• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Doğal Göğüs Büyütme Yöntemleri şerbetçi otu Kızlar denendi, onaylandı bir de siz deneyin

Biri yardımcı olsun lütfeen bende 1 kutu gögğüs büyütücü krem vaar o kreme şerbetçi otu atıp kullanabilirmiyim daha etkili olur mu dersiniiz napıyım çok fena gaza geldim ben herşeyi denedim hep hüsran oldu müzik işe yaardo ama bırakınca yine eskisi gibi oldu puerarıca mirifica kapsülü aldım kremiyle kapsülün sadece 20tanesini falan kullanmışımdır bi yan etki yapmadı hatta büyütüyodu da ama nedense korktum krem neysene de hap korkuttu adet ağrılarımı falanda gidermişti üstelik

IntromTrack'cım cok merak ettim özelden msj almıyosun sanırım göğüslerinde durum nedir cidden cok merak ettim:26:

Sitede gezerken moonsine76 nickli bir arkadaşımız şerbetçi otuyla ilgili bir konu açtığını gördüm bir karışım anlatıyordu yalnız ufak bir sorun vardı ki bu da karışıma şerbetçi otunun kozalakekstresinin lazım olmasıydı.Her yere baktım ancak bulamadım o yüzden değiştirerek uyguladım ve inanın 1-1,5 ayda 87 cm den 95 cm e çıktı.3 günde 2 cm büyüdüğünü bile biliyorum.Bir çok konuda bunu anlattım ancak herkes tek tek sorunca konu açayım dedim.Şimdi size uygulamaları anlatıyorum;

Şerbetçi otunu alıyoruz ve cezveye yerleştiriyoruz sonra koyduğumuz miktarın 1/4 ya da 1/3 ü kadar su koyuyoruz karıştırarak bütün otun ıslanmasını sağlıyoruz ardından bunu bir güzel kaynatıyoruz ve 10 dk dinlenmeye bırakıyoruz.Ardından yağsız el kremini alıyoruz ve bunu kaynattığımız otla suyuyla birlikte karıştırıyoruz.Yalnız öyle bir su ayarı yapın ki ne su boşa gitsin ne de krem çok cıvıklaşsın.Şimdi karışımı yaptık bunu 1 gün beklemeye alıyoruz.

Beklemeye aldıktan sonra her akşam aksatmadan saat 20:00 da kocaman bir kupa adaçayı içiyoruz sonra çaydan kalan adaçayı otuyla göğüslere masaj yapıyoruz ardından saat 22:00 da yine adaçayı içip aynı masaj uygulamasını yapıyoruz ve akşam 23:00 da bu yaptığımız karışımı az olmıycak şekilde sürüyoruz dilerseniz yine o gün gece 00:00 da bir daha sürün

Bu uygulamayı yaptım ve göğüslerim 70 bedeni dolduramazken şu anda dolgusuz 75 küçük geliyor nerdeyse.

Hepinize kolay gelsin.Saygılarımla.

Ben bunu biraz değişiğini yaptım kılzar önce ıntromun ki gibi kreme şerbetçi otu çayını kattım kıvamını da ayarladım az bişey göğüs büyütücü kremim vardı ona karıştırdım. Şimdi adaçayı,şerbetçiotu,keten tohumu kaynattım hiç açılmamaş göğüs büyütücü kremim vardı ona kattım bir gün bekletip sürecem sade şerbetçi otuyla denemelik yaptıgımda işe yaradı 3 günde gerilme ve dolgunluk olmaya başladı aynı zamanda müzikte dinliyorum onunda etkisiyle süper olucağına inanıyorum sonuç vermeye başladı yanii

Ben bunu biraz değişiğini yaptım kılzar önce ıntromun ki gibi kreme şerbetçi otu çayını kattım kıvamını da ayarladım az bişey göğüs büyütücü kremim vardı ona karıştırdım. Şimdi adaçayı,şerbetçiotu,keten tohumu kaynattım hiç açılmamaş göğüs büyütücü kremim vardı ona kattım bir gün bekletip sürecem sade şerbetçi otuyla denemelik yaptıgımda işe yaradı 3 günde gerilme ve dolgunluk olmaya başladı aynı zamanda müzikte dinliyorum onunda etkisiyle süper olucağına inanıyorum sonuç vermeye başladı yanii

hmm 3 günde demek.. sevindim canm sonuc almana ama merak ediyorum acaba intromtrack'ın şimdiki durumu nedir yaptıktan sonra bi gerileme oldu mu yoksa kalıcı mı :97: ben de bunu dün yapmaya basladım sabah kalktığımda göğsüm biraz kızarmış gibiydi acaba neden oldu onu da sorcam ama introm ğramıyo artık buraya :(

Son düzenleme:
hmm 3 günde demek.. sevindim canm sonuc almana ama merak ediyorum acaba intromtrack'ın şimdiki durumu nedir yaptıktan sonra bi gerileme oldu mu yoksa kalıcı mı :97: ben de bunu dün yapmaya basladım sabah kalktığımda göğsüm biraz kızarmış gibiydi acaba neden oldu onu da sorcam ama introm ğramıyo artık buraya :(

tatlım ben 1 ay yaptım sonuç olarak alerji oldu ve deli gibi kaşındı büyüme var mı dersen olmadı, o yapraklarını karışımdan çıkarmanızı tavsiye ederim yoksa tane tane olucak cildin

tatlım ben 1 ay yaptım sonuç olarak alerji oldu ve deli gibi kaşındı büyüme var mı dersen olmadı, o yapraklarını karışımdan çıkarmanızı tavsiye ederim yoksa tane tane olucak cildin

hmm canm aslında ben de korkmadım değil ya sabah baktım da yaprakları temizleyince fark ettim göğsümde küçük kırmızı noktalar vardı minik sivilceler..devam ediyim diyorum ama korkarak valla:26:

hmm canm aslında ben de korkmadım değil ya sabah baktım da yaprakları temizleyince fark ettim göğsümde küçük kırmızı noktalar vardı minik sivilceler..devam ediyim diyorum ama korkarak valla:26:

canım dediğim gibi kötü bi şekilde alerji yaptı yapraklarını çıkartıp sadece kremi sürmeyi bi dene,öylede yaparsa bırak ben bıraktım sağlığından kıymetli değil ya :50:

Gerçekten gerçek mi bu diye abuk sabuk bir soru soracağım. Yani göğüslerim o kadar küçük ki ergenlikte az bir şey çıktı sonra hiç büyümedi desem yeridir. Hiçbir zaman sütyenimin içi tam dolmadı ya. Nasıl yapacağız ki? Sadece ilk sayfadaki uygulamayı mı yaptınız ekstra bir şey gerekiyor mu? 75 olsun razıyım ben ühühühü.

dolgunluk devam ediyor kızlar öyle aman aman olmasada dirilik ve dolgunluk var devam ediyorum aynen

kızlar yaklaşık 10 gündür sadece adaçayı içiyorum. neyin gerçekten iyi geldiğini farkedebilmek için sadece adaçayıyla başlamak istedim. farkedilir bi dolgunluk oldu psikolojik midir nedir bilmiyorum anacım nasıl kafaya taktıysam artık. 75 bedeni doldurması mümkün olmayan göğüslerim şişmiş durumda :/ allahım lütfen geçmesinn tencereyle bile içerim adaçayı :1:

ben bugün yeni başladım kaşıntı yapıyor kaşımamak mı lazım. ayrıca içmenin de faydası olur mu arkadaşlar?

ilginç bir konu ilk başlardaki sayfaları okuyunca karınca yumurtası yağına benzettim, bi ara herkes sürüyordu sonuç alan yoktu:60: ama baktım bunda kısa sürede sonuç alınmış hemen bi kürde ben hazırlayayım dedim ama benden daha önce kitle alınmıştı tedirgin oldum :18: ne yapalım 92 santimle yetinelim az daha büyütsem iyiydi ama...

bende bugun gittim serbetci otunu aldım ..vs malzemelerı aldım. biraz erken absladım ben 24 saat bekletmedım 6-7 saat beklettım ama olsun napıyım dayanamadım.ada çayımı içtim onla masaj yaptım..vs ama çok zahmetli be..
valla inş 1 haftaya etkisini gösterir. gösterirse devam etmeyı dusunuyorum.gelişmeleri yazarım.:64::64:
ıntrom bu arada cidden cok teşekkürler.

mrb bende forumunuzu akip ediyorum,bugün bi kaç aktara gittim şerbetçi otu yokmuş ve bi yerde buldum orasıda bu otun kaldırıldığını yani yasaklandığını söyledi ot olarak değil sallama çayı olarak buldum bende filenin içinden çıkarıp karıştırıp öyle kullanabiliceğimi düşünerekten aldım sizce olurmu yaaa:31:

mrb bende forumunuzu akip ediyorum,bugün bi kaç aktara gittim şerbetçi otu yokmuş ve bi yerde buldum orasıda bu otun kaldırıldığını yani yasaklandığını söyledi ot olarak değil sallama çayı olarak buldum bende filenin içinden çıkarıp karıştırıp öyle kullanabiliceğimi düşünerekten aldım sizce olurmu yaaa:31:

benim hiç bi fikrim yok ama sonucta o da aradıgın bıtki . belki işe yarayabilir canım

Back