• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Doğal Göğüs Büyütme Yöntemleri şerbetçi otu Kızlar denendi, onaylandı bir de siz deneyin

doğru canım yüzeysel masaj lazım hatta sürüp bırakmak lazım. bölgesel kilo almada armut tipli türk kadını için çok zor..aldımmı kalçaya alıyorum ben..kistler bazı kadınlarda oluyomuş cnm ama büyüme riski de varmış.elime gelen yerlermiş gerçekten..aman otu sürerken yada yağla masaj yaparken meme muayenenizi eksik etmeyin masaj sırasında.meme kanseri riski genç kızlarda daha çok olgunlara nispeten

kızlar karışımı yeni sürdüm galiba bu gece bir kere sürücem yarın inş iki kere sürerim yatarken nolucak ya streçmi yapsam
biraz daha sürüp stresliyim kendimi ne dersiniz haydi hayırlısı olsun inş işe yarar büyür memişlerimopuyorumnanaktan

kızlar karışımı yeni sürdüm galiba bu gece bir kere sürücem yarın inş iki kere sürerim yatarken nolucak ya streçmi yapsam
biraz daha sürüp stresliyim kendimi ne dersiniz haydi hayırlısı olsun inş işe yarar büyür memişlerimopuyorumnanaktan

canım bence streç yapma çünkü hawa alması daha iyi

doğru canım yüzeysel masaj lazım hatta sürüp bırakmak lazım. bölgesel kilo almada armut tipli türk kadını için çok zor..aldımmı kalçaya alıyorum ben..kistler bazı kadınlarda oluyomuş cnm ama büyüme riski de varmış.elime gelen yerlermiş gerçekten..aman otu sürerken yada yağla masaj yaparken meme muayenenizi eksik etmeyin masaj sırasında.meme kanseri riski genç kızlarda daha çok olgunlara nispeten

çok geçmiş olsun tatlım

saol canım. gelişmelelrden haberdar edin kızlar :D

bende dün uygulamaya başladım ama adaçyını bir kere içip bir kere masaj yaptım kremide dzgn süremedm yani iyi bir bşlangıç olmadı :D ama bugün hepsne harfyen uyucam

kızlar selamm. ben yeni üye oldum. e malum problemim burda baya bi yankılanmış :utangac: hemen gittim aldım malzemelerimi başlicam ben de hihoyyyt ama ölçüleri bilemiyorum nasıl yapim bi öneride bulunursanız çok sevinirim.. inşallah benimkiler de büyür sırnaşık şey

HACEPPE HOŞGELDıN TATLIMMMMMM opuyorumnanaktan NE DEMEK SANA HEPıMıZDEN HEP DESTEK TAM DESTEK :jeyyar:
INTROMCUMM NETTıN YAAAAA ıKı DAKKA GELMEDıKKK YORUMLAR ALMIŞ BALINI GıTMıŞ CEWAP VER HELE EN SON KAÇ CMDı ŞıMDı KAÇ CM :D opuyorumnanaktan

bende işe yaramıycak sanırım cnm yaa bi 84 oluyo bigün bakıyorum 82 olmuş :mymeka:

yewrumm seninkilerde bi alem haaaa biri kalk gidem dio(şu ölçüsü 84 cm olduğu ara daha büyük olan gögüsün:jeyyar: ) öteki otur mok yeme dio anlamadım gitti vallaha haaa :roflol::roflol::roflol::1hug:a.s.

ben otun içine kaynatmak için 2,5 çay b. su koymuştum
kaynadıktan sonra baktım su baya çok
süzdüm suyu öyle krem ekledim
sende öyle yap cezvedeki suyu dökmeden kremle karıştı otu
az gelirse su eklersin zaten

şu an ölçüm 78 kızlar inş. işe yarar
bide diyorum ki şerbetçi otundan kalan suyu da içsem mi bööööööööööööödelikafadulden
östrojen komasına girermişim töbeeeeeeelülülülülülü

bayıldım kız gülmekten östrojen koması haa allah kahretmeye seni emi :roflol::roflol::roflol::roflol::roflol:

slm ablalarım ben 18 yaşında lise son sınıftayım göğüslerim hiç hiç hiç yok arkadaşlarım 85 90 ben dolgulu 75 takıyorum takmayınca aynen erkek gibi :( bu durum çok psikolojimi bozuyo silikon filan istemiyorum doğal olsun.ama bu şerbetçi otu işini de yapamam hem düzenli hem de annemden gizli yapmam gerekcek.erkek arkadaşımın eski sevgilisi 90 70 90 ölçülüydü daha da sinirimi ozuyor bu durum benm de fiziğim çok güzel ama göğüs eksik sanki sevgilime(yakında eşim) yetemezmişim gibi hissediyorum beni çok seviyo ve biraz alttan alta ağzını aradım önemli değil fiziğin diyo ama ben aşırı taktım yardım edin lüüttfennn.. :(:(:(

ayy tatlım kıyamam yaaa benimkide öle dio ama olsada fena olmaz dio canım bak bu formülü dene bence bide zaten evlenecekmişsin ewlenince hormonların değişio ve büyüyomuş tabi sende nasıl olur bilmem ama ya büyürse evlenince kııııııııııııııızzzzzzzzzzzzzzzzzzz:jeyyar: :jeyyar:

sırnaşık şeysırnaşık şey
HACEPPE HOŞGELDİN TATLIMMMMMM opuyorumnanaktan NE DEMEK SANA HEPİMİZDEN HEP DESTEK TAM DESTEK :jeyyar:
INTROMCUMM NETTİN YAAAAA İKİ DAKKA GELMEDİKKK YORUMLAR ALMIŞ BALINI GİTMİŞ CEWAP VER HELE EN SON KAÇ CMDİ ŞİMDİ KAÇ CM :D opuyorumnanaktan

fenomen tatlım teşekkür ederimm opuyorumnanaktan
şimdi karışımımı yapmaya gidiyorum :Saruboceq:

kızlar selam bende yeni üyeyim ama burayı en basından beri takip ediyorum
ya benimde küçükler ve bazen canım sıkılıyo çok ama bende baslamayı düşünüyorum ama sizler doktora gittiniz mi hiç neden küçük olduğunu felan öğrenmek için merak ediyorum.
beni bilgilendirir misiniz lütfeennn :) acaba doktora gitsem mi baslamadan önce belki bi ilaç felan verir olabilir mi ne dersiniz

canım doktora gidince sana doğum kontrol hapı vercek oda geçici bytçk sonra incek yine yada horman ilacı vercek bnde çok gitmek istemiştim vazgeçtim

kızlar ben 2. sefere geçtim gerçi 1 hafta maalesef ara vermek zorunda kaldım ama gerileme olmamış 86 ile başladım 88,5 89 diyebiilirim bugun şöle bişi denedim 7 yeemek kaşığı ota 10 yemek kaşığı su koydum 10dk bekldim mutfak robotuna beklettiğim otu ve kremi koydum baya bi karıştı otlar buuyuk buyuk durmuo kıvamıda gayet ii oldu bide böle deneyin isterseniz gelişmeleri yazıcammm

ayy tatlım kıyamam yaaa benimkide öle dio ama olsada fena olmaz dio canım bak bu formülü dene bence bide zaten evlenecekmişsin ewlenince hormonların değişio ve büyüyomuş tabi sende nasıl olur bilmem ama ya büyürse evlenince kııııııııııııııızzzzzzzzzzzzzzzzzzz:jeyyar: :jeyyar:

bilmiyorum yaa kilo almaya filan çok uğraştım yağ oranım artınca filan büyürler diye ama alamıyorum bi türlü metabolizmamdan dolayı..bi akrba var benm o da öyle evli ama büyümedi onun :( bide eski sevgili hem maviş hem 90 70 90 olunca insanın morali çok bozuluyo.. kız çünkü yalvarıyo bana dön de dön diye benmkine :(:(:( :1no2::1no2:

Back