• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Doğal Göğüs Büyütme Yöntemleri şerbetçi otu Kızlar denendi, onaylandı bir de siz deneyin

Ben kremi hazırlarken içine melis yağı ve çörek otu yağı koydum.Bir zararı olmaz herhalde?

Canım streç sarma atlet giyebilirsin
yağ kimse koymamıştı sen dene bakalım nasıl sonuç alıcaksın inş faydasını görürsün tatlımopuyorumnanaktan

Kızlar ya ben düzenli olarak her akşam adaçayı içiyorum. Kremi de yaptım ama henüz bi kere sürdm. Buna rağmen sağ göğsüm dolgunlaştı ve ağrıyor. Regl zamanıma da daha var. Bide benim ergenliğim henüz bitmedi. Acaba sadece adaçayı etki eder mi? Bunu 2-3 haftadır içiyorum

Eder canım ostöjen war adacayında kremi sür düzenli çayı arada iç tm canım

Nereden yazdığımı hatırlamıyorum ama bir kağıda yazmışım,dün geçti elime;
rezeneyi demledikten sonra içine 3 damla çörekotu yağı koyup içince göğüsleri büyütüyormuş.
Ben birkaç kere içtim ama rezeneyi içince benim göğsüm sütleniyor nedense,o yüzden içmiyorum.

bugün bende basladim cayimi ictim masaji yyaptim kremide sürdüm insallah faydasi olur ama krem zor sürülüyo bide sulu oldu ikinciye ayarlarim artik

Nereden yazdığımı hatırlamıyorum ama bir kağıda yazmışım,dün geçti elime;
rezeneyi demledikten sonra içine 3 damla çörekotu yağı koyup içince göğüsleri büyütüyormuş.
Ben birkaç kere içtim ama rezeneyi içince benim göğsüm sütleniyor nedense,o yüzden içmiyorum.
Bende duydum yapan arkadaşlar war yapabilirsin rezene süt yapıyo galiba ondan oluyodur büyüyosa ne güzel zarar weriyosa içme canım
bugün bende basladim cayimi ictim masaji yyaptim kremide sürdüm insallah faydasi olur ama krem zor sürülüyo bide sulu oldu ikinciye ayarlarim artik

Aramızı hoş geldin canım inş faydasını görürsün ikinciye daha iyi yaparsın tatlımopuyorumnanaktan

Birazdan yarımşar lt.lik petlerle egzersizlerimi yapıcam,
Pekmezli küç yiycem,
Kremimi sürücem yatıcam....boshayallersmile

Canım bişey olmaz kremi sür masaj yap yeterlidir rezene çayı içebilirsin tadı damağına uygunsa canım oda işe yarar düzenli yap tamamı tatlım kibopuyorumnanaktan

cok saol tatlımm opuyorumnanaktan zaten sey içiyorum liptonun yemek sonrası çayı.içinde limon otu frenk kımyonu rezene adacayı tarcın vs 7 çeşit ot var tadıda kokusuda cok hoş.içindeki bitkiler östrojen yapan seyler zaten.umarım hepimiz istediğimize kavuşuruz.bide ben zayıfım çok malum üst tarafları hiç yok :çok üzgünüm:

cok saol tatlımm opuyorumnanaktan zaten sey içiyorum liptonun yemek sonrası çayı.içinde limon otu frenk kımyonu rezene adacayı tarcın vs 7 çeşit ot var tadıda kokusuda cok hoş.içindeki bitkiler östrojen yapan seyler zaten.umarım hepimiz istediğimize kavuşuruz.bide ben zayıfım çok malum üst tarafları hiç yok :çok üzgünüm:

Ya sorma zayıflığı zayıf olmak güzel ama üst bölgede hiç yok alt taraf çok güzel nolurdu orantılı olsaydı üst taraf yok memeişlerde yok kilo alsamda alt tarafa alıyorum kalçalar alıyo yaa offffsenağlama

Canım bende bi ara kattım ama içerken süzmedim zor oldu bide zararlı olurmu diye düşündüm yapmadım ama haftada iki kere katmayı düşünüyorum ben sende öyle yap inş zararı olmaz opuyorumnanaktan

ozamn ben içmiyim şerbetçi otunu ada cayıyla rezene içiyim ne bilim göğüsleri büyütüyosa içincede faydası olur sandım :uhm: sen hergün içmiyomusun canım adacayı yada rezene

nurumm bide kremi yedirmeden sürüyoruzya ne bilim atlete bulasıyor ben 3 gündür yapıyorum ne bi agrı ne i kasıntı acaba faydası olmuyomu ay aglıcam simdi gece sürüyorum masajda yapıyorum yagla ada cayıda içiyorum nerde yanlıs yapıyorum :sm_confused:

nurumm bide kremi yedirmeden sürüyoruzya ne bilim atlete bulasıyor ben 3 gündür yapıyorum ne bi agrı ne i kasıntı acaba faydası olmuyomu ay aglıcam simdi gece sürüyorum masajda yapıyorum yagla ada cayıda içiyorum nerde yanlıs yapıyorum :sm_confused:

Canım adacayını içmeye calışıyorum her gün bak bu aralar aksattım kalkıyım yapayım bari:kahve:

kremi ben biraz yediriyorum hemen giyiyorum bende bulaşıyo ama emiyodur kesin yenimi başladın sen yeni başladıysan her bünyede farklı etki ediyo hemen bekleme kaşıntı agrı büyüme bende baya sonra oldu doğru yapıyosun umutsuzluk yok tatlım büyüyecekler aaa böyle yapma ama olumlu düşün hep poitif olucazz ki memeiler büyüsünnn:lepi:

haklısın canım bu otları ufalıcam bidakine robottan falanmı gecirsem yediremiyorum kremi ayol buyuk buyuk otlar yaa tuh keske ufalasaydım yeni basladım hayatım bugun 4. gunum benim tahtalarda tık yok delikafadulden

Ya sorma zayıflığı zayıf olmak güzel ama üst bölgede hiç yok alt taraf çok güzel nolurdu orantılı olsaydı üst taraf yok memeişlerde yok kilo alsamda alt tarafa alıyorum kalçalar alıyo yaa offffsenağlama

yaa evet aynen öyle. göğüs olsa nerdeyse 90-60-90 olacağım. ama şu anda ne yazık ki 79-63-90, 11 santime ihtiyacım var. bu benim kilo almış halim. eskiden bel 59 kalça 86ydı. kilo aldım sırf popoya bele gitti. popo iyi de beli biraz inceltsem fena olmayacak. bu arada göğüslerim de 75-76 civarıydı. kilo alınca değişmemişti. ama küçle 3 cm. büyüdü. ama 11 cm. bir hayal benim için. ama kilo almamın en güzel yanı omuzlarımın yuvarlaklaşması oldu. omuzlarım o kadar kuruydu ki takır takır kemikti yani. hiç askılı giyemezdim çok utanırdım. bu yaz çok şükür neredeyse hiç kollu t-shirt giymedim. artık benim de omuzlarım insana benziyor. darısı kilo alamayanların başına.

şerbetçi otu buldum yağsız el kremi bulamadım.nerden bulcam yardım lütfen:(

bende bulamamıştım ama eczaneye sor yağsız krem diye onlar söylüyor bana havilland diye krem verdi denicem bakalım ondan eğer işe yaramazsa bi daha da arayamam krem kaç günden beri deli olcam eyvahedigeldismile:mymeka:

Back