Doğal Göğüs Büyütme Yöntemleri şerbetçi otu Kızlar denendi, onaylandı bir de siz deneyin

Yok ya ben umudumu kaybediyorum 19.günümdeyim daga degisiklik yok yaa kafayi yicem...

canim kullanirken yanma falan oldumu kasinti falan olmassa ise yareamiyomus banada intromcum söyledi ilk kullanimda kasintimi yanmami ne olmasi lazimmi s ben haftaya eczaneye sordurcam haftaya baslicam insallah

canim kullanirken yanma falan oldumu kasinti falan olmassa ise yareamiyomus banada intromcum söyledi ilk kullanimda kasintimi yanmami ne olmasi lazimmi s ben haftaya eczaneye sordurcam haftaya baslicam insallah

Ya basladigimin 3.günü siddetli kasinma olmusdu ve bazen sürdügümde 1-2dk kasinma oluyo sonra olmuyo

Kızlar ben göğüs büyütme ameliyatı olmuş biri olarak size şunu söylemek istiyorum dışardan yapılan hiç bir şey ne krem ne de başka şeyler göğüslerinizi büyütmez hele o kremler kesinlikle para tuzağı.

ben adaçayı içmeiyorum ama küç ve şerbetçiotu kremini kullanıyorum daha 2 hafta olmasına rağmen göğüslerimde dikleşti 3 cm de büyüdü

kızlar asla bırakmayın devam edin ya ayda 2 cm bile büyüyor olsa o bile kar yani ki bence zamanla göğüs alıştıkça karışıma daha çabuk büyüyecek yeterki düzenli kullanın gerçekten işe yarıyor a.s

ah sacmalik nasil büyümezler annem 36yasinda gögüsleri büyük diye kücültdü ve yinede büyüdü...

Hiçte saçmalık değil öyle olsa doktorlarda dışardan kremlerle ilaçlarla büyüyeceğini söylerlerdi ve o kadar insanda estetik yaptırmazdı. Estetik size kalıcı büyümeyi sağlar. Ayrıca göğüsler hamilelik döneminde büyür brz daha onun dışındada büyümez çünkü vücut gelişme döneminde evrimini tamamlar. Bayanların ergenliği 22 yaşına kadardır ama 18 yaşında 75 cup takan birinin 22 yaşına kadar 90 cup göğüsleri olmaz bilmem anlatabildim mi?

arkadaşlar daha doğrusu ablalarım =) ben daha yeni üye oldum.bu kadar çok sayfa mesajı okuyamadım.konunun ortasında daldım kusuruma bakmayın. gercekten bu tür şeylerin faydasını gören,kesin sonuç alan biri varsa bana bi şekilde ulaşabilirse çok sevinirim.

arkadaşım şimdi sen bunları söyleyerek ne yaptın yada ne elde ettin? sen burada göğüs bedenleri bu karışım sayesinde büyüyen yada başka bir kremle büyüyen arkadaşları yalancılıkla suçluyorsun bu kişilere ben de dahilim. insanların 2 gram umudu var onu da kırarak eline ne geçirmiş oluyorsun ? bilmesen tamam derim "böyle bişeye ben inanmıyorum aslı varmı arkadaşlar diye sorsan" ona da tamam derim ama sen kesin bir dille olmaz diyorsun ya arkadaşım benim göğüs cup bedenim 83 dü 88oldu noldu bu 5cm şimdi bana gökten zembille mi indi yani?19 yaşındayım 2ay sonra 20olucam bende ya böyle asılsız sözlerde bulunmayın rica ediyorum sizden insanların zaten 2 gram umudu var onu da gelip alıp gitmeyin rica ediyorum lütfen ya...

Ben burda bunu çıkıntılık olsun diye söylemedim araştırırsanız ve doktorların yorumlarını dinlerseniz benim dediğimin yanlış olmadığını anlarsınız ayrıca burda kimseyi ayaklandırmaya kalkmayın lütfen çünkü ben kimseyi yalancılıkla suçlamıyorum. Farkındaysan yorumlarda benim büyümedi, hiç bir şey olmadı diyen arkadaşlarda var.

Buyrun link veriyorum okuyun 18 yaşından sonra büyümez demiştim arkadaşa o da en başta yazıyor. Direkt muhalefet olmak yerine araştırın yada bu konuda eğitim almış bir doktora danışın.

http://www.tavsiyeediyorum.com/makale_3766.htm

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…