- Konu Sahibi IntromTrack
kızlaaarr tekrar tekrar söylüyorumm bugün 98 olduuuu :)
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
mrb introm bende bu ottan aldırdım eşime ve az önce yaptım kafamda sorular var hala çözemedim :mymeka:salak kafam bu karışımı akşamları bir defa sürüyoruz herakşam deilmi sabaha kadar bekletiyoruz sanırım masaj yaparakmı uyguluyoruz beni bilgilendirirsen sevinirim cnm
gaza geldim hihoyyyt içiyorum adaçayını şekerim
gündüz buzla masaj yapıyorum yarım saat sonra da o yağ karışımıyla masaj yapıyorum araya vakit koyma nedenim buzla soğuk uygulayınca derideki gözenekler daralıyor hemen sonra yağı uygularsak gözenekler dar olduğu için yağı içeri alamazlar zaman veriyorum ki araya biraz gözenekler eski hale gelsinleronları nasıl yapıyosun canım ayrıyetten gun içinde buzla ve o yağlarla göğüsüne masajmı yapıyosun buzlada nasıol dayanıcaksak havada soğudu anaaaaaaaaaaaaa titricez desene mafoldumben
benim birinci günüm pek farklılık olmadı,sürdükten sonra birazcık kaşınma oldu,sabırla bekleyeceğim,adaçayı içiyorum,buz masajı yapıyorum,ayrıca kara üzüm yiyorum çekirdeğiyle birlikte,başka ne yapayım :)
aynen böyle devam et tatlım kaşınma olması iyi sürerken inş doğru uygulama yapıyorsundur hep masaj yaparak yedirme pek etki etmiyor o zaman sür biraz masaj yapar gibi yap ama krem göğüste kalsın ve emmiycek bir şey giymeyi unutma :)
aynen öyle tatlım :)evet canım doğru soluyosun az bı parcasıyla masaj yapıp sonradaa otlu kreopuyorumnanaktanmlı bırakmak faydalı.
ok sağolun bacılar :)
bişi sorcam arkadaşlar. benim sol göğsüm sağ göğsümden daha küçük. (sağ da küçük tabi :roflol: ) karışımdan sola daha fazla koyarsam, bu büyütme sürecinde ikisini aynı boyuta eriştirebilir miyim acaba? normalde buzlu masajımı da günde iki kez yapıyorum; sola 5 dakika daha fazla uyguluyorum ama aradaki farkta bi değişim olmadı.
ben biraz once olçtum 87 diyo ama destekli 85 kullanıyırum ben yapayım mı kızlar çok buyumez dimi 1 beden yeter
pek masaj yapma tatlım sür biraz masaj yap tam emmesin masajla ama üstünde kalsın hergün yapcaksın
aynen böyle devam et tatlım kaşınma olması iyi sürerken inş doğru uygulama yapıyorsundur hep masaj yaparak yedirme pek etki etmiyor o zaman sür biraz masaj yapar gibi yap ama krem göğüste kalsın ve emmiycek bir şey giymeyi unutma :)