- Konu Sahibi IntromTrack
kızlaarrr uygulayıp gelişme görenler var mııııı
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Konuyu yeni gördüm,en kısa zamanda deneyeceğim :)
3 gün oldu bnde bi değişiklik yok :gitme:
Canım bu piyasada süzen poşetlerde satılan adaçaylarıyla da olur mu?
ya nerde yalnış ypabilirm ki :gitme:
nıvea krem olur demiştin özelden yazdığımda krem ne çok katı ne çok sıvı buz masajı yapıyorum sporda yapıyorum ve yaşım 17 bi yerde hat avar ama nerde :sinifsinif:
yok tatlım onları pek faydası yok kendin demle
önemli dğeil tatlım gelişmelerden haberdar etmeyi unutma :)Tamam canım sağol :) En kısa zamanda istikamet aktar :roflol:
bende başka bişey sorucam bütün bu malzemelerim maliyeti ne kadar tutuyo acaba yani aktardan alınanların..haa birde yağsız krem olması şartmı??
bende başka bişey sorucam bütün bu malzemelerin maliyeti ne kadar acaba yani aktardan alınanların..haa birde yağsız krem olması şartmı ?
tatlım adaçayı 1 tl
şerbetçiotu 5 tl lik alsan aylarca yeter
yağsız el kremi de şart bence çünkü allerjik bir durum olabilir yağlıda onun garantisini veremem
bende yapıcam ama benimki bildiğin ergenlikten yeni çıkmaya çalışsan göğüsler durumunda yaşım 23 ...alt 72 üst 79 berbat durumdayım çok şey denedim bu da hayal kırıklığı olursa çok üzülücem yaa...biraz cesaretleneyim yapıcam bende...inşallah olurrr inşallahhh
önemli dğeil tatlım gelişmelerden haberdar etmeyi unutma :)