Doğal Göğüs Büyütme Yöntemleri şerbetçi otu Kızlar denendi, onaylandı bir de siz deneyin

kızlar bu göğüs büyütme olayında adaçayı ve hayıt otu söylenmiş ikisini birden aynı zamanda deneyen var mı ? Ya da farklı zamanlarda kullanan ve birisinin daha çok etkisini gören?

yarın başlıycam kısmetse ama , yağsız el kremi olayını anlamadım , hangi markanın kremini alcaz , bulanlar söyleyiversin :)

yarın başlıycam kısmetse ama , yağsız el kremi olayını anlamadım , hangi markanın kremini alcaz , bulanlar söyleyiversin :)

canım bazı kremler çok yağlı mesela arkonun klasik olanları felan.ama dove yağsız.konu sahibi emin değilim ama dermokil kullanıyordu galiba.yağlı olursa göğüslerde sivilcelenme oluyor onun için seçimi iyi yapın bence.bir arkadaş göğüs büyütücü kreminin içine katmıştı

sırf buraya yazmak için üye oldum,on gündür sürüyorum bu karışımı,iki santim büyüdü ve daha önce denemediğim birşey kalmamıştı buna da biraz ümitsiz başlamıştım aslında ama şu an çok mutluyum:) içine biraz da çörek otu yağı koymuştum ben. geceleri mutlaka sürüp masaj yapıyorum ve sabah da aklıma gelirse sürüyorum,gün içinde de aklıma geldikçe masaj yapıyorum..denemelisiniz:)

canım ben bu yöntemi denedim ama sanırım ben çok krem katıyorum lütfen sonuç alanlar tam bi miktar verebilirmi nekadar krem katılıyo ve hangi marka krem kullandılar son bi sorum yapraklarıda katıyormuyuz yoksa suyu süzüp suyunumu sadece katıcaz lütfen cevap yazın

dove krem kullandım ben,içine sıvı bişey kattığımız için krem kıvamında olmuyor tam,daha sıvı ama tamamen akışkan da değil..yaprakları da kattım içinde duruyor ama sürerken onları bir kenara çekiyorum yaprakları sürmüyorum yani

göz kararı yaptığım için bilmiyorum ama bir kutu kremin hepsini koydum,sanırım kaynatırken de bir su bardağı kadar su koymuşumdur veya biraz daha az,sonra iyice karıştırdım. kıvamına o kadar takılma bence,bir gün beklet,içinde yaprakları da olunca zaten içine işler iyice. krem sadece akıp gitmemesi için,vücut emsin diye..sürekli bu konuyla alakalı bulduğum yazıları ve tek tek yorumları takip ederdim,çoğunu uygulardım ama şimdiye kadar hiç bi değişiklik olmamıştı. şu kadar beden büyüdü,çok işe yaradı diyenlere de inanmamaya başlamıştım:) ilk defa kullandığım bişey işe yarıyo ve ilk defa yorum yazıyorum :) darısı başınıza:)

canım yeni üye olduğum için özelden yazamıyorum. iki tutam şerbetçiotunu yaklaşık bir bardak suda kaynattım, bir kutu dove kremle iyice karıştırdım ve içine biraz da çörekotu yağı koydum çünkü daha önceden kullandığım şeylerin içinden sadece çörekotu yağı biraz dolgunluk vermişti:) bununla gece yatmadan masaj yapıyorum.
uyandığımda da sürüyorum kremi ama her zaman değil,aklıma gelirse.. ama müsait olduğumda masaj yapıyorum hep

bende niveanın aleoveralı bi kremi var ona karıştırıp yaptım ama çok etki göremedimiştim tekrar üstüne gidicem inşallah bizlerede yarar:)

peki bozulmaz mı o durdukça tatlım ??

Merhabalar,
konuyu henüz yeni gördüm sitedede yeni sayılırım 2 tutam şerbetçi otunu 1 bardak suda kaynatıp, kremle karıştırıp her gün masaj yapıyorum dimi sonuç alanlar oldukça çok birde yaş farkedermi kaç yaşında olursa olunsun etki ediyormu.

Arkadaşlar bende göğüslerinden muzdarip olanlardanım.Yaklasık 2 yıldır yapmadıgım sey kalmadı.Umarım yazdıgım gözünüze bı sekılde carpar ve okursunuz.Gecenlerde dershaneden cıktıgımda lokman hekıme son care gıttım ve ne yapabılırım dıye sordum.Normalde 51 kıloydum.oncelıkle kılo almaya basladım.kı boyum 170. fazla zayıftım.sımdılık 56yım.daha da alıyorum kı kılo almak cıdden yarıyo bı dolgunluk geldı.hanı ılk goguslerı olusmaya baslayan kızların goguslerı gıbıydı goguslerim.Aktardan bana apex breast dıye bır hap verdıler ve doğal bıtkı hapı.hormonsuz bıtkısel gıda takvıyesı yazıyor.Baslarda ınanmamıstım.Ama aldım ve kullanmaya basladım gercı daha bugun bırıncı gun ama psıkolojık mı artık anlamasamda bı dolgunluk hıssedıyorum ustelık bellı bı masaj tutturdum yavas yavas olusuyor gıbı agrılarda var.ve Artık bu konu yuzunden psikolojım bozulma safhasında.Sizlerle gun gun paylasacagım herseyi..Şans dileyin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…