• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Doğal Göğüs Büyütme Yöntemleri şerbetçi otu Kızlar denendi, onaylandı bir de siz deneyin

tabiki benimde derdim ölçmek değil ama ....fark varmı diye de anlamaya çalışıyrum.. biraz dolğunluk ve ağrı var.. her ölçtüğümde farklı çıkıyo.. bi türlü beceremiyorum.. siz nasıl ölçüyorsunuz...

Kızlar sütyen kutusunun arkasında nasıl ölçüldüğünü gösteriyo resim olarak y.incinin baktım bulamdım ama

Gögüs üstünü koltukaltının altından ölçüyosunuz göğüsün gerçek ölcüsü ordan ölçülüyomuş kızlar
gögüs altınıda göğüsün altından okişmi canlarım

ölçerken dik durun ama çok dikde değil yani tmmopuyorumnanaktan

kizlar selamlar avusturyadan katilan varmi ben yagsiz krem bulamadim burda lütfen yardim edin marka falan verebilirmisiniz

selamlar intromcum ben 10-15 gün eksiksiz yapmistim ya 1 haftadir bi toparlanma oldu esim farketti önceden dalga geciyodu otlarla kafayi bozdun diye simdi o dedi toplanmis gögüslerin diye bende tekrar basladim büyüme yoktur ama dolgunluk ve SIKILIK oldu hani dogumdan sonra gevser sarkar ya o gidiyo sanki cok saol

kızlar bende gece 12 gibi sürdüm... strec naylon la kapattım üstünü... gece nasıl kaşıntı yaptı anlatamam dayanamadım.. gece 3 te kalktım temizledim... ama bi baktım ki baya dolgunluk olmuş.. sabah kalktım ölçtüm ölçüde bi değişiklik yok gibi... gerçi ben ölçmeyi beceremiyorum niyeyse her ölçtüğümde farklı çıkıyor bende anlamadım.... neyse halende kaşıntı var... tatlı tatlı kaşınıyor yaa :) inş. büyüyordur..

Kızlar sütyen kutusunun arkasında nasıl ölçüldüğünü gösteriyo resim olarak y.incinin baktım bulamdım ama

Gögüs üstünü koltukaltının altından ölçüyosunuz göğüsün gerçek ölcüsü ordan ölçülüyomuş kızlar
gögüs altınıda göğüsün altından okişmi canlarım

ölçerken dik durun ama çok dikde değil yani tmmopuyorumnanaktan

ben gögüs ucumun üzerinde ölçüyorum...yanlış mı ölçüyomuşum...

bende öyle ölçüyorum benimde 3.günüm ama hiç bi değişiklik yok kaşıntı da yok olmuyo mu acaba bi de ben üstünü kapatmıyorum hepsi tişortüme geçiyo bu akşam kapatcam üzerini inşallah büyür ya annem hergün banyodan küçük kelebek gibi şeyler buluyorum diyo:)

benimde bulaşıyo etkisi azalıyodur bu akşam kremi emmiycek bişeyle kapatmayı düşünüyorumyerimseniben

kizlar bu bulasma isine bi cözümünüz varmi hani sürünce tisörte bulasiyo acaba etkisi azalirmi

ben önceden sarmıyordum... tişörte bulaşıyordu hep.. kaşıntı fazla olmuyor du.dün streçle sardım.. ozaman kurumuyor gögüs üzerinde duruyo yapraklar.. gece kaşıntıdan uyuyamadım... temizledim öyle yattım..ama halende kaşınıyor.. gece temizlerkende gözüme çok dolgun gözüktüler..hatta off hakkate büyümüş dedim içimde... sabah ölçtüm ama ölçtüde bi değişiklik yok gibiydi.. zatende ölçmeyi beceremiyorum..uyku sersemi büyük gördüm heralde ... :)

kızlar bugün aktara gittim otları almaya.Ada çayı bir kaç çeşitmiş.Hangisini alacağımı bilemediği için alamadım.Hangi adaçayını kullanıyorsunuz?

ben önceden sarmıyordum... tişörte bulaşıyordu hep.. kaşıntı fazla olmuyor du.dün streçle sardım.. ozaman kurumuyor gögüs üzerinde duruyo yapraklar.. gece kaşıntıdan uyuyamadım... temizledim öyle yattım..ama halende kaşınıyor.. gece temizlerkende gözüme çok dolgun gözüktüler..hatta off hakkate büyümüş dedim içimde... sabah ölçtüm ama ölçtüde bi değişiklik yok gibiydi.. zatende ölçmeyi beceremiyorum..uyku sersemi büyük gördüm heralde ... :)

en iyisi sarmak galiba yoksa tisörte bulasiyo

Back