Doğal Göğüs Büyütme Yöntemleri şerbetçi otu Kızlar denendi, onaylandı bir de siz deneyin

canım aktarda nası olmaz hem neden yasaklanasınki dene tabi olur mutlaka

bende anlamadım mersindeki bildiğim aktarlara gittim onlarda yokmuş son bildiğim bi yere daha gittim orasıda yasaklandığını söyledi umutsuzca eve dönerken bi aktara daha girdim ordada sallama çayı vardı aldım bende denicem bakalım

herkes başlıyo ama sonuç yazmıyo bende başladım ilgilenenler için yazmak istedim 6. günüm 2 cm:)ama gözle görünür dolgunluk var..

canım bende ilk sayfaları okudum merak ettim açıkçası başlasammı diye kararsız kaldım ama sen sonuçlarını yazarsan ben takip etmek istiyorum bir süre sonrasında bende deneyeyim senin sonuçlarına göre umarım bizi bilgilendirmeye devam edersin canımm şimdiden teşekkürler :))

kullandım göğsümde tırnakla kaşınmış gibi uzun uzun çizik şeklinde kabarıklıklar var tavsiye etmiyorum kullanmayın sadece 5gün kullandım

kaşıntının yanında ağrı yokmu?bende beyaz tenliyim bir hafta kaşıntı oldu evt sonradan azaldı..2 cm daha toplam 4 cm devede kulak ama olsun pes etmiycem..

şimdii benim de bir sorum olacak. önceden sorulmuş olabilir ama onca sayfayı okumaya ömrüm yetmez.

1. bunu ne kadar süre yapıyoruz? 3-5 hafta mı sürekli mi, ara verip tekrar başlamak gerekir mi?
2. etki kalıcı oluyor mu? bıraktığımız zaman balon gibi sönmesin sonra?

kızlar ben kullandım onu ama pek sürekli değil. çok şikaytçi olmama rğmen uğraşamadım. bi kutu yaptım bitincede bi dha krem al kaynat yap üşendm ada çayı da içmedim pek zaten. ve kullandğm süre içinde bi değişme olmadı etkilemek istemem belkide sürekli kullnmadğım içindir. şimdi başka bi arkaşın sylediği bişe grdüm formda dolaşırken HAYIT otu. çok etkili olmuş sadece çay gibi içiliyormuş ben bunu deniycem. bi çok şeye de iyi geliyomuş

slm.kızlar..bu şerbetçi otu kafama bayağı bir yatmıştı...ramazandan sonra denemeyi düşünüyordum...ancak birşey farkettim ve bunu paylaşmak istiyorum...bence asıl büyütmeyi sağlayan masaj yöntemi...nedenine gelince çoğu göğüs büyütme yöntemlerinde bir şekil masaj var bu birincisi...ikincisi ise ben tibetin gençlik sırları adlı 5 hareketi uygulamaya başlamıştım...göğüs büyüteceği aklıma gelmemişti başka sebebten ötürü başlamıştım...ancak birşey farkettim...göğüslerimde dikleşme ve hafif dolgunlaşma vardı...krem kalıcı olmasını sağlılıyor olabilir...ancak büyüme sürecini hızlandırmak isteyen arkadaşlara bu 5 hareketi de yapmalarını tavsiye ediyorum...yalnız kızlar hemen hemen aynı saatte yapılması gerekiyormuş,bir de geceleri yapmayın bana acayip enerji veriyor ve bundan ötürü uyuyamıyorum...gündüz yapmanızı tavsiye ederim...umarım bir şekil herkes istediği ölçülere kavuşur...

göğüslerini bence adaçayı büyütmüştür o yaptığın kremin bi etkisi olucasnı sanmıyorum dr.dan duydum hiç bi krem göğüsleri büyütmüyomuş ama adaçayının büyüttüğünü duydum

Benim arkadaşımda takmış durumda göğüslerine ablalarının annesinin göğsü gayet normal ama onunkiler küçük bunalımlardaydı en son bu yöntemi söyliyimde bi denesin zararı olmaz :)) yalnız bu adaçayından kalan otu ayrıca mı sürcek göğsüne yani saat 22de adaçayının otuyla masaj yapıp 23de de yaptığı karışımla mı yapıcak ?

Son düzenleme:
Bende gecen hafta 3gece yaptım, adacayıyla 1 kez masaj yapıyorum, serbetci otlu karısımla da yatmadan önce.
ölçmedim ama değişikliği farkedebiliyorum.
hatta nişanlım bile farketti büyümüşmü bunlar ne dedi :)
1haftadır filan yapmıyodum,bu akşam tekrar hazırladım karşımı. tekrar başlıcam
sonuc veriyo kesinlkle :))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…