• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Doğal Göğüs Büyütme Yöntemleri şerbetçi otu Kızlar denendi, onaylandı bir de siz deneyin

mrb introm bende bu ottan aldırdım eşime ve az önce yaptım kafamda sorular var hala çözemedim :mymeka:salak kafam bu karışımı akşamları bir defa sürüyoruz herakşam deilmi sabaha kadar bekletiyoruz sanırım masaj yaparakmı uyguluyoruz beni bilgilendirirsen sevinirim cnm

mrb introm bende bu ottan aldırdım eşime ve az önce yaptım kafamda sorular var hala çözemedim :mymeka:salak kafam bu karışımı akşamları bir defa sürüyoruz herakşam deilmi sabaha kadar bekletiyoruz sanırım masaj yaparakmı uyguluyoruz beni bilgilendirirsen sevinirim cnm

salak deme tatlım kendine akşamları 1-2 ne kadar sürersen durum çok vahimse 1 saat arayla 2 defa sür yok o kadar kötü değilse 1 defa yeter tahminimce çok az masaj yapar gibi sür yeter göğüsünün üstünde kalsın krem yedirme tam olarak kendi kendine emsin

onları nasıl yapıyosun canım ayrıyetten gun içinde buzla ve o yağlarla göğüsüne masajmı yapıyosun buzlada nasıol dayanıcaksak havada soğudu anaaaaaaaaaaaaa titricez desene mafoldumben

onları nasıl yapıyosun canım ayrıyetten gun içinde buzla ve o yağlarla göğüsüne masajmı yapıyosun buzlada nasıol dayanıcaksak havada soğudu anaaaaaaaaaaaaa titricez desene mafoldumben
gündüz buzla masaj yapıyorum yarım saat sonra da o yağ karışımıyla masaj yapıyorum araya vakit koyma nedenim buzla soğuk uygulayınca derideki gözenekler daralıyor hemen sonra yağı uygularsak gözenekler dar olduğu için yağı içeri alamazlar zaman veriyorum ki araya biraz gözenekler eski hale gelsinler

çilek ve kuru üzüm yağının cildi sıkılaştırıcı etkisi varmış az önce okudum kızlarr bu arada introm canım sana teşekkürederiz bize böyle bi bilgi verdiğin için inşallah faydası olurda emeklerimiz boşa çıkmaz..yarın hayırlısıyla başlicam bakalım çok heyecanlıyım kaydirigubbakcemile4

benim birinci günüm pek farklılık olmadı,sürdükten sonra birazcık kaşınma oldu,sabırla bekleyeceğim,adaçayı içiyorum,buz masajı yapıyorum,ayrıca kara üzüm yiyorum çekirdeğiyle birlikte,başka ne yapayım :)

benim birinci günüm pek farklılık olmadı,sürdükten sonra birazcık kaşınma oldu,sabırla bekleyeceğim,adaçayı içiyorum,buz masajı yapıyorum,ayrıca kara üzüm yiyorum çekirdeğiyle birlikte,başka ne yapayım :)

aynen böyle devam et tatlım kaşınma olması iyi sürerken inş doğru uygulama yapıyorsundur hep masaj yaparak yedirme pek etki etmiyor o zaman sür biraz masaj yapar gibi yap ama krem göğüste kalsın ve emmiycek bir şey giymeyi unutma :)

aynen böyle devam et tatlım kaşınma olması iyi sürerken inş doğru uygulama yapıyorsundur hep masaj yaparak yedirme pek etki etmiyor o zaman sür biraz masaj yapar gibi yap ama krem göğüste kalsın ve emmiycek bir şey giymeyi unutma :)

evet canım doğru soluyosun az bı parcasıyla masaj yapıp sonradaa otlu kreopuyorumnanaktanmlı bırakmak faydalı.

bişi sorcam arkadaşlar. benim sol göğsüm sağ göğsümden daha küçük. (sağ da küçük tabi :roflol: ) karışımdan sola daha fazla koyarsam, bu büyütme sürecinde ikisini aynı boyuta eriştirebilir miyim acaba? normalde buzlu masajımı da günde iki kez yapıyorum; sola 5 dakika daha fazla uyguluyorum ama aradaki farkta bi değişim olmadı.

bişi sorcam arkadaşlar. benim sol göğsüm sağ göğsümden daha küçük. (sağ da küçük tabi :roflol: ) karışımdan sola daha fazla koyarsam, bu büyütme sürecinde ikisini aynı boyuta eriştirebilir miyim acaba? normalde buzlu masajımı da günde iki kez yapıyorum; sola 5 dakika daha fazla uyguluyorum ama aradaki farkta bi değişim olmadı.

cnm zaten sadece buz masajı o kadar etki etmez yanında başka şeylerde yap :)

pek masaj yapma tatlım sür biraz masaj yap tam emmesin masajla ama üstünde kalsın hergün yapcaksın

kız senin 98 olmuş baya büyümüştür nasıl çok farkettimi gözüne büyümş geliyomu tatlım.. benim 83 göğüs altım 72 90 olsa yeter diyorum ama belki fikrimi değişitirebilirim belki biraz söner bırakınca sönme payı bırakalım biraz dimi sırnaşık şey

introm emmeyecek birşeyler giy demişsin ama otların düşmemesi için ben bez sardım bezi sabitlemek için de üstünde dar olmayan bir sütyen giydim.bez de pamuklu oldugu için emmiştir heralde. sentetik,şifon gibi bir kumaş mi sarsam? strech kötü demiştiniz çünkü...?

Back