• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Doğal Göğüs Büyütme Yöntemleri şerbetçi otu Kızlar denendi, onaylandı bir de siz deneyin

kızlar bugün başıma uyuz bişey geldii ben netten sipariş vermiştim dermokil kremi hemde 2 kutu ama bana orjinal gibi gelmedi ya ürün çok moralim bozuldu resimleri yüklüyorum şimdi nolur 2 bişey diyin bana sizinkiyle aynımıı

Eklentiler

• $ABCD0007.jpg
    $ABCD0007.jpg
    5,8 KB · Görüntüleme: 50
  • $ABCD0008.jpg
    $ABCD0008.jpg
    6,7 KB · Görüntüleme: 58
  • $ABCD0009.jpg
    $ABCD0009.jpg
    6,1 KB · Görüntüleme: 72
kızlar bugün başıma uyuz bişey geldii ben netten sipariş vermiştim dermokil kremi hemde 2 kutu ama bana orjinal gibi gelmedi ya ürün çok moralim bozuldu resimleri yüklüyorum şimdi nolur 2 bişey diyin bana sizinkiyle aynımıı

tatlım bende ilk defa dün aldım dermokil kremi seninkiyle aynı merak etme yani netten sipariş etmedim parfümeriden aldım 6.5 liraya sen ne kadar almıştın

kızlar çok sağolun ya valla az kaldı geri göndercektim ürünleri kaydirigubbakcemile neyseki içimi rahatlattınız Şeniz cnm ben netten aldım kremi 2 kutu aldım ben 3tane de oje attım sepete kargoyla birlikte 20.85 tuttu kapıda ödedim sanırım bu kremler bana 100 olana kadar yeter yani inşş zemuszemus

2cm büyümüs yaa cayimi iciyorum sonra isde otlarla masaj yapiyorum sonra yine cayimi iciyorum otla masaj yaptiktan sonra su kremden sürüyorum...

kızlar çok sağolun ya valla az kaldı geri göndercektim ürünleri kaydirigubbakcemile neyseki içimi rahatlattınız Şeniz cnm ben netten aldım kremi 2 kutu aldım ben 3tane de oje attım sepete kargoyla birlikte 20.85 tuttu kapıda ödedim sanırım bu kremler bana 100 olana kadar yeter yani inşş zemuszemus

ölçülerin kaçtı cnm senin hedefin 100 galibaopuyorumnanaktan

kızlar ben adaçayı alacaktım ama aktar hangisinden diye sordu. iki çeşit adaçayı gösterdi bana. birisi dallarından sarılarak demet yapılmış. diğeri ise yaprak türü farklı ve pakette sadece yaprakları var. sizce hangisinden almam gerekiyor?

arkadaşlar ben geçen ay verilen tarife göre yaptım, otlar kremle karışınca göğsüme sürdüğümde göğsümde pek fazla ot kalmıyodu, kaşıntıda öle szin dediğiniz kadar çok olmuyodu, bende bu seferki yeni karşımı daha fazla otla yaptım yaklaşık 13 kaşık ot kadar ve böle daha iyi oldu, hem kaşıntı çok hemde göğsümün hertarafında ot kalıyo.. ve bu şekilde 3günde 1cm büyüdü.. büyümüyo diyenler ve kaşıntısı olmayanlar bide böle denesin bence, kesinlikle işe yarıyo

kızlar ben adaçayı alacaktım ama aktar hangisinden diye sordu. iki çeşit adaçayı gösterdi bana. birisi dallarından sarılarak demet yapılmış. diğeri ise yaprak türü farklı ve pakette sadece yaprakları var. sizce hangisinden almam gerekiyor?

cnm ben yapraklı olanından aldım saplarla falan uğraşmıyorum, masaj yapmasıda yapraklarla daha kolay oluyo.. gayette memnunum..

Back