Doğal Göğüs Büyütme Yöntemleri şerbetçi otu Kızlar denendi, onaylandı bir de siz deneyin

tatlım sıkılaştırıcıyla nasıl olur bilmiyorum onu hiç denemedim görüntüsü bulamaç gibi oluyor biraz garip gelebilir istediğin ölçüye gelince bırakabilirsin ancak sana tavsiyem belli bir süre daha kullan öyle bırak çünkü büyüme sürerken bıraktığında az bir miktar geri sönebilir ama tamamen eskiye dönmez az bir miktar o yüzden daha önceki sayfalarda da dedim belli bir süre daha kullanmaya devam edin

bende bisey sorucam diger sayfalarda cevapladinizmi bilmiyorum
simdi bu karisimi yaptik gögüslerimiz istedigimiz ölcüye geldikten sonra ne yapacagiz birakirsak tekrar kücülmezmi

bende bisey sorucam diger sayfalarda cevapladinizmi bilmiyorum
simdi bu karisimi yaptik gögüslerimiz istedigimiz ölcüye geldikten sonra ne yapacagiz birakirsak tekrar kücülmezmi

tatlım tam 1 önceki sayfada yazdım istediğiniz boyuta gelince belli bir süre daha kullanın hemen bırakmayın sonra bırakabilirsiniz

introcum cnm ben bişe sorcam şimdi adaçayını içtim otlarını goğsume masaj yaparak sürcem sonra üstündemi kalıcak bide yaptığımız karışımı sabahakadarmı bekletmemiz lazım yoksa bir iki saat durupda yıkasak olurmu?:uhm:

tatlım adaçayını üstünde tutmana gerek yok suyunu tamamen göğüsüne geçir yeter ama karışım sabaha kadar durmalı üstünde

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…