- Konu Sahibi IntromTrack
-
- #4.341
arkadaşlar ben geçen ay verilen tarife göre yaptım, otlar kremle karışınca göğsüme sürdüğümde göğsümde pek fazla ot kalmıyodu, kaşıntıda öle szin dediğiniz kadar çok olmuyodu, bende bu seferki yeni karşımı daha fazla otla yaptım yaklaşık 13 kaşık ot kadar ve böle daha iyi oldu, hem kaşıntı çok hemde göğsümün hertarafında ot kalıyo.. ve bu şekilde 3günde 1cm büyüdü.. büyümüyo diyenler ve kaşıntısı olmayanlar bide böle denesin bence, kesinlikle işe yarıyo
canım benimde çok az ot kalıyordu üzerimde. şimdi de karışıma daha çok şerbetçiotu kattım yani bayağı otlu oldu ama bu sefer de sabah yataktan kalktığımda bütün yapraklar karnıma dökülmüş gördüm. daha öncede kremli karışımı sürünce kağıt havlu koyuyordum o zaman iyi duruyordu ama öyle yapınca da kağıt havlu bütün kremi emiyor. ne yapacağımı şaşırdım valla bilmiyorumkismile galiba vazgeçeceğim :gitme:
cnm bide benim yaptığım gibi dene istersen, gece yatmadan önce sürüyorum ve 10 dk bekliyorum öle, üstüme bişey giymiyorum zaten 10 dk içinde emiyo daha sonra askılı atletimi onun üstünede pijamamı giyiyorum ikisinide altpijamamın içine sokuyorum, böylece yatağa hiç dökülmüyo ve sabah kalktığımda otların çoğu göğsümün üstünde oluyo tabi dökülende var ama okadar çok değil.. kısaca sürdükten sonra biraz bekle kurusunlar.. kesinlikle vazgeçme işe yarıyo...
teşekkürler cyasemin. bakalım ne kadar daha dayanabileceğim... olumlu bir gelişme görürsem yazarım :sinifsinif:
canım benimde çok az ot kalıyordu üzerimde. şimdi de karışıma daha çok şerbetçiotu kattım yani bayağı otlu oldu ama bu sefer de sabah yataktan kalktığımda bütün yapraklar karnıma dökülmüş gördüm. daha öncede kremli karışımı sürünce kağıt havlu koyuyordum o zaman iyi duruyordu ama öyle yapınca da kağıt havlu bütün kremi emiyor. ne yapacağımı şaşırdım valla bilmiyorumkismile galiba vazgeçeceğim :gitme:
hanımlar bu otlu krem karışım çok pis kokuyo.. eğer yanlış bi otu yapmadıysam tabi :) sizlerinde karışımı kokuyomu böyle ???
ölçülerin kaçtı cnm senin hedefin 100 galibaopuyorumnanaktan
tatlım kusura bakma daha yeni giriyorum nete yazamadım hedefim şu an için 100 evet ama istediğim forma ulaşmazlarsa devam ederim artık istediğim gibi olana kadar 120 130 çıkarım :sm_cool:şaka tabiki tatlım inşallah 100 cm de tam istediğim gibi olurda karışım maceramı sonuçlandırırım kaydirigubbakcemile5 buda daha 1 - 1.5 ayımı alır bu arada tatlım ölçülerim: göğüs altından 73 göğüs üstünden 88 şu an ama 89a da kayıyor azıcık aklinialirimsmile başladığımda 83dü cnm yaklaşık 20 gündür kullanıyorum buyrunnnnnnnnn
tatlım kusura bakma daha yeni giriyorum nete yazamadım hedefim şu an için 100 evet ama istediğim forma ulaşmazlarsa devam ederim artık istediğim gibi olana kadar 120 130 çıkarım :sm_cool:şaka tabiki tatlım inşallah 100 cm de tam istediğim gibi olurda karışım maceramı sonuçlandırırım kaydirigubbakcemile5 buda daha 1 - 1.5 ayımı alır bu arada tatlım ölçülerim: göğüs altından 73 göğüs üstünden 88 şu an ama 89a da kayıyor azıcık aklinialirimsmile başladığımda 83dü cnm yaklaşık 20 gündür kullanıyorum buyrunnnnnnnnn
ya ben de takıldım kaldım 82'ye
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?