Doğal Göğüs Büyütme Yöntemleri şerbetçi otu Kızlar denendi, onaylandı bir de siz deneyin

Şerbeti otunu krem yapıyoruz günde iki kez mi sürüyoruz ada çayını da iki kez içiyoruz günde ada çayın torununa mi masaj yaparak suruyoruz

Herkese selam. Benimde goguslerim 75i doldurmuyordu oglan cocugu gibiydim. Kullanmadigim birsey kalmadi serbetciotu adacayi v.s tamam bunlar buyutuyr ama biraktigin zaman birsure sonra geri sönüyor. En son çörek otu yagini kullandim aylarca oda buyuttu ama kıllanma yapmaya baslaynca hemen birakti. Karar verdim bıçak altına yattım. Sonucmu?? Nekadar gerzekagliymisimki serbet otundan o ottan bu ottan medet umdum okadar maddi manevi taraf bosuna gitti. Keske daha onceden bıcak altina yatsaymisim.. O yuzden otla ilacla olacak isler degik bunlar

CANIM adaçayını içiyosun sadece..Şerbetçi otunu ise kesinlikle içmiyosun kaynatıp krem haline getirerek sürüyosun

bünyeden bünyeye değişiyor kesinlikle hiçbir şekilde eski haline geri dönmedi diyenlerde var ama bence hayal edilen göğüslerden vazgeçmek istenilmiyorsa hergün olmasada ara ara bu masajları tekrar etmekte fayda görüyorum,enazından eski haline yakınıp sızlanmaktan iyidir

Herkes icin hayirlisi olsun ozaman

bu yagsız el kremini kozmatik satan marketlerde falan bulabılırım dımı dıgerlerı aktarlarda var da benımde cocuk sutten kesıldıkten sonra kuculme oldu bende uygulucam cok tesekkurrrrr ederız cansınn hayat kurtardın resmen..

Mrb cnm bu gous büyütücü icin sadece ilac ismini verir misiniz bende denemek istiyorum size ve yazdıklarınıza cok güveniyorum bana sadece aktardan alacaklarimin adini verir mısın tatlim

Cnm serbetci otu Diyorsun da hangi ara kullanacak ki anlamadım otuN karışımı ni yapip bi gün bekletin demişsin ondan sonra da adacayini icin ve sürün demişsin serbetci otuna ne oluyo

Cnm serbetci otu Diyorsun da hangi ara kullanacak ki anlamadım otuN karışımı ni yapip bi gün bekletin demişsin ondan sonra da adacayini icin ve sürün demişsin serbetci otuna ne oluyo

Bu ömür boyu kalici birsey degil ama bir sure sonra biraktiginda geri sönüyor. Bende aylardr kullandim da biraktgmda bi sure sonra misket gbi yine
Kızlar ben başka formül deniyorum o da şerbetçi otuyla ilgili ve işe yarıyor. ayrıca günlük taze yapmanıza gerek yok bunun orjinalin de günlük yapın yazmıyor ve durdukça etkisi daha fazla oluyor. yapmanız gereken bi miktar şerbetçi otunu kaynatmak onu ezmek ve yağsız kremle karıştırıp bir gün bekletmek. 24 saat sonra kullanmaya başlayacaksınız ve günlük yapmanıza gerek yok.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…