• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Doğal Göğüs Büyütme Yöntemleri şerbetçi otu Kızlar denendi, onaylandı bir de siz deneyin

Canım hoş geldin nasılsın sen yokken ben yardımcı olmayı denedim bende düzenli yapamadım ama bende toplam 3 cm büyüdü düzenliyapsaydım dahada büyürdü eminim neyse dewam ediyorum ara ara yapıyorum tatlım opuyorumnanaktan

iyiyim tatlım sağol sen nasılsın gelişme olmasına çok sevindim yardımcı olduğun için de çok sğaol düzenli yap iyice güzel gelişmeler olcak eminim

iyiyim tatlım sağol sen nasılsın gelişme olmasına çok sevindim yardımcı olduğun için de çok sğaol düzenli yap iyice güzel gelişmeler olcak eminim

İyyim bende saol canım düzenli yapmaya calışıyorum ama yapamıyorum canım bu aralar masaj yapıyorum çörekotu yağıyla bakalım ne olucak

sağol beautygloss tatlım içimi rahatlattın devam ediyorum o zaman ben sürmeye, şu anda 4. sürüşüm mü ne olacak opuyorumnanaktan

Sen neyi kullaniyosun simdi?? Ben bu gece o kremi sürcem insallah yardim eder yaa...

canım ben şimdi işte 4. günümdeyim ama henüz bir şey dürmedim gündüz bakımı için göğüslerime.. :kedi: inşallah işe yarar canım benim büyütelim artık dimi şu limonları da, greyfrut olsunlar kaydirigubbakcemile3 sen kaçıncı günündesin şimdi bitanem? hiç sürmedin mi yoksa?

sağol beautygloss tatlım içimi rahatlattın devam ediyorum o zaman ben sürmeye, şu anda 4. sürüşüm mü ne olacak opuyorumnanaktan

canım ben şimdi işte 4. günümdeyim ama henüz bir şey dürmedim gündüz bakımı için göğüslerime.. :kedi: inşallah işe yarar canım benim büyütelim artık dimi şu limonları da, greyfrut olsunlar kaydirigubbakcemile3 sen kaçıncı günündesin şimdi bitanem? hiç sürmedin mi yoksa?

Vallah dün basladim bu sabah gögüsümü yikadim soguk suyla sonra bebek yagiyla masaj yapim dedim hafif agri var..Ama dolgun görüniyo..

kızlar benim göğüslerim çok acımaya başladı yaa. dolgunlaşma değil artık taş gibi sert oldular. adet olmadan önceki gibi bi ağrı ama daha şiddetli. garip bir şeyler oluyor galiba çok korkuyorum.

slm introm gelmişsin ben kaçırdım sorularım vardı.ben denedim gerçekten işe yaradığını da gördüm.ama bi süre yapamadım ve bu süre zarfındada bir iki şey duydum zarar verme ihtimali olmasından korkuyorum.dk diyor hızlı büyümesinden korkun diye vs.ne yapsam sizce.yapmayı çok istiyorum ama...sende nasıl bi etki yaptı hormonlar felan.hormonlar normalse ve daha fazla yapınca zarar vermez mi.kafam karıştı.sen hiç dk daniştın mı sizce ne yapmalıyım.sorum tüm arkadaşlara.

Back