• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Doğal Göğüs Büyütme Yöntemleri şerbetçi otu Kızlar denendi, onaylandı bir de siz deneyin

Canım maşallah güzel gelişim oluyo dewam et kesinlikle düzenini bozma bak düzenli yaptığından büyüyo atnen dewam tatlım

cnm benim çok sağol inşallah bozmam ama kremim bitti şimdi çok da cıvık oldu pazartesi alıcam ama 2 gün böyle cıvık idare etcem artık gerçi dün böyle yaptım kaşıntı çok az oldu aslında bu beni sevindirdi de çünkü gerçekten kremin emilince karışımın etkili olduğunu anladıma.s

kızlar 15 gündür yapıyorum daha bi gün aksattım dün gece hiç kasınmadığı kadar kasındı hala kasınıyor birasda dolgunlastı gercekten faydası var sürekli yapın kızlar en az 2 ay pes etmeyinn :dance:

Merhaba kızlara.s. anne sütünü arttıran besinleri araştırıyordum nette belki göğüs büyütmede bize yardımcı olur diye de şöyle bir yazı geçiyor;

'Ada çayı ve maydonoz anne sütünü azaltır mı? Anne sütünü azaltan diğer faktörler nelerdir?

Yapılan çalışmalar ada çayını çok sık tüketen annelerin anne sütü üretiminin azaldığını göstermektedir. Ayrıca emziren annelerin aşırı tüketimden kaçınması gereken diğer baharat ve bitkiler aşağıda sayılmıştır:

Anne sütünü azaltan baharat ve bitkiler:

> Ada çayı

> Nane / Mentol

> Kekik

> Maydonoz

> Kara ceviz

> Civanperçemi

> Kuzu kulağı

Emziren annelerin acı baharatlardan, sigara, kahve, çay ve alkolden uzak durması gerekmektedir. Bu tür maddeler anne sütü yoluyla bebeğinize geçebileceği gibi süt üretimini de olumsuz yönde etkileyecektir.'

Adaçayı anne sütünü azaltır diyor.!!aklıma takıldı sonuçta çoğu kişi adaçayını kullanıyor göğüs büyütmek için!!!

Anne sütünü arttırmak içinde şöyle diyor;

'Günde 2 fincan ısırgan çayı ile 4-5 fincan rezene çayı sütün kalitesin ve miktarını artırır. Özellikle vejeteryan annelerin soya fasulyesi ve soya sütlerinden zengin bir diyet ile beslenmesi kendilerine bu yönde büyük avantaj sağlamaktadır.
Anne sütünün salgılanmasının azaldığı dönemlerde ya da bebeğinizin sütünüzü tam olarak boşaltamadığı dönemlerde süt pompaları kullanmak gereklidir. Bebeğiniz emdikten sonra kalan sütü pompalar vasıtası ile sağmanız süt bezlerinin tamamen boşaltılmasını sağlayacaktır. Bu bezler ne kadar iyi boşaltılırsa o kadar fazla salgı yaparlar. Ayrıca göğsünüze yapacağınız masaj da süt bezlerini uyaracaktır. Bu yöntemlerin uygulanması ile annelerin çoğunun süt salgısı tatmin edici ölçüde artacaktır!'

Bu çok uzun bir yazıydı kızlar ben sıkıcı olmasın diye ilgili yerlerini kırptım sizler içindelikafadulden zaten forumda çoğu kişi ya rezeneyi yada adaçayını kullanıyor. demekki rezene daha etkiliymiş ve tabki masaj da kolay gelsin kızlaaaaropuyorumnanaktan

kızlar benim daha 3. günüm oldu ama hiç büyümediler sanki senağlama ölçmedim ama gözle görülür birşey yok şu anda, daha sabırlı mı olmalıyım yoksa tarifi mi yanlış yaptım daha çok ot ve suyunu mu koymalıydım içine.. bi de beautygloss arkadaşımızın kırmızı çizikleri oluşmuş ya bende de olursa senağlama çok korkuyorum kakao yağı sürsem iyi olur mu ki çatlamadan büyütebilir miyiz?

kızlar benim daha 3. günüm oldu ama hiç büyümediler sanki senağlama ölçmedim ama gözle görülür birşey yok şu anda, daha sabırlı mı olmalıyım yoksa tarifi mi yanlış yaptım daha çok ot ve suyunu mu koymalıydım içine.. bi de beautygloss arkadaşımızın kırmızı çizikleri oluşmuş ya bende de olursa senağlama çok korkuyorum kakao yağı sürsem iyi olur mu ki çatlamadan büyütebilir miyiz?

Sen neyi kullaniyosun simdi?? Ben bu gece o kremi sürcem insallah yardim eder yaa...

cnm benim çizikler geçti çatlak değil cnm normal bildiğin kırmızı çizik yani 1 2 güne geçiyor sanırım otlardan oluyor yani kalıcı değil tatlım için rahat olsun rahatlıkla kullan hiçbir zararı olmadı bana şu ana kadar yararından başkazemuszemus

tatlılarımmm uzun bir aradan sonra ben geldimm eski yazıları okuyamıyorum kusura bakmayın sorular var mı varsa yardım edebilceğim birşey biraz burdayım çok önemli bir sorunuz olursa ve ben online değilsem özel mesaj atarsanız sevinirim

tatlılarımmm uzun bir aradan sonra ben geldimm eski yazıları okuyamıyorum kusura bakmayın sorular var mı varsa yardım edebilceğim birşey biraz burdayım çok önemli bir sorunuz olursa ve ben online değilsem özel mesaj atarsanız sevinirim

canımm benim sorumm varrsenağlamasenin büyümen kalıcı oldumu şunada hala büyüttüğün boyutlardamı

tatlım 3 aydır yapmıyorum tekrar başlıycam ama gram gerileme olmadı az az büyümeye devam etti ama hızlı büyüme olsun diye tekrardan başlıycam

dip not: en az 2 ay aralıksız hiç aksatmadan yapılmadığı sürece sakın bırakmayın tekrar başa dünme ihtimali olabilir

tatlım 3 aydır yapmıyorum tekrar başlıycam ama gram gerileme olmadı az az büyümeye devam etti ama hızlı büyüme olsun diye tekrardan başlıycam

dip not: en az 2 ay aralıksız hiç aksatmadan yapılmadığı sürece sakın bırakmayın tekrar başa dünme ihtimali olabilir

canım ya şerbetçi otu rondodan geçirsek önce nasıl olur bu şekilde sürümü çok zor oluyo.birde büyümenin yaşla alakası varmı acaba,ne dersin tatlım.

tatlım rondodan denedim ve kıvamı çok fena oldu sen de dene istersen ama tavsiye etmem etkisinin de değişip değişmeyeceğini tam bilmiyorum pek faydasını görmedim temizlemesi de daha zor yaşla da alakası olur elbet ama 30 yaşında tamamen doğru uygulayıp sonuç alanlar biliyorum

Back