- Konu Sahibi IntromTrack
- #4.121
ya kızlar ben de karıŞımı tekrar yapÇam ben de o kadar yanma fİlan olmadı dermokİl aldım ama oranlarını ve hangİ kaŞıkla olduĞunu yazar mısınız ? KaŞık yazıyor da ne kaŞıĞı?? Ltfen artık cvp atın yaaaaa
--------------------------------------------------------------------------------
canım benim miktar falan önemli değil intrm şöyle diyo esit olsunyeter otu al üzerini biraz gececk su koy 10 yemek kasığı ot olsun 2 dakka kaynayınca dibinde 3 yemek kasığı su kalsın ki kreme kattığında sulu olmasın otu kaynatmadan önce kuruken elle yada kahve cekme makinesi gibi bi şeyle ufaltabilirsen daha kolay sürülür ben krem olarak mecitefendinin 150 ml 15 milyona satılan aktardan karaüzüm çekirdekli kremini aldım çok hoş kokuyo otun kokusu biraz azalıyo birde ginseng tozu kattım ve ayva cekirdeği jeli bu jel evde yapılıyo.suna duman kayanın bi göğüsbüyütme maskesi vardı netten bakabilirsin ondaki malzemenin bi kısmı.ama intromun onayını merak ediyorum o olmaz derse 2ci seferde katmam sağolsun buluş ondan saygı duyarım .yani tatlı kardesim bu kremi adacayı içme ve masaj yapma kısmından sonra bolca sür yat Allah sebeb eder insallah.hepimiz için.ilgilenenolursa jelin tarifide nette var.öpüyorum