• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Doğal Göğüs Büyütme Yöntemleri şerbetçi otu Kızlar denendi, onaylandı bir de siz deneyin

kizlar selamlar herkese ben dün basladim ama kacinci günde ne gibi etkisi oluyo bu formülün agri yada kasinti vs düzenli yapiyorum ama kremim sulu oldu zor sürülüyo sizdedemi öyle oldu krem zor sürülüyo ya acaba yanlis biseylermi yapiyorum

Dün gece ilk defa uyguladım.Gerçekten zor sürülüyor.Yedirmeye çalıştıkça yapraklar dökülüyor.Biraz öyle durup giydim atletimi.Sabaha kadar emmiş vücudum,sadece yapraklar vardı çamaşırımda.Bende hemen kaşıntı başladı,sabah da kaşınıyordu ama az.Bu kaşıntı alerjik de olabilir bence kaşınmıyor diye umutsuzluğa düşmeyin yani.

Dün gece ilk defa uyguladım.Gerçekten zor sürülüyor.Yedirmeye çalıştıkça yapraklar dökülüyor.Biraz öyle durup giydim atletimi.Sabaha kadar emmiş vücudum,sadece yapraklar vardı çamaşırımda.Bende hemen kaşıntı başladı,sabah da kaşınıyordu ama az.Bu kaşıntı alerjik de olabilir bence kaşınmıyor diye umutsuzluğa düşmeyin yani.

yapraklar kremle yapışıyo fakat krem emince tabi sabah uyanınca banyoya gidene kadar dökülüyor sırnaşık şey atletimde yapışıyo biraz giyince.ama evet kaşıntı oluyo alerjikmi bilmiyorumda büyürken kaşınma olurmuş diye duymuştum ben.

Kızlar kaşıntı olabilir sürünce otlardan dolayı kaşıntı olur ama sürmeden kaşınıyosa bu iyiye işarettir normal yani alerji yapmaz teniniz çok hassas değilse tabi sewgilerimle çok öptümopuyorumnanaktan

kızlarr ben tam 2 aydır krem, masaj ve adaçayını yapıyorum 2 haftadırda küç içiyorum ilk 1 ay 2cm 2. ay yine 2 cm büyüme oldu yani toplamda 4 cm (çok sistematik büyüyorlar her ay 2 cm ne eksik ne fazla:) kullanmaya devam ediyorum umarm böyle devam eder eğer ederse yaza kadar epey büyümüş olacaklar 10 cm civarı herkes umudunu sürdürsün emin olur benimkiler büyüdüyse herkesinki büyür ama sabır ve düzen gerekli adaçayını çok aksattığım oluyor ama kremi hiç aksatmıyorum masajıda çok nadir aksatıyorum o yüzden kendinize bir düzen belirleyin ve sabırla yapın pişman olmıycaksınızz :)))

kızlarr ben tam 2 aydır krem, masaj ve adaçayını yapıyorum 2 haftadırda küç içiyorum ilk 1 ay 2cm 2. ay yine 2 cm büyüme oldu yani toplamda 4 cm (çok sistematik büyüyorlar her ay 2 cm ne eksik ne fazla:) kullanmaya devam ediyorum umarm böyle devam eder eğer ederse yaza kadar epey büyümüş olacaklar 10 cm civarı herkes umudunu sürdürsün emin olur benimkiler büyüdüyse herkesinki büyür ama sabır ve düzen gerekli adaçayını çok aksattığım oluyor ama kremi hiç aksatmıyorum masajıda çok nadir aksatıyorum o yüzden kendinize bir düzen belirleyin ve sabırla yapın pişman olmıycaksınızz :)))

Düzenli yapmak gerekli ewet ne güzel maşallah güzel büyüyolar canım seninkiler dewam et iyice büyüsünler Çok güzel hareketler bunlaaaaaaaaaaaaeeeedelikafadulden

Merhaba kızlaaaaaar (= ben de aynı dertten yakınıyorum.. çoğunuz gibi ben de zayıfım.. bu karışımı en kısa zamanda denicem. Bu arada hepsini okumaya çalıştım ama anca 50ye kadar okuyabildim maşallah :D herkes burda.ben de kuc filan denedim ama hiçbir şey etki etmiyor umarım bu eder )= )= şimdiden teşekkürler introm başlayınca ben de gelişmeleri yazarım:gitme:

Düzenli yapmak gerekli ewet ne güzel maşallah güzel büyüyolar canım seninkiler dewam et iyice büyüsünler Çok güzel hareketler bunlaaaaaaaaaaaaeeeedelikafadulden
canim senin kremi sürünce her yeri beyaz oluyomu yani benim krem zor sürülüyo hani normal krem sürünce heryeri beyazlasirya kremden ötürü bende o olay yok acaba yanlismi yapiyorum

canim senin kremi sürünce her yeri beyaz oluyomu yani benim krem zor sürülüyo hani normal krem sürünce heryeri beyazlasirya kremden ötürü bende o olay yok acaba yanlismi yapiyorum

evet canım benımde öyle oluyo sürünce.krem bembeyaz durmuyo.hafif sarımsı seffaflıkta :1rolleyes:
otlarda zor duruyolar ama kaşınma feci var :uhm: anlayamadım 3.gün bitti daha ölçmedim ama büyüme olursa doğru yapıyoruz demek:sm_cool:

evet canım benımde öyle oluyo sürünce.krem bembeyaz durmuyo.hafif sarımsı seffaflıkta :1rolleyes:
otlarda zor duruyolar ama kaşınma feci var :uhm: anlayamadım 3.gün bitti daha ölçmedim ama büyüme olursa doğru yapıyoruz demek:sm_cool:
benim ikincimi ücüncümü unuttum gün olarak yalan söylemiyim ama kasinti yok ben krem bitene kadar deniycem eger bisey olmassa o zaman birakirim ama eminim ise yaricak kaydirigubbakcemile5

kızlaaarr bende bugün şerbetçi otu ve adaçayını aldım ne kadar kreme ne kadar şerbetçi otu karıştıracağız? bu karışımın ne kadarını süreceğiz? günlük mü yapacağız karışımları? cevap verebilirmisiniz lütfenn

canım krem ottan dolayı sarımtırak oluyo beyaz değil benim kremde sarımtırak orda bırak kaydirigubbakcemile3

kızlaaarr bende bugün şerbetçi otu ve adaçayını aldım ne kadar kreme ne kadar şerbetçi otu karıştıracağız? bu karışımın ne kadarını süreceğiz? günlük mü yapacağız karışımları? cevap verebilirmisiniz lütfenn

Canım 150 ml kreme 8 kaşık ot 4-5 kaşık su koyup ayrı bir yerde 1-2 dakika kısık ateşte kaynat 10 dakika dinlendir sonra kreme kat karıştır bir gece yani 24 saat bekletiyosun we uygulamaya başlıyosun aksatmadan yap canım tmm düzenli ama opuyorumnanaktan

Günkül yapmıyosun baya krem oluyo bitene kadar sür bitince tekrar yaparsın
ne kadar sürüceksin kendin ayarla canımince bi tabaka halinde fazla yedirme kendi emer memeişlerin tmm tatalım anlamadığın bir yer olursa sorarsın canım kolay gelsin

nurum çok sağol cnm ya her yerde hemen imdadıma yetişiyorsun olumunekankayizsmile birazdan bende hazırlıycam karışımı gelişmelerden haberdar etcem sizleribayanssulusmile

nurum çok sağol cnm ya her yerde hemen imdadıma yetişiyorsun olumunekankayizsmile birazdan bende hazırlıycam karışımı gelişmelerden haberdar etcem sizleribayanssulusmile

Ne demek canım okuduğum kadarıyla yardım etmeye calışıyorum gelişmeleri yazarsın kolay gelsin tatlım

kızlar ya bunları sürme saatleri fark ediyor mu acaba ? ben bugün yaptım kremimi ama bilmiyorum bir tuhaf oldu..:S gelişmelerden haberdar ederim sizleri. bu arada etki görenlerin adına çok seviniyorum umarım bende de olur :D

Back