Doğal Göğüs Büyütme Yöntemleri şerbetçi otu Kızlar denendi, onaylandı bir de siz deneyin

Şeker atmazsan içemezsin ki tatlım tadı çok ağır

Şahsen ben basıyorum şekeri :roflol:

Saat farklılığı problem olmaz,arkadaşımız saatleri örnek olarak vermişti

enkiraz kolay gelsin canım . hadi kocaman olur inşallah ikimizinki de opuyorumnanaktan

Aynen benim de fazlasında gözüm yok,vücuduma göre olsun yeter

Fena değil,ama iki üç gün sonra filan devam edicem,ara verdim biraz

İNŞALLAH yaa çok taktım ben bu duruma..bide bugün söyle neler alacaksın diye söyledim gitmiş almış aktardan hepsini..bana eziyet olmasın diye mi aldı yoksa büyümelerine benden hevesli mi anlamıyorum :sinifsinif:

qLamorous niye söyledin sevgiline benimki zaten askerde de
burda olsa bile söylemem ben
herketen gizli valla biz siz biliyorsunuzkaydirigubbakcemile3

ben karışımla uraşmıcamda çayları içip östrojen sağlayan besinlerden yicem..bide şu yağlardan masaj yapcam..artık egzersiz tabii..artık bu bende hastalık haline geldi..arkadaşımdaydım bugün östrojen içeren tüm besinleri ezberledim..aa bunda östrojen var diyip östrojen olan herşeye saldırıyorum..bana ne oluyo ((((((((((

nişanlım yaa.bide ne bilim hiçbişey saklayamam ben ondan..hemde merak ettim açıkcası bu göğüs demeye bin şahit şeyler hakkında ne düşündüğünü..

Benimki de gizli...Annem bi gün kremleri bulcak bu ne dicek ben eeee şeyyy kemmmm kümmmm :roflol:

Benimki de gizli...Annem bi gün kremleri bulcak bu ne dicek ben eeee şeyyy kemmmm kümmmm :roflol:

:roflol:
amaaan millete dert anlatmaktansa gizli yapmak en iyisi.
ben sevgilime hiç demedim tabiki bu konu hakkında bişey
küçük-büyük olayına girmedik de
küçük sevmiyorsa (ki bende şu hallerini sevmiyorum)üzülürüm

Kimse duymasın kızlar sırrımızı özel karışımımızı bende aneme söyledim beraber çıktık carşıya aldık otu bunlara para wericene biriktirseydin o paraları silikon yaptırırdın diyoookaydirigubbakcemile3 kadında bıktı artık

Canım östrojen sağlayan besinler ne bizede söyle daha dikkatli yiyelim bol bolcokacimcoook

ogescim sende mi burdasnn Şeniz

ayy çok tatlısın cnm kaydirigubbakcemile3
sen buna odaklandıgın için öle düşünüyosun yerimseniben
takma kafana,sana yardm amaçlı almştr yorulma diye

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…