• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Doğal Göğüs Büyütme Yöntemleri şerbetçi otu Kızlar denendi, onaylandı bir de siz deneyin

Ben burda bunu çıkıntılık olsun diye söylemedim araştırırsanız ve doktorların yorumlarını dinlerseniz benim dediğimin yanlış olmadığını anlarsınız ayrıca burda kimseyi ayaklandırmaya kalkmayın lütfen çünkü ben kimseyi yalancılıkla suçlamıyorum. Farkındaysan yorumlarda benim büyümedi, hiç bir şey olmadı diyen arkadaşlarda var.

arkadaşım ben neden insanları ayaklandırmaya çalışayım sadist miyim ben o arkadaşlarınki büyük ihtimalle ya yanlış uygulamadan ya yanlış karışımdan yada en son ihtimal bünyeyle alakalıdır çünkü karışım doğru kullanıldığı takdirde büyüme sağlıyor siz burada gelmişsiniz insanların umudunu inancını kırıyorsunuz sonrada gelmiş suçu başkasının üstüne yıkmaya çalışıyorsunuz ayıp vallahi lütfen birazcık daha duyar ya...

iyi de güzel arkadaşım bu doktor böyle diyor diye yada öteki öyle diyor diye illaki bu olacak diye bir kural yok ki bizde yaradı yani napalım kullanmayalım mı karışımı büyütmeyelimmi yani

iyi de güzel arkadaşım bu doktor böyle diyor diye yada öteki öyle diyor diye illaki bu olacak diye bir kural yok ki bizde yaradı yani napalım kullanmayalım mı karışımı büyütmeyelimmi yani

Bence siz gayet güzel acıtasyon yapıyorsunuz. Ben kimsenin umudunu kırmıyorum çünkü. Bir çok kişi bunun geçici bir çözüm olduğunu savunuyor. Mesela siz şimdi bu kürü kullanıyorsunuz ben karşı değilim sonuç sizi mutlu ediyorsa kullanın ama bıraktığınızda sonuç aynı kalıcak mı önemli olan o. Ben geçici olduğunu savunuyorum sadece bundada bir yanlış yok. Herkes fikrini söylemekte özgürdür. Forumlarda herkesin aynı şeyi savunmasını bekleyemeyiz dimi?

Son düzenleme:
Bence siz gayet güzel acıtasyon yapıyorsunuz. Ben kimsenin umudunu kırmıyorum çünkü. Bir çok kişi bunun geçici bir çözüm olduğunu savunuyor. Mesela siz şimdi bu kürü kullanıyorsunuz ben karşı değilim sonuç sizi mutlu ediyorsa kullanın ama bıraktığınızda sonuç aynı kalıcak mı önemli olan o. Ben geçici olduğunu savunuyorum sadece bundada bir yanlış yok. Herkes fikrini söylemekte özgürdür. Forumlarda herkesin aynı şeyi savunmasını bekleyemeyiz dimi?

iyide neden kalıcı olmasın ki arkadaşım bende bunu anlamış değilim ıntrom arkadaşımız şu an kullanmıyor ve hiçbir gerilemede olmamış hem sonuçta östrojen içeren bir bitki şerbetçi otu doğal östrojenle büyütmek yapayla büyütmekten daha mantıklı bence neyse konu uzamasın siz bence fazla karamsarsınız bu konuda lütfen insanların da bu şekilde umudunu kırmayın buraya yazıp da bu şekilde rica ediyorum sizden iyi geceler..

arkadaşlarrr çok öenmli bişey rica ediyormm hangi kremle yaptığını yazarmısınız acabaa karışıımı yada kullandığımız kremin bi etkisi warmııı ne olur cvp bkeliyorm???

Tripliii ne dersen de herkez ayni degildir benim halam 22yasinda evlendi onunda kücük gögüsleri vardi ve evlendikten sonra gögüsleri büyüdü hemende hamile kalmadi yani ne dersende..

Tripliii ne dersen de herkez ayni degildir benim halam 22yasinda evlendi onunda kücük gögüsleri vardi ve evlendikten sonra gögüsleri büyüdü hemende hamile kalmadi yani ne dersende..

Aysima evlendikten sonra tabikide biraz daha büyücek cnm çünkü ellemeyle de alakası var bu işin. Cinsellikte işin içinde yani ok? İlerde öğreniceksin.

Aysima evlendikten sonra tabikide biraz daha büyücek cnm çünkü ellemeyle de alakası var bu işin. Cinsellikte işin içinde yani ok? İlerde öğreniceksin.

Evlenmeye daha cok var ve sunuda söyliyeyim benim kueznde ayni benim gibiydi simdi 21yasinda b cup giyo dedigim gibi insana bagli bu hersey... Kadin doktorumda söyledi bunu...

kızlar bende iki gün oldu kullanalı ama benim belime etki etti galiba belim ağrıyoo iki gündür nedense...

ınşallah ameliyat olmadan büyür o zaman canım. Benim bahsettiğim şey 75 giyen birinin göğüslerinin kremle 90 olması imkansızdır.

krem hakkında kmse bişey dmediii lütfen cvp bekliyorm???bilmiyorumkismile

tatlım introm dermokil tavsiye ediyor genelde çünkü kıvamı daha iyi oluyor.bulabilirsen dermokil al bence.ben nivea oriflame neutrogena kullandım ama çok kaşınma olmadı. son karışımı dermokille yaptım daha iyi oldu dün çok kaşındı şaşırdım valla umarım yardımcı olmuşumdur canıma.s.

arkadaslar 5 gundur kullanıyorum serbetcı kremını goguslerım berbat yara oldu ve kasınıyo eczaneden ılac aldım bıraz rahatlattı. buyumede olmadı napsam devam etsemmıkı.

canım bn karışımı bılmıom ama büyümenin hiç ilgisi yok yaşla ben 25yaşındaym bu yaşa kadar 75beden taktım son 6ay hariç şuan resmen 90takıyorum tum sutyenlerımı değştrdım naptım sadece hergun kremle bol bol masaj soguk su bırazda kılo aldım hepsı bu yanı mucıze değilkı olabılıyor bu bi şekılde oyuzden hiç moralını bozma bazı btkısel şeylerın gercekten işe yaradığınıda gozumle gormüştüm çevremden

opuyorumnanaktankötükedihüsobilmiyorumkismile:emir_bebek:zemuszemusa.s.
Sitede gezerken moonsine76 nickli bir arkadaşımız şerbetçi otuyla ilgili bir konu açtığını gördüm bir karışım anlatıyordu yalnız ufak bir sorun vardı ki bu da karışıma şerbetçi otunun kozalakekstresinin lazım olmasıydı.Her yere baktım ancak bulamadım o yüzden değiştirerek uyguladım ve inanın 1-1,5 ayda 87 cm den 95 cm e çıktı.3 günde 2 cm büyüdüğünü bile biliyorum.Bir çok konuda bunu anlattım ancak herkes tek tek sorunca konu açayım dedim.Şimdi size uygulamaları anlatıyorum;

Şerbetçi otunu alıyoruz ve cezveye yerleştiriyoruz sonra koyduğumuz miktarın 1/4 ya da 1/3 ü kadar su koyuyoruz karıştırarak bütün otun ıslanmasını sağlıyoruz ardından bunu bir güzel kaynatıyoruz ve 10 dk dinlenmeye bırakıyoruz.Ardından yağsız el kremini alıyoruz ve bunu kaynattığımız otla suyuyla birlikte karıştırıyoruz.Yalnız öyle bir su ayarı yapın ki ne su boşa gitsin ne de krem çok cıvıklaşsın.Şimdi karışımı yaptık bunu 1 gün beklemeye alıyoruz.

Beklemeye aldıktan sonra her akşam aksatmadan saat 20:00 da kocaman bir kupa adaçayı içiyoruz sonra çaydan kalan adaçayı otuyla göğüslere masaj yapıyoruz ardından saat 22:00 da yine adaçayı içip aynı masaj uygulamasını yapıyoruz ve akşam 23:00 da bu yaptığımız karışımı az olmıycak şekilde sürüyoruz dilerseniz yine o gün gece 00:00 da bir daha sürün

Bu uygulamayı yaptım ve göğüslerim 70 bedeni dolduramazken şu anda dolgusuz 75 küçük geliyor nerdeyse.

Hepinize kolay gelsin.Saygılarımla.

yukarıda böle bir bilgi verilmiş ama ben hangi kremi kullanacağımı bilmiyorum nıvea nın nemlendiricili krem var o olur mu acaba lütfen yardım edin

kızlar bi türlü gögüslerimi ölçmeyi beceremiyorum her ölçtüğümde farklı ölçü çıkıyor... :(...

Back