• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Doğal Göğüs Büyütme Yöntemleri şerbetçi otu Kızlar denendi, onaylandı bir de siz deneyin

slm arkadaslar ben aranıza yenı katyıldım bu konuda baya ılgımı cektı yorumalrın yarısını okudum yarısını okumayamdım cok var bana bırısı gercekten kulllanan kac kısı var onu anlatırmı ve sonuc goren aranızda olmaktan cok mutluyum adım mehtap bu arada hepınıze sevgıler:asigim::asigim::asigim:

aramıza hoşgeldin canıma.s.aslında bende yeni sayılırım burda kaç kişi kullanıyo kimler sonuç aldı pek bir bilgim yok fakat bende 2 cm büyüme oldu

benimde 3. günümde o kırmızılıklardan çıktı sivilce gibi böyle aklıma takılmıştı bi kaçgün ara vermek durumunda kaldım geçti sonra tekrar başladım şuan pek o kadar yok yani bi kaçkişide daha olmuştu cildimiz hassas ondan oldu galiba bide fazla bekletince oluyomuş sen ne kadar bekletiyosun canımopuyorumnanaktan

cnm ben 1 gece bekletiyorum ama gündüz de yıkamıyorum otları döktükten sonra benimde bugün 4.günüm olacak fakat hala gözle görülür bişey yok ama sanki olacak gibi de geliyor bana ya fisfisfis şaşırdım valla ama dediğim gibi 1 hafta sonunda hala gözle görülür dolgunluk falan hissetmezsem daha da kullanmam. Bu arada tatlım bendeki kızarıklıklar geçti yıkayıncasositososito

cnm ben 1 gece bekletiyorum ama gündüz de yıkamıyorum otları döktükten sonra benimde bugün 4.günüm olacak fakat hala gözle görülür bişey yok ama sanki olacak gibi de geliyor bana ya fisfisfis şaşırdım valla ama dediğim gibi 1 hafta sonunda hala gözle görülür dolgunluk falan hissetmezsem daha da kullanmam. Bu arada tatlım bendeki kızarıklıklar geçti yıkayıncasositososito

canım gözle görülür bi dolgunluk beklemek için daha cok erken bence.yani en az 1-2 ay devam etmen gerek.

slm kızlarrr bugun benimkiler cok agrıdı hadi hayırlısı boyutsuz göğüslerim sonunda boyut kazanacakmıki delikafadulden benim hiç yokta bi cıksalar sırnaşık şey bu arada 10.günümdeyim

kızlar forumda bir de üzüm çekirdeğiyle büyütüldüğü yazıyor.. ben senelerdir büyütme gerçeğini bilmeden adaçayı içerim ama pek büyüme gözleyemedim.. hem adaçayının yanında bir de üzüm çekireği yesek dokunur mu ki östrojen bombası tam bir :jeyyar: riske girebilsem üzümün çekirdeğiyle beraber uygulamak istiyorum valla.. yarın şerbetçiotuyla yağsız kremi alacağım..

ya önemli bir şey sormak istiyorum, yağsız el kremi nerden bulunur? bir de kıllandırma yapmayacak bir şey olmalı tabii ki.. bildiğiniz bir marka var mı şöyle 10 tl civarı fiyatlı günlük kullanılabilecek bişey?

ya bi de memişlerim dik, dolgun yuvarlak, tam iki yarım portakal kadarlar :((( .. liseye giden küçük kızların bile o yaşta kocaman memişleri var özeniyorum yaaaa :( büyüyünce sarkar mı? 75-80 beden arasındalar şimdi..

Son düzenleme:

kızarıkların geçmesine sevindim canım ben de sabaha kadar bekletip sonra yıkıyorum.gözle görülür dolgunluk olması için 1 hafta az tatlım ya biraz daha sabret eminim büyüyeceklerdir inanmak da çok önemli hem bünyeden bünyeye farkediyor.inşlh en kısa zamanda sonuç almaya başlarsın tatlım:Saruboceq:

IntromTrack arkadaşım; ben karışımı yaptım ama bunu buzdolabında mı saklayacağız? Bir de içindeki otları süzsek olur mu bir gün bekletmeden sonra?

kızlarr dün gece kremi sürmeden ölçtüm 1cm fazla çıktıı:teytey: şu anda hakla duruyor o 1 cm ben şu an 5.günümdeyim ama demekki 4.günde sonuç almışım kesinlikle sabredin diyorum işe yarayacak eminim benkaydirigubbakcemile5 benim ölçü 83dü üstten alttan 74 şu an üstten 84 olmuşum hafif de 85e kayıyor gibi ama hedefim 100 inşallah herkes istediği dilediği herşeye kavuşur öptüm sizi Şeniz

kızlarr dün gece kremi sürmeden ölçtüm 1cm fazla çıktıı:teytey: şu anda hakla duruyor o 1 cm ben şu an 5.günümdeyim ama demekki 4.günde sonuç almışım kesinlikle sabredin diyorum işe yarayacak eminim benkaydirigubbakcemile5 benim ölçü 83dü üstten alttan 74 şu an üstten 84 olmuşum hafif de 85e kayıyor gibi ama hedefim 100 inşallah herkes istediği dilediği herşeye kavuşur öptüm sizi Şeniz

canım peki görütü bakımından bir sarkma ya da hafif ağırlık hissi yaşıyor musun? ve gögüs uçlarına da sürüyor musun? bilmiyorumkismile hani dolgunluk gibi bir his olur ya onu diyorum alt taraflarda.. bir de ağrı sızı sivilcemsi şeyler yapmış bazı arkadaşlarda sende oldu mu? kremin içine otları karıştırarak mı yaptın yoksa onları karıştırmadan önce süzdün sadece kaynattığın otun suyunu mu attın, kremi nasıl saklıyorsun buzdolabında mı yoksa dışarıda mı bir yazabilir misin canım? :uhm:

Son düzenleme:
canım peki görütü bakımından bir sarkma ya da hafif ağırlık hissi yaşıyor musun? ve gögüs uçlarına da sürüyor musun? bilmiyorumkismile hani dolgunluk gibi bir his olur ya onu diyorum alt taraflarda.. bir de ağrı sızı sivilcemsi şeyler yapmış bazı arkadaşlarda sende oldu mu? kremin içine otları karıştırarak mı yaptın yoksa onları karıştırmadan önce süzdün sadece kaynattığın otun suyunu mu attın, kremi nasıl saklıyorsun buzdolabında mı yoksa dışarıda mı bir yazabilir misin canım? :uhm:

canım bende sarkma falan olmadı şu an ama tabi çok erken henüz ağırlık hissim de yok fakat dolgunluk hissi var. göğüs uçları falan ayırt etmiyorum memenin tamamına sürüyorum. bende de oldu küçük sivilcelenme ama sonradan geçti ağrı gün içinde hafif oluyor kaşıntıda öyle. kreme otlarıda katarak yaptım hiçbir şekilde süzmedim cnm ki bence sende öyle yap çünkü otlu olunca krem daha yararlı oluyormuş. suyuyla birlikte kattım yani kreme şerbetçi otunu tatlım. kremi buzdolabında saklamıyorum tatlım dışarda duruyor yani dolabımda plastik bir kaba koydum her akşam sürüyorum düzenli şekilde. umarım yardımcı olmuşumdur canımm boshayallersmile

Ilk sayfada yaziyomus hersey =) peki gögüslerin ne kadar süre icinde büyüdü?? Benimkiler dik ve avucumu dolduriyo ama sevemiyorum cok sey denemedim emin olamadim kremlerden yada haplardan...

canım ingilizce adına bak ya da botanikteki adı neyse hatta ben söyleyim paket yanıda şu anda "humulus" muş latince adı bulursun heralde yerimseniben

Ben bunu biliyorum Almancasi Hopfen... Baya yapilcak seyler var.. Simdi bu Humulus krem mi?? yada nasil yapilir bana bilgi vere bilirsen sevinirim...

Tamamda ben basindan sonuna kadar okumadim acikcasi sizin uyguladiginiz sey nedir onu bana kisaca anlatir misin??

canım (IntromTrack sağolsun çok teşekkür ederiz) uyguladığımız şey östrojen salgısını artırdığı ve dolayısıyle göğüslerin gelişip biraz da büyümesinde rol oynadığı için uygulanan bir kür..hatta düzenli ve uzun zaman kullanıldığında göğüsler 2 bedene kadar büyümüş okuduğum kadarıyla..

canım şimdi ben de edindiğim bilgilere göre uygulamaya başlayacağım şeyi anlatayım..
önce bu şerbetçiotu bitkisini aktardan buluyoruz. ardından bir cezve içerisinde güzelce çok az bir suyla kaynatıyoruz ve soğumaya bırakıyoruz.. yağsız vücut kremi alıyoruz (su bazlı krem yani, suda çözünsün diye) kremimizin miktarına göre çok cıvık bir karışım olmayacak biçimde bu bitki suyunu (yapraklarını da dahil anladığım kadarıyla) kremle karıştırıp bir gece bekletiyoruz..

sonra her gece hiç aksatmadan bir bardak adaçayını içtikten ve demliğin dibinde kalan adaçayı yapraklarıyla göğüslere masaj yaptıktan sonra bu karışımı sürüp öyle yatıyoruz.. adaçayıyla da masaj yapmamızın sebebi östrojen salgılanmasına yardımcı olmasıymış..:kedi:

yahu kusura bakmasın kimse hemen olayın üstüne konmuş gibi yazdım ama :utangac:

Back