- Konu Sahibi IntromTrack
- #1.581
ottan kaşınma gibi değil cızlama gibi kaşıntı dimi kaydirigubbakcemile3
cnm ben galiba ottan huylandığım için kaşınıyorum bugün ikinci gün bakalım ilerleyen günlerde
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
ottan kaşınma gibi değil cızlama gibi kaşıntı dimi kaydirigubbakcemile3
kızlar karışımı yeni sürdüm galiba bu gece bir kere sürücem yarın inş iki kere sürerim yatarken nolucak ya streçmi yapsam
biraz daha sürüp stresliyim kendimi ne dersiniz haydi hayırlısı olsun inş işe yarar büyür memişlerimopuyorumnanaktan
doğru canım yüzeysel masaj lazım hatta sürüp bırakmak lazım. bölgesel kilo almada armut tipli türk kadını için çok zor..aldımmı kalçaya alıyorum ben..kistler bazı kadınlarda oluyomuş cnm ama büyüme riski de varmış.elime gelen yerlermiş gerçekten..aman otu sürerken yada yağla masaj yaparken meme muayenenizi eksik etmeyin masaj sırasında.meme kanseri riski genç kızlarda daha çok olgunlara nispeten
bende işe yaramıycak sanırım cnm yaa bi 84 oluyo bigün bakıyorum 82 olmuş :mymeka:
ben otun içine kaynatmak için 2,5 çay b. su koymuştum
kaynadıktan sonra baktım su baya çok
süzdüm suyu öyle krem ekledim
sende öyle yap cezvedeki suyu dökmeden kremle karıştı otu
az gelirse su eklersin zaten
şu an ölçüm 78 kızlar inş. işe yarar
bide diyorum ki şerbetçi otundan kalan suyu da içsem mi bööööööööööööödelikafadulden
östrojen komasına girermişim töbeeeeeeelülülülülülü
HACEPPE HOŞGELDİN TATLIMMMMMM opuyorumnanaktan NE DEMEK SANA HEPİMİZDEN HEP DESTEK TAM DESTEK :jeyyar:
INTROMCUMM NETTİN YAAAAA İKİ DAKKA GELMEDİKKK YORUMLAR ALMIŞ BALINI GİTMİŞ CEWAP VER HELE EN SON KAÇ CMDİ ŞİMDİ KAÇ CM opuyorumnanaktan
ayy tatlım kıyamam yaaa benimkide öle dio ama olsada fena olmaz dio canım bak bu formülü dene bence bide zaten evlenecekmişsin ewlenince hormonların değişio ve büyüyomuş tabi sende nasıl olur bilmem ama ya büyürse evlenince kııııııııııııııızzzzzzzzzzzzzzzzzzz:jeyyar: :jeyyar: