• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Doğal Göğüs Büyütme Yöntemleri şerbetçi otu Kızlar denendi, onaylandı bir de siz deneyin

arkadaşlar ben geçen ay verilen tarife göre yaptım, otlar kremle karışınca göğsüme sürdüğümde göğsümde pek fazla ot kalmıyodu, kaşıntıda öle szin dediğiniz kadar çok olmuyodu, bende bu seferki yeni karşımı daha fazla otla yaptım yaklaşık 13 kaşık ot kadar ve böle daha iyi oldu, hem kaşıntı çok hemde göğsümün hertarafında ot kalıyo.. ve bu şekilde 3günde 1cm büyüdü.. büyümüyo diyenler ve kaşıntısı olmayanlar bide böle denesin bence, kesinlikle işe yarıyo

canım benimde çok az ot kalıyordu üzerimde. şimdi de karışıma daha çok şerbetçiotu kattım yani bayağı otlu oldu ama bu sefer de sabah yataktan kalktığımda bütün yapraklar karnıma dökülmüş gördüm. daha öncede kremli karışımı sürünce kağıt havlu koyuyordum o zaman iyi duruyordu ama öyle yapınca da kağıt havlu bütün kremi emiyor. ne yapacağımı şaşırdım valla bilmiyorumkismile galiba vazgeçeceğim :gitme:

canım benimde çok az ot kalıyordu üzerimde. şimdi de karışıma daha çok şerbetçiotu kattım yani bayağı otlu oldu ama bu sefer de sabah yataktan kalktığımda bütün yapraklar karnıma dökülmüş gördüm. daha öncede kremli karışımı sürünce kağıt havlu koyuyordum o zaman iyi duruyordu ama öyle yapınca da kağıt havlu bütün kremi emiyor. ne yapacağımı şaşırdım valla bilmiyorumkismile galiba vazgeçeceğim :gitme:

cnm bide benim yaptığım gibi dene istersen, gece yatmadan önce sürüyorum ve 10 dk bekliyorum öle, üstüme bişey giymiyorum zaten 10 dk içinde emiyo daha sonra askılı atletimi onun üstünede pijamamı giyiyorum ikisinide altpijamamın içine sokuyorum, böylece yatağa hiç dökülmüyo ve sabah kalktığımda otların çoğu göğsümün üstünde oluyo tabi dökülende var ama okadar çok değil.. kısaca sürdükten sonra biraz bekle kurusunlar.. kesinlikle vazgeçme işe yarıyo...

introm Track merhaba, yazıların buyuk bolumunu okudum ve cooookkk sasırdım!!!yanı en basta 87cm den baslamıssınız sanırım ve suan 105 cm gordum bı yerde!!!yanlıs mı gordum acaba??? ben de bu konuda dertlıyım de bilmiyorumkismile...pekı ara verdınız mı acaba? etkılerı kalıcı mı? bir de ben ailemle yasıyorum da ılk sayfada bahsettıgınız gıbı bütün aksam boyunca defalarca tekrar etmek zor olmuyo mu? cok heveslendım. hava kotu olmasa hemen aktara gıdıcem o derece, ama ıste ınsallah hayallerım bosa gıtmez.senağlama

cnm bide benim yaptığım gibi dene istersen, gece yatmadan önce sürüyorum ve 10 dk bekliyorum öle, üstüme bişey giymiyorum zaten 10 dk içinde emiyo daha sonra askılı atletimi onun üstünede pijamamı giyiyorum ikisinide altpijamamın içine sokuyorum, böylece yatağa hiç dökülmüyo ve sabah kalktığımda otların çoğu göğsümün üstünde oluyo tabi dökülende var ama okadar çok değil.. kısaca sürdükten sonra biraz bekle kurusunlar.. kesinlikle vazgeçme işe yarıyo...

teşekkürler cyasemin. bakalım ne kadar daha dayanabileceğim... olumlu bir gelişme görürsem yazarım :sinifsinif:

ey cemaaaattttt döndüm aranıza ne var ne yok üleeeeeeeeeeeeynnnnnnnnn INTROM TRACK yavrum hemen ablana cewap ver yoksa cısss yaparım sanaaaaa :roflol: memelerini büyütüp kaçtın mı kızzz yoksaaaaaaaaaa anam büyüten kaçıo büyüten kaçıyo bi biz kaldıkk fakır fakır sürünüyok halaaaa :roflol:

tatlım ben bu konuda sunu yapmaya karar verdim bence evde oturduğunuz zamanlar ki bu bende cok oluyo...gündüz sürün aksam yatmadan öncede su çilek çörek mersin yağlarını iyice masajla yedirip rahat kuru ve huzurlu uyuyun bence bi zararı olmasa gerek...yook gece hormonu daha iyimiş falan gece üsenip yapmamakdansa ki ben öyleyim ben gün boyunca düşünüyorum dısarı çıksanız bile ....
söylede yababilirsiniz atlati giyin üzerine biraz bol ama saran penye bi sütyen giyin hem tutar hemde gece üşengeçliklerine bi sooon olur....karar sizin sekerlerhihoyyyt

ölçülerin kaçtı cnm senin hedefin 100 galibaopuyorumnanaktan

tatlım kusura bakma daha yeni giriyorum nete yazamadım hedefim şu an için 100 evet ama istediğim forma ulaşmazlarsa devam ederim artık istediğim gibi olana kadar 120 130 çıkarım :sm_cool:şaka tabiki tatlım inşallah 100 cm de tam istediğim gibi olurda karışım maceramı sonuçlandırırım kaydirigubbakcemile5 buda daha 1 - 1.5 ayımı alır bu arada tatlım ölçülerim: göğüs altından 73 göğüs üstünden 88 şu an ama 89a da kayıyor azıcık aklinialirimsmile başladığımda 83dü cnm yaklaşık 20 gündür kullanıyorum buyrunnnnnnnnn

tatlım kusura bakma daha yeni giriyorum nete yazamadım hedefim şu an için 100 evet ama istediğim forma ulaşmazlarsa devam ederim artık istediğim gibi olana kadar 120 130 çıkarım :sm_cool:şaka tabiki tatlım inşallah 100 cm de tam istediğim gibi olurda karışım maceramı sonuçlandırırım kaydirigubbakcemile5 buda daha 1 - 1.5 ayımı alır bu arada tatlım ölçülerim: göğüs altından 73 göğüs üstünden 88 şu an ama 89a da kayıyor azıcık aklinialirimsmile başladığımda 83dü cnm yaklaşık 20 gündür kullanıyorum buyrunnnnnnnnn

100 müüüü???:bbo::1shok:
biz burda farkı 15 cm'ye çıkarmaya çalışıyoruz. 15 cm yeter diyoruz. senin hedef 27 cm fark mı yani? 20 günde 5 cm fark da inanılmaz. ama öncesinde kullandığın hiç bir şey yok muydu?

canım çok sevindim ya 20 günde iyi büyümüşler benimki 82 de takıldı kaldımafoldumben

Back