- Konu Sahibi IntromTrack
-
- #3.981
beatygloss sen kaç yaşındasın acaba? çok hızlı büyümüş senin.
Canım maşallah güzel gelişim oluyo dewam et kesinlikle düzenini bozma bak düzenli yaptığından büyüyo atnen dewam tatlım
tatlım ben 19 yaşındayım ama yaşa bağlı olduğunu pek sanmıyorum bence öenmli olan gerçekten inanmak ve düzenli kullanmak ondan sonra gerisi geliyor zatenbayanssulusmile
kızlar benim daha 3. günüm oldu ama hiç büyümediler sanki senağlama ölçmedim ama gözle görülür birşey yok şu anda, daha sabırlı mı olmalıyım yoksa tarifi mi yanlış yaptım daha çok ot ve suyunu mu koymalıydım içine.. bi de beautygloss arkadaşımızın kırmızı çizikleri oluşmuş ya bende de olursa senağlama çok korkuyorum kakao yağı sürsem iyi olur mu ki çatlamadan büyütebilir miyiz?
kızlar benim daha 3. günüm oldu ama hiç büyümediler sanki senağlama ölçmedim ama gözle görülür birşey yok şu anda, daha sabırlı mı olmalıyım yoksa tarifi mi yanlış yaptım daha çok ot ve suyunu mu koymalıydım içine.. bi de beautygloss arkadaşımızın kırmızı çizikleri oluşmuş ya bende de olursa senağlama çok korkuyorum kakao yağı sürsem iyi olur mu ki çatlamadan büyütebilir miyiz?
tatlılarımmm uzun bir aradan sonra ben geldimm eski yazıları okuyamıyorum kusura bakmayın sorular var mı varsa yardım edebilceğim birşey biraz burdayım çok önemli bir sorunuz olursa ve ben online değilsem özel mesaj atarsanız sevinirim
tatlım 3 aydır yapmıyorum tekrar başlıycam ama gram gerileme olmadı az az büyümeye devam etti ama hızlı büyüme olsun diye tekrardan başlıycam
dip not: en az 2 ay aralıksız hiç aksatmadan yapılmadığı sürece sakın bırakmayın tekrar başa dünme ihtimali olabilir
minik06 yok tatlım ekstra bir uygulama yapmadım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?