Doğal Göğüs Büyütme Yöntemleri şerbetçi otu Kızlar denendi, onaylandı bir de siz deneyin

şu şerbetçi otu işini de ben hem düzenli yapamam hem de benm anne böyle şeylere çok takar onu hazırlamak sürmek filan dert yani onun yanında yaptırmaz

kızlar şu karışımı eklediğiniz kremin adını verse etki eden arkadaşlar ben çok mutlu olucam belki onun etken bir maddesi daha vardır fayda eden söylerseniz çok sevinirim

Kız senin 85-90 takan arkadaşlarını topikcene önümüze katar kovalarız valla:roflol:
benimkide bana öyle diyo ama herşeyden önce ben istiyorum
ki çok iyi biliyorum büyük göğüs her zaman daha ideal erkek için
ama büyükten kasıt vücut için en ideali
mesela 90 bende inek memesi gibi durur ben 90 istememdelikafadulden
bende annemden gizli yapıyorum gir banyoya yap neden yapamıyorsun ki

göğüsler neden küçüktür tatlım yağ dokusu azdır ve kaslar gelişmemiştir.
göğüs bunlardan oluşur çünkü.
mesela ben yağ oranımı ölçtürdüm boyuma göre çok az.
ki kilomda boyuma göre az
gram yağ yokkaydirigubbakcemile

kızlar şu karışımı eklediğiniz kremin adını verse etki eden arkadaşlar ben çok mutlu olucam belki onun etken bir maddesi daha vardır fayda eden söylerseniz çok sevinirim

canım benim ki Hobby'nin kremi resimdeki Narlı krem sol üstteki

ben gitmiştim 19 yaşlarımda falan hemde gazi ünv gögüs dokun küçün demişlerdi ancak silikonla büyür demişlerdi evlendim doğum yaptım büyümedi bir haftadır bu karışımı kullanıyorum tık yok yapı meselesi çünkü benim annemin ve kız kardeşiminkide küçük ama evlenip büyüyende çok karamsar olmayın

ben ipek ve arko kremi akrıştırdım sizce zararlı olurmu arkadaşlar

arko krem yağsız mı peki.
soft krem kullanın diyo burdaki arkidişlerimyerimseniben

evlenince büyür olayını anlamam bende
nasıl büyür evlenince?
hamile kalırsan
eee sonra
doğumdan sonra emzirme dönemin bitcek
pörsiycekler
küçük kalsınlar daha iyi.

arkadaşlar göğüs müyütmek meğer ne zormuş uraştırıyo çocukla uraşır gibi bende bu karışımı uygulama istiyorum ama işe yaramaz diye tedirginim off :uhm::sinifsinif:

karışımı kullanan arkadaşlar gelişmeleri yazarsaniz sevinirim bende kafaya koydum bu karışımı uygulamak istiyorum küçük göğslerden yakışmayan giysilerden sıkıldım

canım ben daha bugün başlıyorum daha doğrusu dün başladım ama karışımı sürememiştim 2-3 hfta gçsin anca belli olur cnm benm yok denecek derecede küçk erkek gbi

en güzel göğüs sıkı göğüstür.. büyük ve sarkık olcağna diri diri olsun güzel olsun.. tabi en güzeli büyük ve diri olanlar.. o da biraz zor ya.. benim 90 beden ama ben de dirileştirmeye uğraşıyorum işte

buz küpleriyle masaj yapıyormusun canım bide sıkı olmasını istyorsan portakal yağı yada kayısı yağı sürecekmişsin canım öyle okumuştum bir yerde

meraba elvaven göğüs sıkılaştırıcı kullasan daha etkili olmaz mı? zaten 90 beden göğüsün varmış ne güzel işte

kızlar sürdüm kremi güzelce biraz kurudu üstüne birazdaha sürdüm yatarkende dökülmesin diye üstüne peçete koydum ama sabah aklktığımda otlar hep dökülmüştü rahatta yatamadım zaten sabah kalk carşafı silkele offf napıcam şimdide sürdüm yatana kadar bekliycem sonra otlarını alıp silmeyi düşünüyorum sabah misafir war otlarla uğraşamam sizin durum nediropuyorumnanaktan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…