• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Doğal Göğüs Büyütme Yöntemleri şerbetçi otu Kızlar denendi, onaylandı bir de siz deneyin

:kedi:suss kızzz ilaleme irezil etcen beni :1ninca:
ben memnunum boyutlarımdan,her türlü :jeyyar:
ama ideal ölçüleri yakalamaya çlşıyorum ogesim :smiley-cool:

olsun bacım hepimiz aynı yolun yolcusuyuz :roflol:
hayırlı olur inş. da bi sonuca varırız.
sen yaptın mı karışımı?

Merhabalar kızlar malum ben de küçük göğüslerden muzdaribim ve de bu karışımı uygulamaya karar verdim . Gerçi ilk yaptığım karışım azıcık eksik olmuş. benneyaptımki meğer biz bu karışımı yaparken şerbeçiotunu süzmüyomuşuz kreme otu da karıştırıyormuşuz ama o bile göğüslerimi bir ayda 1,5 cm kadar büyüttü. Tabi adaçayı ve küç ile beraber . Sonra bugün yeni bir karışım yapmaya karar verdim bu süzgeçten geçirme yöntemi çok mantıklı geldi en azından ot büyük büyük olmayacaktı kremin içinde. Velhasıl başladım yapmaya ancak baktım ki bu süzgeçten geçirme çok uğraştırıcı olacak ben de otları blendırdan geçirdim ve de işe yaradı daha zahmetsiz oldu yerimseniben Otları kaynatıp beklettikten sonra kremle karıştırırken de kaşıkla ne kadar karıştırsam krem pütür pütür kaldı tam olarak karışmadı ya da ben beceremedim ve kremli karışımı da blendırdan geçirdim açıkçası süper oldu. şakkıdı Ben karışımın kıvamını biraz cıvık bıraktım çünkü bekledikçe biraz koyulaşıyor. Şu anda karışımım beklemede artık yeni karışımı yarın uygulamaya başlayacağım ama eminim ki eskisinden daha çok işe yarayacak . Eksik yaptığım ilk karışım bile bayağı etki etti bence yani büyüme çok yok belki ama bi dolgunluk geldi bu bile moralimi düzeltmeye yetti inanınca oluyormuş kızlar karışıma ve de adaçayına devam sırnaşık şey

167cm 50kilo cnm

75 A'dan 75 B'ye terfi edersen süper olur canım..
boyuna göre kilon az duruyo ama
bilmiyorum yapılı mısın kemikler vs de önemli.
yapılı vücutta göğüsler ufak kalabliyo.

yinede dne bence dikleştirmek için yapan arkadaslarda var
mutlaka işine yarayacaktır..

kızlar ben çıkıyorum karışımı sürcem görüşrüz yarınaaaa.s.

kızlar ben adaçayımı sürdüm masajladım . uyumadan önce de karışımı sürcem . ama benm karışım bi tuhaf oldu . yani cıvık. sanırım tutturamadım . sizce yine de işe yarar mı??:kedi::uhm:

Aynen benim de fazlasında gözüm yok,vücuduma göre olsun yeter

Fena değil,ama iki üç gün sonra filan devam edicem,ara verdim biraz

ege denizim benmkiler 75 B die düşünüyorum. ama vücüduma göre kötü bi halde. çünkü 75 beden sütyen takıyorum bedenime dar oluyo çok sıkıyo. 80 takıyorum bedenime cuk oturuyo memişlerim içini doldurmuyo mafoldumbenmafoldumben
ekim1de de benm malum dönem başlicak. o güne kadar ben de sürcem.olunca ara vermeliyim dimi :utangac:

kızlar benim bugün karışımı kullanalı 3. günüm 2 gündür uygularken üşütmüşüm sanırım ki üşüdüm de farkındayım göğüs büyütmek uğruna :sinifsinif:ateşim çıktı ve bi yandan üşüdüm daha sonra gripin aldım bi de ılık ada çayını içtim şimdi iyiyim.bu geceki karışımı mı ince tülbentte süzdüm göğüslerime masaj yaparak yedirdim daha sonra tekrar sürürp yedirdim hafiften sağ göğüsümde kaşıntı var malum havalar soğudu karışımımı bu şekilde denicem inşallah olumlu sonuç alırım.üşütmek hasta olmak istemeyen arkadaşlar böyle deniyebilirsiniz hatta şu anda sol göğüsümde çok hafifden de olsa kaşınmaya başladı:teytey:

Bende çok üşüyorum we burnum akmaya başladı ben şöyle yapıyorum ince bir tabaka sürüyorum yedirerek biraz bekliyorum kuruyo emiyo kremi sonra otlarını döktürüyorum fazla beklememiş oluyorum ama hawalar soğuyo napıcaz bilmiyorum

selam kızlar bugun bende başlıyorum büyük uğraşlar sonunda şerbetci otunu dışardan getirtiyorum.hazırlayıp başlicam sonucunu çok merak ediyorum :))

canım otu muhakkak bekletmek gerekiyo ben ikinci günü süzdüm otlardan arındırdım burda asıl etken madde otlar mı oluyo tam anlamış değilim süzme işlemi yanlış uygulamamı oluyo ya

kızlar regl döneminde kullanmayı düşünüyorum bir zararı olurmu merak edenlerede söyleyim bir gelişme yok henüz ama inatla devam :lepi:

ege denizim benmkiler 75 B die düşünüyorum. ama vücüduma göre kötü bi halde. çünkü 75 beden sütyen takıyorum bedenime dar oluyo çok sıkıyo. 80 takıyorum bedenime cuk oturuyo memişlerim içini doldurmuyo mafoldumbenmafoldumben
ekim1de de benm malum dönem başlicak. o güne kadar ben de sürcem.olunca ara vermeliyim dimi :utangac:

canım benimde öyle:sinifsinif:
destekli 75'le güzel doluyo ama bedenimi sıkıyo
sırtım ağrıyo
80 de dediğin gibi bedene otursa bile doldurmuyo
demek bende 75B 'yimkaydirigubbakcemile

kızlar ben 3 gündür kullanıyorum ama ölçmüyorum
1 hafta geçsin hele..
ama dirileştiler sanki artık psikolojik mdiir gerçek midir bilmiyorum:kedi:

ben cumartesi aldım şerbetçi otuyla adaçayını çok heycanlıyım bu gün kullanmaya başlıyacağım dün kullanmamak için zor durdum

Back