Doğal Göğüs Büyütme Yöntemleri şerbetçi otu Kızlar denendi, onaylandı bir de siz deneyin

kızlar bunun etkisini görenler var mı? ve yağsız el kremi nerden temin edebilirim?

sorularım vaaar
1. şerbetçi otunu nerden alırım?
2. öenerdiğiniz yağsız el kremi?
3. nasıl masaj yapıyoruz?

onlarca yeri görmedim ama masaj tarifi gördüm okudum daha önce burda
belki bunda daha farklı bir şekilde yapılıyor diye düşünüp sormuştum

arkadaşlar siteye yeni üye oldum ben bu karışımı 9 gün kullandım ama benim göğsümde su kabarcıkları gibi kızarıklar ve aşırı kaşıntı oldu bana bilgi verebilirmisiniz

dolgunluk üç santim olmuştu ki hiç bi sebep yokken eski haline dönüverdi bir iki günde:/ o kadar moralim bozuldu ki oturdum ağladım.. telkine başladım,altıncı günüm,o üç santimlik dolgunluk tekrar oldu ama neden oldu ben de anlamadım,bu kremi kullanmaya devam ediyorum, çilek yağı ve telkin.. inşallah bu sefer kalıcı olur:/

offf..şerbetçi otunu aktarda bulamadm satılmıo galibaa.nerden bulabnilirm baska bilen varmı????

Bu karısımı surmeden once ada cayını ıcmek yetmıomu ada cayının kalan otlarını gogsumuze surmeye ne gerek var orayı anlamadım

bu kürü düzenli olarak yapıpta sonuç olan varsa bende başlamak istiyorum:26:

ben de bir ayı geçkin kullanıyorum hiç bi yan etkisi olmadı,cilde göre değişiyor olabilir gerçi benim cildim hassas ama hiç bişey olmadı..faydası konusunda da kesin birşey söyleyemem şu an üç santimlik bir fark var ama bir çok şey kullandığım için hangisinden kaynaklandığını bilmiyorum..

bildiğim kadarı ile şerbetçi otunda B vitamini var. B vitamini göğüs büyüten bi etki yapıyor diy biliyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…