E
eflatun80
Ziyaretçi
- Konu Sahibi IntromTrack
- #4.101
zehre nbr kız nerdensin?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
masallah çok aç gözlüsünüz eflatun hanım
Gösterir belki canım kara üzüm çekirdeklisini al bi dene denemeden öğrenemeyizbayanssulusmile
Bana yardimci olur musunuz dün 3.günümdü kremi sürdüm yaklasik 3saat sonra sildim cok kasindi dayanamadim artik bu normal mi yaa???
cnm keşke silmeseydin kaşıntı etki ettiğinin bir göstergesi hiç bişey olmuyor tatlım düzenli olarak kullanınca cidden büyütüyor ama dediğim gibi ilk önce inanmak gerek daha sonrada düzenli kullanmak ve doğru uygulama tabiki ki seninki anladığım kadarıyla doğru kaşındığına görea.s kızlarr bu arada ben 10.günümü tamamladım şu an toplamda 3.5 cmlik bir büyüme var ama 4 cm ye de kayıyor kesinlikle düzen çok önemli bakın benim dün elektrikle ilgili bir problemim vardı buna rağmen karanlıkta mum ışığında sürdüm kremimiboshayallersmile (bu da mum ışığında ders çalışmaya benzedi kaydirigubbakcemile3)
Bu arada bugün 4.günüm basladigimda 91-92di simdi 93-94 =) ay masallah...
kızlar ben bişey sorcam bu karışımı sürdüm ben ama pijamayı kirletmesin diye folyo ile sardım bi sorun olur mu yaa lütfen cvp yazın:1no2: