- Konu Sahibi IntromTrack
- #4.401
tabiki benimde derdim ölçmek değil ama ....fark varmı diye de anlamaya çalışıyrum.. biraz dolğunluk ve ağrı var.. her ölçtüğümde farklı çıkıyo.. bi türlü beceremiyorum.. siz nasıl ölçüyorsunuz...
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Kızlar sütyen kutusunun arkasında nasıl ölçüldüğünü gösteriyo resim olarak y.incinin baktım bulamdım ama
Gögüs üstünü koltukaltının altından ölçüyosunuz göğüsün gerçek ölcüsü ordan ölçülüyomuş kızlar
gögüs altınıda göğüsün altından okişmi canlarım
ölçerken dik durun ama çok dikde değil yani tmmopuyorumnanaktan
kızlar bende iki gün oldu kullanalı ama benim belime etki etti galiba belim ağrıyoo iki gündür nedense...
bende de 2 gündür bi bel ağrısı var ama onla alakalı mı bilmiyorum ya değildir heralde yerimseniben
kizlar bu bulasma isine bi cözümünüz varmi hani sürünce tisörte bulasiyo acaba etkisi azalirmi
bende ilk denediğim gün rüyamda görmüştüm kocaman olmuştu uyandım ellediğimde hala aynıydı
ben önceden sarmıyordum... tişörte bulaşıyordu hep.. kaşıntı fazla olmuyor du.dün streçle sardım.. ozaman kurumuyor gögüs üzerinde duruyo yapraklar.. gece kaşıntıdan uyuyamadım... temizledim öyle yattım..ama halende kaşınıyor.. gece temizlerkende gözüme çok dolgun gözüktüler..hatta off hakkate büyümüş dedim içimde... sabah ölçtüm ama ölçtüde bi değişiklik yok gibiydi.. zatende ölçmeyi beceremiyorum..uyku sersemi büyük gördüm heralde ... :)