Doğal Göğüs Büyütme Yöntemleri şerbetçi otu Kızlar denendi, onaylandı bir de siz deneyin

ben sıcakta tutuyorum valla. akşam sürdüm koku cidden felaketti. ama bi şey olmadı. ben devam edeceğim de bir daha bu kadar çok yapmam.

nur ummm cum ben de yapmıştım karışımı ilk gece unuttum sürmeyi, ikinci gece sürmeye başladım ama bir sürdüm çok garip böyle boya falan gibi kokuyor, normalde kokusu öyle mi, bozulma kokusu nasıl oluyor ki bilmiyorumkismile bozuk şeyi sürüp de ciltten emilince zehirlenmeyim yaa :uhm:

ben sıcakta tutuyorum valla. akşam sürdüm koku cidden felaketti. ama bi şey olmadı. ben devam edeceğim de bir daha bu kadar çok yapmam.
Canım çok sıcakta tutma kremin kokusu neyse öyle kokar otta fazla koku yok canım bide ne kadarlık krem kullandın 150 ml krem fazla olmaz canım

Canım kokusu dediğim gibi kremin kokusu oluyo ben yapınca kremin kokusunu alıyorum kremin kokusudur bozulunca üstünde beyazlama olur küf gibi dewamlı karıştırın we çok sıcakta tutmayın

arkadaslar merhaba bende yapmak ıstıyorum serbetcı otu kremını ama sayfalar cok fazla okuyamadım benım anlamadıgım nekadar serbetcı otunu nekadar suda kaynatıp ne kadar kremın ıcıne koyuyoruz yardımcı olursanız sevınırım....

Canım 150 ml krem için 8 kaşık ot we 4 kaşık su koyup cezwede kısık ateşte 2-3 dakika kaynat su az gelirse ki gelir biraz daha ekleye bilirsin içinde iki kaşık su kalması yeterli karışım kaynasın 10 dakika dinlendir sonra kreme karıştır bir geçe 24 saat beklet we kullanıma hazırdır kremin krem dermokil krem i olabilir sewgiler

nurummm yaa bende kırmızı kırmızı çatlak gibi çizikler oluştu birkaç yerde çok kaşınıyor acaba ondan mıdır ki cnm ya onun dışında gelişmeler iyi büyüme oluyor ama o çizikler moralimi çok bozuyor cnm ya:umursamaz:

Canım kremin içndeki otlardandır otlar çiziyodur bide kaşıyosan yawaş kaşı tahriş olmasın tm tatlımopuyorumnanaktan

tamam tatlımçok kaşınıyor çünkü ondan olabilir evet bu arada benim ilk 5 gün 1.5 cm büyüme oldu 83düm 84.5 şu an 85 oluyor bazen naniknanik bakalım 5 gün sonra 86 olacakmıyım belkide 87 olurum inşallah yaniyerimseniben ben birde adaçayı hep yapmadım bu 5 gün içinde sürekli kremi sürdüm aynı saatlerde fakat adaçayıyla her gün masaj yapmadım 2 falan yani ama bu seferki 5 günde adaçayıda kullancam boshayallersmile

kızlar sızden bır rıcam olcak suan hangı sayfada oldugunu bulamadım otlar da krem de war ama bana olçusunu werırmısınz ne kadar kaynatcam hangı otu nekadar karıstrcam kremle bı tarıf edebılırmısınz.?

beatygloss sen kaç yaşındasın acaba? çok hızlı büyümüş senin.

canım cok tesekkur ederım verdıgın yanıt ıcın.enkısa zamanda denıycem dermokıl kremı nerelerde satılıyor eczanelerdemı?

Canım maşallah güzel gelişim oluyo dewam et kesinlikle düzenini bozma bak düzenli yaptığından büyüyo atnen dewam tatlım:lepi:
Canım 150 ml krem için 8 kaşık ot we 4 kaşık su koyup cezwede kısık ateşte 2-3 dakika kaynat su az gelirse ki gelir biraz daha ekleye bilirsin içinde iki kaşık su kalması yeterli karışım kaynasın 10 dakika dinlendir sonra kreme karıştır bir geçe 24 saat beklet we kullanıma hazırdır kremin krem dermokil krem i olabilir sewgiler
Peki o kremi sürdükten ve masaj yaptiktan sonra silelim mi yoksa öylemi yatalim??
CAnım şerbetciotlu kremi sürüp yatıcaksın weya öylece bekliyceksin kesinlikle silme otlar kurusun döktür dökülür zaten onlar biraz giysiler batıyo ama eski bişeyler giy tatlım ewdeyken yap sütyen takma tamam tatlımopuyorumnanaktan
Ya ben 10dk bekletmeden hemen kremle karistirdim dalginligima geldii oooof bi sorun olur mu acaba??
Olmaz canım biraz cıwık olur belki sıcak olduğu için bekleyince kıwamını bulur krem sürebilirsin tatlım sewgileropuyorumnanaktan

Hmmm anladim bana verdigin bilgiler sana cok tesekür ederim..=)

ilgin için çok teşekkürler canım benimopuyorumnanaktanopuyorumnanaktan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…