşır adetten sonra fooosss olurdu.
bakalım eğer yine aynı olursa bırakıcam.
ama dolgunluk geçmezse devam edicem..

Canım bir hafta olduysa başlayalı büyürler merak etme sen dewam et belki sonra birden büyüycek umutsuzluğa kapılma canım dewammopuyorumnanaktan

bnde karışımı sürdüm kaşınıyorum şuan demekki karışım doğru :) ama kızlar benim sadece kaşıntı omuyor hafif uyuşuyordu sanki ve göğüslerm ateş gbi oluo sürünce :$

bnde karışımı sürdüm kaşınıyorum şuan demekki karışım doğru :) ama kızlar benim sadece kaşıntı omuyor hafif uyuşuyordu sanki ve göğüslerm ateş gibi oluyor sizde de böyle olanlar varmı arkadşlar

Benim bu gün ikinci sürüşüm cm olarak erken de bende azıcık kaşıntı oluyo we şüan acık olduğu için saoğkluk hissediyorum reglime iki hafta war ama biraz agrı hissediyorum bide sabahda biraz kaşındı inş işe yarar

meraba elvaven göğüs sıkılaştırıcı kullasan daha etkili olmaz mı? zaten 90 beden göğüsün varmış ne güzel işte

evet canım sıkılaştırıcı yağlar da kullanıyorum, içindeki yağ dokusunun gitmemesi için bi yandan da büyütmek gerek gittikçe küçülücek sıkılaştıkça Çok üzgünüm çoook

kızlar selam . ben yaptım karışımımı ama tutturamadım sanki yaa:sinifsinif:
yarın sürcem yine de .. opuyorumnanaktan
yine de umudumu kaybetmedim olcak inşallah :Saruboceq::Saruboceq:

aman kızlar çok sürmeyin uzun vadede olcak şeyler için bol malzeme memeye zarar verir.. çiçeği bile çok sularsan çürür

dogum yapmis yada kilo vermis bayanlar hemen cm olarak büyüme beklememeli cünki önce varolan ama ici bosalmis gögüsün önce ici dolmali. Dolduktan sonra cm olarak belli olur. Bardak agzina kadar dolmadan tasmaya baslamaz dimi ama. Sabirli olmak lazim dolgunlasiyo olmasi bile müthis gelisme

he bide acele etme doğumdan sonra büyür dedi hemencecik dmek kendini öyle avutuyodu doğumdan sonra onunkiler de büyür die ahh ben nidem nirelre gidem yyaa

dün netten östrojen yapan her bişeyin isimlerini aldım paso onlardan yiyorum..östrojen patlaması yaşicam..şu adaçayı bide rezene çayı çok iyimiş onlar poşet çay olarak bulunur mu yoksa sadece aktarlardan mı alabilirm??

cnm poşet olarakta var aktarlardada var bence aktardan ala onlar daha etkili gerçektende rezenede adaçayıda çok iyi ben rezeneyi tercih ettim karışımada bugün başladım inşş işe yarar :Saruboceq::Saruboceq:a.ssositososito

ayy canım yaa ne şekersin kaydirigubbakcemile3
ben hem aktardan adaçayının otunu aldım
hemde sallama
ikisinide içiyorum
ama bana öyle geliyorki kremden ziyade büyüten adaçayı

krem bende de kaşıntı yapıyor ama büyüme kaşıntısı değil o kesnlikle
otlar batıyo onun kaşıntısı
2 gece sürdüm ama ölçmedim bilerek bakalım 1 hft. sonra ölçem.
işe yaramazsa sadece adaçayı içicem

kızlar günlerdir tüm yazılanları okuyorum, dün gidip şerbetçiotu aldım karışımımı yaptım yarından itibaren uygulamaya başlıyorum. a.s
şerbetçiotlu krem dışında adaçayı ve yapraklarıyla masaj yapıcam, buz ve çilek yağıyla masaj yapıp küç kullanıcam umarım hepsini düzenli olarak yapabilirm. size gelişmeleri yazıcam umarım en kısa zamanda kaşınmaya başlarım çoık heyecanlıyım:teytey:

kızlar ya ben ada.ayına şeker attım . hiç bahsi geçmedi . sizce problem olur mu? fisfisfis
bi de saat farklılığı olursa bişe olur mu sizce? ben 8de başlamicam da 9buçukta başlicam . yine 2 saat arayla falan. çünkü ayarlayamadım kendimi. cevaplarınızı bekliyorum lütfen opuyorumnanaktan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…