• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Doğal Göğüs Büyütme Yöntemleri şerbetçi otu Kızlar denendi, onaylandı bir de siz deneyin

Bana yardimci olur musunuz dün 3.günümdü kremi sürdüm yaklasik 3saat sonra sildim cok kasindi dayanamadim artik bu normal mi yaa???

Gösterir belki canım kara üzüm çekirdeklisini al bi dene denemeden öğrenemeyizbayanssulusmile

Haklısın canım, bu gidişle bulamayıp bunu alacağım zaten kaydirigubbakcemile3
Ama nemlendirici gibi geldi sanki bu krem bana, nemlendiriciler yağlı olmuyor mu? :uhm:
Senin kullandığın nemlendirici değil, değil mi?

Son düzenleme:
Bana yardimci olur musunuz dün 3.günümdü kremi sürdüm yaklasik 3saat sonra sildim cok kasindi dayanamadim artik bu normal mi yaa???

cnm keşke silmeseydin kaşıntı etki ettiğinin bir göstergesi hiç bişey olmuyor tatlım düzenli olarak kullanınca cidden büyütüyor ama dediğim gibi ilk önce inanmak gerek daha sonrada düzenli kullanmak ve doğru uygulama tabiki ki seninki anladığım kadarıyla doğru kaşındığına görea.s kızlarr bu arada ben 10.günümü tamamladım şu an toplamda 3.5 cmlik bir büyüme var ama 4 cm ye de kayıyor kesinlikle düzen çok önemli bakın benim dün elektrikle ilgili bir problemim vardı buna rağmen karanlıkta mum ışığında sürdüm kremimiboshayallersmile (bu da mum ışığında ders çalışmaya benzedi kaydirigubbakcemile3)

cnm keşke silmeseydin kaşıntı etki ettiğinin bir göstergesi hiç bişey olmuyor tatlım düzenli olarak kullanınca cidden büyütüyor ama dediğim gibi ilk önce inanmak gerek daha sonrada düzenli kullanmak ve doğru uygulama tabiki ki seninki anladığım kadarıyla doğru kaşındığına görea.s kızlarr bu arada ben 10.günümü tamamladım şu an toplamda 3.5 cmlik bir büyüme var ama 4 cm ye de kayıyor kesinlikle düzen çok önemli bakın benim dün elektrikle ilgili bir problemim vardı buna rağmen karanlıkta mum ışığında sürdüm kremimiboshayallersmile (bu da mum ışığında ders çalışmaya benzedi kaydirigubbakcemile3)

Hmm olsun ya 2.günden beri kasinma var ama dün gece asiri derecede kasindi birazdan sürcem yine..Bence bu gercekten ise yariyo soruma cvp verdigin icin tesekür ederim...

kızlar ben bişey sorcam bu karışımı sürdüm ben ama pijamayı kirletmesin diye folyo ile sardım bi sorun olur mu yaa lütfen cvp yazın:1no2:

kızlar ben bişey sorcam bu karışımı sürdüm ben ama pijamayı kirletmesin diye folyo ile sardım bi sorun olur mu yaa lütfen cvp yazın:1no2:

tatlım bir sorun olmaz ama sen yine de daha sonraki günlerde sarma çünkü emmesini engelliyorsun göğüslerinin o yüzden daha sonraki günlerde sarma kurumasını bekle sonra içine askılı bir tisört giy sonrada pijamalarını giy yatbayanssulusmile

ya kızlar ben de karıŞımı tekrar yapÇam ben de o kadar yanma fılan olmadı dermokıl aldım ama oranlarını ve hangı kaŞıkla olduĞunu yazar mısınız ? KaŞık yazıyor da ne kaŞıĞı?? Ltfen artık cvp atın yaaaaa

ben dün gece çok üşendim yapmaya. yapmadım :(((. neyse bi gün tatil olsun. bende garip bir durum var. bazı geceler hiç kaşınma olmuyor. bazı geceler oluyor. Ama olduğu zaman da öyle aşırı bir kaşınma olmadı hiç. böyle gıdıklanır gibi kımıl kımıl hafif bir kaşıntı oluyor. O da gelip gidiyor sürekli değil yani. sizlerin de öyle mi acaba?

--------------------------------------------------------------------------------

canım benim miktar falan önemli değil intrm şöyle diyo esit olsunyeter otu al üzerini biraz gececk su koy 10 yemek kasığı ot olsun 2 dakka kaynayınca dibinde 3 yemek kasığı su kalsın ki kreme kattığında sulu olmasın otu kaynatmadan önce kuruken elle yada kahve cekme makinesi gibi bi şeyle ufaltabilirsen daha kolay sürülür ben krem olarak mecitefendinin 150 ml 15 milyona satılan aktardan karaüzüm çekirdekli kremini aldım çok hoş kokuyo otun kokusu biraz azalıyo birde ginseng tozu kattım ve ayva cekirdeği jeli bu jel evde yapılıyo.suna duman kayanın bi göğüsbüyütme maskesi vardı netten bakabilirsin ondaki malzemenin bi kısmı.ama intromun onayını merak ediyorum o olmaz derse 2ci seferde katmam sağolsun buluş ondan saygı duyarım .yani tatlı kardesim bu kremi adacayı içme ve masaj yapma kısmından sonra bolca sür yat Allah sebeb eder insallah.hepimiz için.ilgilenenolursa jelin tarifide nette var.öpüyorum

Back