- Konu Sahibi IntromTrack
-
- #1.601
slm ablalarım ben 18 yaşında lise son sınıftayım göğüslerim hiç hiç hiç yok arkadaşlarım 85 90 ben dolgulu 75 takıyorum takmayınca aynen erkek gibibu durum çok psikolojimi bozuyo silikon filan istemiyorum doğal olsun.ama bu şerbetçi otu işini de yapamam hem düzenli hem de annemden gizli yapmam gerekcek.erkek arkadaşımın eski sevgilisi 90 70 90 ölçülüydü daha da sinirimi ozuyor bu durum benm de fiziğim çok güzel ama göğüs eksik sanki sevgilime(yakında eşim) yetemezmişim gibi hissediyorum beni çok seviyo ve biraz alttan alta ağzını aradım önemli değil fiziğin diyo ama ben aşırı taktım yardım edin lüüttfennn..
kızlar selam bende yeni üyeyim ama burayı en basından beri takip ediyorum
ya benimde küçükler ve bazen canım sıkılıyo çok ama bende baslamayı düşünüyorum ama sizler doktora gittiniz mi hiç neden küçük olduğunu felan öğrenmek için merak ediyorum.
beni bilgilendirir misiniz lütfeennn :) acaba doktora gitsem mi baslamadan önce belki bi ilaç felan verir olabilir mi ne dersiniz
kızlar şu karışımı eklediğiniz kremin adını verse etki eden arkadaşlar ben çok mutlu olucam belki onun etken bir maddesi daha vardır fayda eden söylerseniz çok sevinirim
ben ipek ve arko kremi akrıştırdım sizce zararlı olurmu arkadaşlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?