• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Doğal Göğüs Büyütme Yöntemleri şerbetçi otu Kızlar denendi, onaylandı bir de siz deneyin

kızlar ya ben ada.ayına şeker attım . hiç bahsi geçmedi . sizce problem olur mu? fisfisfis
bi de saat farklılığı olursa bişe olur mu sizce? ben 8de başlamicam da 9buçukta başlicam . yine 2 saat arayla falan. çünkü ayarlayamadım kendimi. cevaplarınızı bekliyorum lütfen opuyorumnanaktan

Şeker atmazsan içemezsin ki tatlım tadı çok ağır

Şahsen ben basıyorum şekeri :roflol:

Saat farklılığı problem olmaz,arkadaşımız saatleri örnek olarak vermişti

kızlar günlerdir tüm yazılanları okuyorum, dün gidip şerbetçiotu aldım karışımımı yaptım yarından itibaren uygulamaya başlıyorum. a.s
şerbetçiotlu krem dışında adaçayı ve yapraklarıyla masaj yapıcam, buz ve çilek yağıyla masaj yapıp küç kullanıcam umarım hepsini düzenli olarak yapabilirm. size gelişmeleri yazıcam umarım en kısa zamanda kaşınmaya başlarım çoık heyecanlıyım:teytey:

enkiraz kolay gelsin canım . hadi kocaman olur inşallah ikimizinki de opuyorumnanaktan

inşallah canım ya bi 80 i doldursun çok fazlasında gözüm yok zaten :Saruboceq:
seninkiler ne durumda canım şu anda? önceki sayfalarda biraz okudum ama isimlere çok dikkat edemedim . nasıl aran seninkilerle şimdi kaydirigubbakcemile2opuyorumnanaktan

Aynen benim de fazlasında gözüm yok,vücuduma göre olsun yeter

Fena değil,ama iki üç gün sonra filan devam edicem,ara verdim biraz

ayy canım yaa ne şekersin kaydirigubbakcemile3
ben hem aktardan adaçayının otunu aldım
hemde sallama
ikisinide içiyorum
ama bana öyle geliyorki kremden ziyade büyüten adaçayı

krem bende de kaşıntı yapıyor ama büyüme kaşıntısı değil o kesnlikle
otlar batıyo onun kaşıntısı
2 gece sürdüm ama ölçmedim bilerek bakalım 1 hft. sonra ölçem.
işe yaramazsa sadece adaçayı içicem

İNŞALLAH yaa çok taktım ben bu duruma..bide bugün söyle neler alacaksın diye söyledim gitmiş almış aktardan hepsini..bana eziyet olmasın diye mi aldı yoksa büyümelerine benden hevesli mi anlamıyorum :(:sinifsinif:

qLamorous niye söyledin sevgiline benimki zaten askerde de
burda olsa bile söylemem ben
herketen gizli valla biz siz biliyorsunuzkaydirigubbakcemile3

cnm poşet olarakta var aktarlardada var bence aktardan ala onlar daha etkili gerçektende rezenede adaçayıda çok iyi ben rezeneyi tercih ettim karışımada bugün başladım inşş işe yarar :Saruboceq::Saruboceq:a.ssositososito:delphin:

ben karışımla uraşmıcamda çayları içip östrojen sağlayan besinlerden yicem..bide şu yağlardan masaj yapcam..artık egzersiz tabii..artık bu bende hastalık haline geldi..arkadaşımdaydım bugün östrojen içeren tüm besinleri ezberledim..aa bunda östrojen var diyip östrojen olan herşeye saldırıyorum..bana ne oluyo :(((((((((((

qLamorous niye söyledin sevgiline benimki zaten askerde de
burda olsa bile söylemem ben
herketen gizli valla biz siz biliyorsunuzkaydirigubbakcemile3

nişanlım yaa.bide ne bilim hiçbişey saklayamam ben ondan..hemde merak ettim açıkcası bu göğüs demeye bin şahit şeyler hakkında ne düşündüğünü..

Benimki de gizli...Annem bi gün kremleri bulcak bu ne dicek ben eeee şeyyy kemmmm kümmmm :roflol:

:roflol:
amaaan millete dert anlatmaktansa gizli yapmak en iyisi.
ben sevgilime hiç demedim tabiki bu konu hakkında bişey
küçük-büyük olayına girmedik de
küçük sevmiyorsa (ki bende şu hallerini sevmiyorum)üzülürüm

Kimse duymasın kızlar sırrımızı özel karışımımızı bende aneme söyledim beraber çıktık carşıya aldık otu bunlara para wericene biriktirseydin o paraları silikon yaptırırdın diyoookaydirigubbakcemile3 kadında bıktı artık

ben karışımla uraşmıcamda çayları içip östrojen sağlayan besinlerden yicem..bide şu yağlardan masaj yapcam..artık egzersiz tabii..artık bu bende hastalık haline geldi..arkadaşımdaydım bugün östrojen içeren tüm besinleri ezberledim..aa bunda östrojen var diyip östrojen olan herşeye saldırıyorum..bana ne oluyo :(((((((((((

Canım östrojen sağlayan besinler ne bizede söyle daha dikkatli yiyelim bol bolcokacimcoook

ayy canım yaa ne şekersin kaydirigubbakcemile3
ben hem aktardan adaçayının otunu aldım
hemde sallama
ikisinide içiyorum
ama bana öyle geliyorki kremden ziyade büyüten adaçayı

krem bende de kaşıntı yapıyor ama büyüme kaşıntısı değil o kesnlikle
otlar batıyo onun kaşıntısı
2 gece sürdüm ama ölçmedim bilerek bakalım 1 hft. sonra ölçem.
işe yaramazsa sadece adaçayı içicem

ogescim sende mi burdasnn Şeniz
İNŞALLAH yaa çok taktım ben bu duruma..bide bugün söyle neler alacaksın diye söyledim gitmiş almış aktardan hepsini..bana eziyet olmasın diye mi aldı yoksa büyümelerine benden hevesli mi anlamıyorum :(:sinifsinif:

ayy çok tatlısın cnm kaydirigubbakcemile3
sen buna odaklandıgın için öle düşünüyosun yerimseniben
takma kafana,sana yardm amaçlı almştr yorulma diye

Back