- Konu Sahibi IntromTrack
-
introm emmeyecek birşeyler giy demişsin ama otların düşmemesi için ben bez sardım bezi sabitlemek için de üstünde dar olmayan bir sütyen giydim.bez de pamuklu oldugu için emmiştir heralde. sentetik,şifon gibi bir kumaş mi sarsam? strech kötü demiştiniz çünkü...?
kız senin 98 olmuş baya büyümüştür nasıl çok farkettimi gözüne büyümş geliyomu tatlım.. benim 83 göğüs altım 72 90 olsa yeter diyorum ama belki fikrimi değişitirebilirim belki biraz söner bırakınca sönme payı bırakalım biraz dimi sırnaşık şey
canım o kremlı ot ya oyuzden buyuk otlar duşuyo ama dıgerlerı kalıyo vala ben ole cıplak yarım saat beklıyomkaydirigubbakcemile3Bazende bol göğsume yapısmıcak bı penye gıyıyorum esofmanımın ıcıne koyuyorum dusenler orda kalıyo kı cok dusmemesı lazım krem tutuyo sonucta.Ustunde kuruyunca bı kac tane dusuyyle ust uste gıymek olurmu kız tum kremı aldın göğüsten.
nerdeyse bütün doğal göğüs büyütme ile ilgili başlıkları okudum ve okudukçada hayal kırıklığına uğradım
burda ki yazan arkadaşlarımızdan diğer başlıkta işe yaradı,büyüdü diyenler başka başlıkta yine aynı şeyleri yazmışlar bazılarınada işe yaramıyor demişler.....
anladımki ameliyattan başka çaresi yok bu işin dışardan yapılan şeyler bıktırdı artık,yapıp yapıp sonuç alamamak hüsrana uğramak...
hepinize kolay gelsin,umarım sizde işe yarar bu bilgiler ben artık umudumu kaybettim
hazırlıyorum şu an , introm çok teşekkür ederim. içim umut doldu sayende. umarım güzel olacak. gelişmeleri bildiririm ..
kızlar merhaba a.s
benbe bu uygulamayı yapmayı düşünüyorum ramazan sonrası. benim gögüs altım 71 gögüs 83 :gitme: halimi düşünün yani kilom 57 boy 1.70 ama gögüslerim çok küçük 80 ilk sayfalarda koyduğunuz fotoalr gibi olsa havalara uçarım yani delikafadulden
introcum önceden eminim soruldu ama mazur gör bir kez daha sorcam şerbetci otunu su ile kaynatıp bir gece bekletiyorum . adaçayını içip onun posasını da otlarını yani diğer karışımla birleştiriyorum sonra yağsız kremide katıp gögüslere sürüyorum en az yarım saat bekletiyorum değilmi. ondan sonra yıkamamızda bi sakınca olur mu . yanlış öğrendiğim yerler varsa düzeltir misin canım.
birde son bi sorum var adaçayında ostorojen varsa diğer kısımlara kilo yapmaz demi ne biliim kalça falan
çok sağol tatlım karıştırmışım bayağı. ama kalça büyütmesi şimdi geri çekti beni çünkü maşallahı var benim kalçamın armut tipiyim tam eritmeye çalışıyorum bir hayla ada çayı büyütürse iice feci olur yani. adaçayını her gün diilde haftada 3-4 gün içsem acaba olur mu ya napsam ki şimcik
tamam canım bi deniyim ben sonuca göre azaltma devam etme yaparım tekrar çok sağol
yağsız kremin adını verir misin???
çok adi olmamak kaydıyla herhangi bir yağsız krem olabilir ben de önüme ne gelirse alıyorum ancak illa ad isterseniz şimdiye kadarkilerin kıvamı en güzel olanı dermokili diye bir kremdi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?